Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)
Raspunsuri - Pagina 19
Biancas spune:
Ni s-a pus pata sa mergem cu cortul. Cand inca nu stim. Cat de curand. Unde? Pe undeva...cateva zile asa ca maine mergem sa cumparam cort ca avem doar unul de 2 pers
.
In ziar nici o oferta de munca...criza domnule
.
Am sunat la unul in ziar ca are de vanzare yorkshire si pe data de 10 ii aduce. 300 E mascul si 400 E femela. Si eu vreau
.
Si vine ziua lui Nelu peste mai putin de o luna si habar nu am ce sa ii cumpar. Un yorkshire
..cred ca i-ar da drumul de la etaj
.
Noapte buna ca deja debitez prostii
.
Merg sa ma pun langa puiul mic ca azi doarme cu mine in dormitor 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Mi-a cazut piercingul de pe dinte
(aveam o pietrica alba..un cristal swarovski de vreo 5 ani )
. Maine trebuie sa sun la stomatoloaga mea sa vad sa imi puna altul.

Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
'neata.
Pe Razvan l-am dus la cresa, poate rezista saptamana asta fara sa se imbolnaveasca.
Ieri am avut o zi... SUPERBA, dar numai cine stie poate sa inteleaga
.
Am stat la socru la curte si Razvan s-a simtit minunat, a fost in culmea fericirii. Si noi pe langa el, fireste. Am pus si poze, la drop3.
In fine...
Aici sunt calduri mari de tot, noroc cu AC, ca altfel mori, nu altceva.
Am reusit sa-mi cumpar o tastatura noua, wireless asa cum imi doream (la cea veche i-a rupt Razvan USB-ul
), dar... scriu greu din cauza unghiilor
. Le mai las putintel, si apoi o sa le scurtez, vreau sa mai pun o tura macar de gel, ca tare-mi place.
La 12.30 merg dupa Razvan, deseara are terapie... si uite asa a inceput o noua saptamana.
Va doresc o zi placuta.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Ia uitati ce minunatie de fetita:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84127&whichpage=26
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine la 
Astery, sa iti fie de bine ziua de ieri. Iti plac unghiile false? Mie nu mi-au placut, am avut si eu acum vreo 3 ani tot dinastea care se umplu cu gel dar...in afara ca tine foarte bine lacul fara sa se ciobesca (nu am inteles de ce) nu snt bune de nimic..nici sa te scarpini k-lumea nu poti cu ele
.
Si eu mi-am scurtat unghiile (naturale) ca mi s-au rupt doua. Las ca cresc ele..eu am perioade..cand am chef de ele sa le cresc si cand nu.
Azi dimineata a venit Nelu acasa cu vestea ca ...poate vom fi nasi
..noi am avut o vecina dincolo unde am stat acum 7 ani cu care ne-am inteles f bine si care avea o fata la vremea aia mai mica si care ne tot "ameninta" ca noi ii vom fi nasi si noi spuneam binee. Am mai tinut legatura cu ei dupa ce am plecat dar in ultimul timp....fosta vecina vorbeste mai mult cu Nelu sa il roage una/alta. Si fata si-a gasit in sfarsit un iubit (are vreo 22 ,23 ani) si se pare ca e serioasa treaba. Sa vedem si cat de serioasa, sper sa fie la anul nunta, sau peste doi ani ar fi si mai bine
.
Bianca
Giova spune:

Noi ne-am intors aseara de la felix...a fost ok...in prima noapte a plans Marco, in a 2 liniste.
Bb are show pe la 23-24 noaptea...ca in burta...atunci e treaz lumina si cum il pun jos
. QAm 2 copii care sunt pasari de noapte...fereasca sfantul...
Vineri, marco a intrat la strand la bunici si verisoara. sambata a fost cu Clau, cumnata, si bunicii. eu m-am plimbat, am dormit cu bebu...relaxare totala
.
ce sa zic ca bb meu era mascota statiunii....toti se minunau ca ce mic e, ce dulce,
. la un moment dat Clau chiar zicea ca am fugit din maternitate cu el si nu mi-am facut externarea

.
ma pun sa citesc ce ati scris (cand am timp, caci deja chitaie) si revin.
o zi faina sa aveti
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Giova, bine v-ati intors. De ce a plans Marco in prima seara?
Bb deci si-a facut program de colici nu?
Si dani avea...cam de la ora 16 pana seara..deaia eu intotdeuna ieseam pe afara la ora aia ca in carucior nu avea asa dureri. CChiar cand era bb mic mic il apucau colicii de seara de la ora 19 pana pe la 23 cand era si ultima masa. Eu nu i-am dat noaptea sa manance, doar ceai daca se trezea.
Cum arata strandul? Merita mers pe acolo dupa parerea ta? Cat e intrarea ? Am vorbit cu varu-meu de la Sebes si mi-a spus ca la Geagiu e 15 lei. Nici acum nu am mai fost...de cand eram copila.
Bianca
Giova spune:
Cristina felicitari pt. renuntarea la scutecul de noapte. Bravo razvan!
doamne ajuta sa fie ok la cresa, sa nu se mai imbolnaveasca.
Ioana concediu placut sa aveti si spor la shopping pe bucale
.
Bianca am facut anul trecut poze la strandul renovat.acum a facut Clau ceva poze, caci el a intrat inauntru cu marco, dar nu se vede cine stie ce, el si-a pozat copilul si gata.
Nu m-am chinuit dfel...din contra a fost relaxant pt. mine...nu tu mancare, curatenie, calcat, spalat....
Silvia nimeni nu s-a atins de bebe, cumnata, nepoata erau tot pe el, dar numai il admirau...l-au luat si in brate, dar parca le era frica. Toti s-au ocupat in principal de Marco, si ce bine a fost...ca a fost el centrul atentiei ca si pana acum.
Ma bucur ca si Alain a devenit mai intelegator si cumintel. doar sunt mari, trebuie sa inteleaga...cateodata mai greu....
.
maraki ziua onomastica e in fiecare an...de nascut nu se naste tot timpul
. lasand gluma la o parte...pai de-asta suferi tu? la anul deschidem cap. la aniversari, atunci. Zi si tu la cate fete au intrat toate sa le ureze LMA?
Nasol cu luatul bordurii...sper ca nu sunt daunele prea mari...
Felicitari lui Angelos...uite ca e primul din gasca care scrie
.
Bianca RB e de multyi ani in Italia...normal ca are accent, acolo vorbea numai in italiana. eu vad la sora-mea ca incepe sa aiba si ea accent...si vb. zilnic si in romana.
Colici sunt si nu prea...oricum e un cumintel.Clau zice ca Marco plangea mai mult....eu nu mai stiu.
Marco a plans...nu stim de ce...ceva cosmaruri....oboseala...habar n-avem.
Intrarea la strand e 20 lei, e si restaurant inauntru....lume multa, un bazin cu apa medie era super murdar sambata, cel pt. copii rece
...nu prea merita...se duc o groaza de bani.
_
Gio
de
Giova spune:
La 3 sapt. de la iesirea din maternitate avem 4050gr
.
Inca nu-mi vine sa cred ce bine a pus pe el.
Am vazut-o si eu pe MaRIA. doamne ce dulce si frumoasa este. si seamana asa de mult cu Andreea...fie-i tarana usoara
!
_
Gio
de
Biancas spune:
Giova, a pus tare bine Edi pe el, deci face bulanase
.
La noi la strand e intarea 5 lei de adult si 2 lei copii
si e de 10 ori mai mortal ca la felix. Dar e Tg-Mures si nu Felix...
Pret de primarie 
Bianca