Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki sezonul 5 e ultimul si are 24 episoade ce ai vazut tu cu blonda e sez 5, o opereaza si ramane tot in suspans...dar e chair super intens in ultimul episod si lase de inteles ca ar muri tipa..eu ti-am dat un site unde poti sa vezi online orice serial si e perfect legal ca nu faci download doar ca nu ai subtitrare dar cred ca nu iti trebuie la engleza si si tu esti mare cinefila de filme americane.Eu si aici cand cumparam filme daca nu au varianta originala in engleza adica nici nu le iau ca mor sa aud actorii americani vb in franceza daca nu mai ai site-ul zi-mi si ti-l mai dau o data.Ce mai afce Angelo? sunt degroaza ai tai cu geamurile eu asa circ le-asa face si pe mine ma doare capul de mor daca astau asa cum zici. Cu suparatul pe felicitari fii serioasa, eu nu pun never accent pe asa ceva si la ziua mea au fost fete care imi sut dragi si eu intrat in graba si nu au zis nimic...dar serios ca nu m-a deranjat ca eu nici nu urmaresc ziua cui este si nici in familie nu sunt pe faza am "oameni" care ma anunta fac cadouri super la toata lumea ca imi place dar uit sa felicit pe toti cunoscutii si sunt multi ca mine pe lumea asta .
Bianca asa e cu baietii eu ce nemultumire am la Alain e ca e extraordinar de insitent sa faca tot ce face cu tine si daca se uita la desene sa ma uit si eu sa comentam si nonsptop asta. Aseara m-am enervat pe el ca am vrut sa vad si eu un film "Mici confidete la psihiatru" o comedie mortala care am si cauta-o 20 de minute in biblioteca pana am gasit-o ca o mutase al meu sot si a trebuit sa opresc de 10 ori ca tot vroia altceva pana la urma am si renuntat si l-am pus la culcare, nici asa nu e normal nu stiu cum nu am reusit noi sa gestionam situatia sa se culce singur seara sa se joace si singur .....mari pampasi cred ca suntem ca ma si enerveaza cateodata. Nu este zoo la Cluj numai o gradina botanica mortala.
Merg sa fac cartofi prajiti ca le-am facut la baieti pui rotisat si e gata imediat. Azi am fost la cumparatri ca am profitat ca e acasa al meu sot si ne-a mancat ficatii Alain in magazin, ca isi ia ce vrea nu ma deranjeaza ca ia ce mananca el si oricum i-as lua dar fuge nonstop la casa face ture-ture...mereu ii trebuie jucarii si prostii si tati ii ia si acasa le abandoneaza imediat sincer prefer sa fac shoppingul fara el ca sunt mai linistita.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata de la sv.

Bumbi am uitat sa iti raspund,sant reduceri mai peste tot si acumNu stiu cat vor tine dar cred ca dureaza pt ca vor baga haine de toamna si cele de vara trebuie sa dispara.
Nu v-am spus: Angelo a invatat sa scrie la comp Stie singur mama, tata, Agelos Alexiou, Robert, audi, bmw,,opel stie sa imi scrie singur id-ul pe mess, sa coboare si sa bage singur parola, space si send....si orice cuvant dictez pe litere A invatat cand il pacaleam sa manance, eu cu lingurita iar el preocupat sa scrie ce-i spuneam <Ce stie singur sa scrie le si citeste daca le vede tastate de mine. A invatat sa numere si din 10 in 10 si mai stie cifra 100.Numara de la 1 la 20 in ro si greaca, de la 1-10 in germana....

merg la treaba ca am intarziat cu 10 minute de la programul meu

de o luna ascult la sv numai Michael Jackson

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Din cauza unui mosh am luat o bordura inaaalta moama ce nasol s.a auzit....a iesit unul dintr-un magazin si a strigat dupa mine: Halt! ist kaputt!..am spart o chestie de plastic care vine dedesubt la aripa din fatza statea si atarna de un fir care habar nu am ce rol are....am ascuns-o sub aripa dar pana acasa m.a atentionat un tip la semafor si arata in fatza...habar nu am daca mai are ceva ca in parcare acasa am vazut ca placuta aia de plastic era tot unde am pus-o Sant curioasa de reactia lui Giorgos cand o sa-l trimit jos in control...moama ce prostie am facut...ma oftic rau cand sant asa fraiera

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Wooowww Biancaaaa FELICITARI Am vazut vedetele la tv tare frumos a vb Dani si fetele mi-au placut

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la amiaza.
Eu prin zona, acum mi-am terminat .
Ieri nu am avut timp sa intru ca am fost la parastas, apoi la masa, apoi cu copiii la Platoul Cornesti sa se joace putin. Dani cu mine ne-am dat cu trenul Thomas, un trenulet care e mai vechi ca mine cred dar restaurat si uita ca merge, traverseaza platoul cornesti, o zona de padure in oras. Tura de copil 1 leu, de adult 2 lei. Vad ca se pot face lucruri frumose si cu bani putini. Mai rar asa ceva .
Am facut poze si am pus in drop, si doua filmulete:
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-25/02:59:50

Aseara a dormit un var de-a lui Nelu cu prietena lui la noi, si aseara am fost iesiti intr-un club . Ce viata...tinereasca .
Azi de dimineata au plecat spre casa, Nelu e la servici, eu cu Dani aici ca Sandra e la sora-mea.
Ieri mi-am vazut copiii la tv, filmarea ce s-a facut la spatiul de joaca al prietenei mele. Au vb mai mult de 2 minute, dar aici merge doar 2 minute:
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-26/10:30:55 primul film e cu Dani, al doilea cu Sandra.
Mentionez ca Dani de mic si acasa la HBO ii spne H2O si nu stiu de ce ..il distreaza si nu vrea sa isi schimbe pronuntia.

Acum se joaca la calc, pe clopotel.ro

Maraki, felicitari lui Angelo . Ei ai vazut? Nu vorbeste mult dar compeneseaza cu altceva . Asa era si nepotul meu, la 3-4 ani nu vorbea cum trebuie, dar la calc era AS. Nasol ce ai patit cu batranul ala, poate nu e asa grav ce a patit masina.
Silvia, nu mai stiu ce vroiam sa iti spun, ti-am scris pe mess.
Bumbi, erai interesata de zona asta...uite aici o mica parte:
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-25/03:53:30 , am facut o poza si la harta dar nu spune pe ce suprafata e construit parcul.

Avem zone frumoase in orasul nostru,amenajate pt copii, eu sunt multumita .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki multumesc . Si nu mai pune la suflet toate. Si pe mine m-au deranjat anumite chestii si inca ma deranjeaza dar le-am trecut cu vederea .

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu plec la festival, e la 50 km de mine si nu am fost niciodata:
http://www.welcometoromania.ro/Sighisoara/Sighisoara_Festivalul_Medieval_r.htm

O dupa masa frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Eu plec la festival, e la 50 km de mine si nu am fost niciodata:
http://www.welcometoromania.ro/Sighisoara/Sighisoara_Festivalul_Medieval_r.htm

O dupa masa frumoasa sa aveti.

vezi ca in seara asta canta dracosii aia de la Prodigy nu stiu daca am scris corect....

mai am vrut sa iau bordura dar nu stiam ca e asa de inaltaA blocat politia o gramada de strazi pt un tur de ciclism si a trebuit sa intoarcem, m-am bagat in fundul unui mosh care a vrut sa dea inapoi, eu mai smechera cica am vrut sa urc bordura sa-i fac putin loc ca ma enervasem pe el ca nu mergea putin mai in fatza...ei, giorgos spune sa iau mainile de pe volan daca nu stiu sa conduc Fleosc!!! daca urcam din greseala mai ziceam...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Am fost la Sighisoara la festival.... vorba vine festival, tarabe sa cumperi una alta si cate un om ici colo care cantau la chitara.
Nu pot spune ca m-a impresionat, unele lucruri nu sunt pe gustul meu.
Intrarea 10 lei/ persoana. Foarte scump. Toate scumpe pe acolo lucrurile, multe "prostii" hand made fara pic de gust..niste cercei de toata jena ce nu i-as pune nici la papusi in urechi .
Lume era dar nu dadea pe afara.
Inghetata "home made" cica...8 lei un cornet, cu nush ce arome... inteligente (copacabana cica..si altele ca nu le-am retinut numele)
Ce mi-a placut...niste tablori si niste masti venetiene( 45 lei ), am sa pun poze in drop.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-27/18:47:03

Mergi la inceput

Maraki, stiu ca va canta azi...cred ca deja canta pe scena. Prodigy canta la noi in Tg-Mures la festivalul Peninsula, eu am fost la festivalul medieval Sighisoara.
Si la noi s-au ridicat foarte tare bordurile din oras si daca ai masina joasa...ti-o cam strici. Mai ales ca a ta e BMW si e joasa rau. Eh..asta e acum.

Mi-a zis maica-mea sa ma uit la OTV ca e emisiunea aia cu castguri de apartamente si masini , m-a pus sa ii trimit si ei sms.
Mama ce tzoapa e Ramoda Badescu si ce accent de italianca are . Asta si-a uitat limba cat a fost in Italia. E naspha rau, mie nu imi place.
Am comentat si eu...ca ma plictisesc

Mergi la inceput