Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Merg pana la piata sa cumpar ce imi trebuie sa pun niste castraveti pe iarna, i-am primit de la soacra-mea.
Ce mai gatiti de amiaza / cina? Eu am ciorba de perisoare pt azi cu multe legume (asa de vara) si fac ceafa la gratar cu spanac mie iar la Nelu ii fac cartofi pai ca el cica "nu mananca verzaciuni ".
Vroiam sa fac clatite umplute cu ciuperci, sunca si cascaval dar am schimbat meniul.
Ne-au venit pliantele de Metro, Selgros si Kaufland...doamne cate ne-ar trebui ...acum vreau sa cumpar un hard extern de cel putin 500 G sa salvez pozele pe el si nu numai. Ca am peste 30 G poze si filme cu familia adunate in timp. Camera video scoate filme mari.
O zi frumoasa

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna de la serviciu! prima zi...greeeu!!!!

noi...?! eu am continuat in acelasi ritm, culacrea numai dupa 1 noaptea. sambata l-am dus pe edi la craiova...s-a bucurat tare mult cand si-a regasit patutul, jucariile...pe soacra-mea :)...asa ca despartirea a fost usoara ( pentru el )...eu am plans dupa puiul meu mic pe care l-am simtit asa de aproape saptamanile astea....nu mai pot fara el...pana pe 15 septembrie numar fiecare zi.

cu ochelarii s-a obisnuit. mi-a zis socreal ca ii poarta mereu. la somn si la masa ii da jos. ieri au terminat si aerosolii, asa ca era f bine. nu mai tuseste. f bun aparatul ala, zau!!!

sebi azi prima zi cu bona. dupa cele 5 telefoane de azi dimineata pe care i le-am dat, mi-a zis bona ca este un copil de nota 10 de cuminte. nu-mi vine sa cred. de dimineata se matzaia ( fara lacrimi ) ca merge cu mine la serviciu, ca nu sta acasa cu tanti, ca e urata ...pana la urma cica i-a arata toate masinile lui, a pus-o sa faca puzzle ( proba de foc ) sa vedem ce si cum mananca....ca de somn, nu-mi fac probleme....

bianca ce preturi la voi acolo....zici ca nu sunt de romania.... sau mai bine zis, zici ca in loc de lei la final au euro...super asa!!! sa te tot duci....

nu stiu cum e cu "cercelusii" astia....oricum a stat destul...5 ani!!!!!

cristina ma bucur mult pentru voi pentru clipele minunate pe care le aveti!!! la mai multe!!!!

giova pupam si noi mascota grasulina....si sa treaca colicii mai repejor!!!! pe marco de ce nu-l luati cu voi in pat sa treaca mai usor peste perioada asta?! ce planuri mai aveti in vara asta? la naqsi la eric cand va duceti? in septembrie?

bee multam fain de comentarii...la noi edi sta la aerosoli, nu-i problema...intr-adevar, aerul e ffff poluat aici in bucuresti...fata de cv. deci te incurci la drum cu piticii pana la urma. minivacanta placuta, ce sa zic!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi . Pe cand il laudam pe Alain ca e cuminnte a dat jos ochelarii mei si a calcat pe ei si a rupt o lentila ii facusem in tara acum ultima data si erau din aceia fara rama aproape invizibili deci nici nu e f vinovat ca nu se vedeau cand au cazut. In orice caz cand i-am aratat ce a facut s-a pus pe un plans ...de parca cine stie ce urma, il atentionam mereu sa nu ma traga de ochelari ca nu vad fara si cred ca inregistrase ca e ceva important. Ce sa il mai cert ca abia l-am calmat din plans Jean zce ca e smecher eu am zis ca s-a speriat saracul ca a facut ceva grav; o sa ii repar eu in dara daca s-o mai putea ca aindori si un brat daca nu asta e ..
Giova bine ati revenit, super ca te-ai mai relaxat cred si eu ca era Edy bb mic pe acolo. Cred ca totusi cel mai bie e acasa in perioada asta unde te poti orgaiza cu toate. A venit careva din familie si sta cu tine acum? Parca asa am retinut, asteptam poze. Super bine sta edy cu greutatea
Bianca spor la treaba cu castravetii. Eu nu mai am chef de shopping ca are al meu sot cat pentru toata familia acum a iesit o tura obosit cum era ca a fost de garda asta noapte ca azi e ultima zi de reduceri, cica numai sa se uite ca nu mai ia nimic...te anunt eu cu cate plase vine .Deci 20 de lei e la Felix parca 15 era vara trecuta scump pentru ce ofera ca e un bazin relativ mic nimic spectaculos si aglomeratie cat cuprinde ...nu merita dar nu sunt alte statiuni in zona.Supee preturi aveti voi Azi fac pui rotisat cu salata si cartofi la baieti.
Bumbita super ca va acomodati lasa ca nu mai e mult pana in septembrie.
Cristina super ca ati scapat si voi de pampers si eu am fost uimita cumnu am avut nici unincident noaptea sau al pranz avem baieti mari.
Maraki felicitari lui Angelo e super simpatic.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

am uitat...si eu sunt o mamica "comoda" care inca prefer sa mai pun pampersul noaptea pentru a evita eventuale " accidente"....desi in mod frecvent, dimineata il iau uscat si il refolosesc si a doua seara...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi pai Marco a dormit cu noi in pat, Edi in carucior. acasa Edi doarme cu mine in dormitor, Clau cu marco in living. mai vine si mai doarme marco cu mine, si-l mut pe urma cu Clau, ca sa nu se trezeasca cand plange Edi la papa.
ma bucur ca s-a acomodat edi al tau cu ochelarii si ca nu va simte tare lipsa. mai greu e la voi, dar trece repede mami, si in curand vei fii cu amandoi baietii.
Super cuminte Sebi, foarte bine ca o supune la asa probe pe bona, musai sa stie sa faca si puzzle.
Silvia am zis sa vedem cum ma descurc...cand simt ca cedez chem pe cineva...
Bianca chiar ca super preturi la voi....asa sa mergi non stop la strand.

am pus si eu poze de la felix si de pe acasa, din 20 iulie pana ieri:
http://www.dropshots.com/giova1#

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am cumparat si eu ce imi trebuie pt castraveti, acum sa am chef sa ii pun..mai incolo.
Giova, am vazut brotacelul mic ca face gusitza deja . Doamne ce a crescut nepoata ta ...ma tot minunez de ea...si dupa cate tin minte are si ea 12 ani nu? Cred ca asa e si Sandra pt altii care o vad rar. Nu e mult strandul la noi dar sa mergi zilnic...si cu 2 copii..se aduna + tentatiile de acolo care sunt deobicei si intotdeuna inghetata la 1,5 lei globul si gogosi cu 5 lei. Strictul stricturilor. Apa o duc de acasa, Nelu isi mai cate o bere, eu un suc... Se aduna ...
Bumbi, deci prima zi de lucru...a trecut repede concediul vostru. Bona sta la voi sau il duci pe Sebi? Bine ca nu a plans Edi dupa tine..probabil va plange dupa soacra ta daca acolo a fost alintat tare. Sunt lei nu euro preturile. Veniti sa faceti o baie sa va convingeti? Mai avem un strand particular, langa Tg-Mures la 2-3 km dar acolo intrarea e 25 lei . E frumos, curat dar...are pret de pret. Pe langa piscina cu apa dulce, jacuzii,are si bazin de apa sarata si asta e atu-ul lor. Acolo mergeam eu in primavara la piscina...dar inauntru, asta de care ti-am spus e strand afara.
Silvia, unde mai gasesti tu barbat care ii sa ii placa sa faca shopiing? Mai rar. Hai ca sunt curioasa cu ce vine acasa...cate tricouri ii cumpara lui Alain de data asta.... Macar spune-i sa i le cumpere pt la anul si te stii intr-o parte .

Astept sa se scoale Dani sa ii citesc Alba ca Zapada ca mi-a adus-o maica-mea tarziu azi si i-am promis ca dupa ce se trezeste.
Pana atunci..ma bag si eu la racoare .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

saltare gagici...eu astept sa se trezeasca puiul mic ca sa papam o lubenitzaca se supara daca nu participa si el la taiere

a plecat tata socru la aeroport...l a dus tata ca avea o treaba prin zona asa ca am scapat eui am zis sa le zica matusicilor sa nu mai cumpere nik de imbracat ca fac crize..au copiii mei la hainemai bine altceva

Giova ce scump e puiul miciar nepoata ta este superba de a dreptul
Bianca super preturi la voi in zonaspor la pus de castraveti
Bumbii hai ca mai ai un pic si o sa i ai pe amandoi langa tine
MARAKIofff ...bine ca a fost numai atta ca puteai s a faci varza roata de la o bordura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am pus ceva poze in dropcine doreste sa priveasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Apar si eu chiar daca sunt cam pasare rara pe aici. Maraki eu imi fac mea culpa, pe cuvant ca tin la voi toate la fel dar uneorii nu-s suficient de atenta la ce e in jurul meu.
Felicitari lui Angelos, ce face el e chiar ceva deosebit, cred ca e primul care stie recunoaste literele si sa scrie pe calc.
Giova, cam asa zicea lumea pe la Felix ca apa nu o schimba f des, eu de asta am zis ca nu mai dau bani pe intrare ca la hotelul acela unde am stat tot a doua zi schimbau apa, erau oricum doar 2 piscine, dar fata de cum arata Felixul acum are alta fata.
Bianca intrarea costa atata la strandul acela Weekend? Tare ne tenteaza o iesire. Pensiuni la ce pret se gasesc in zona? Este si apa incalzita la acel strand? Am fost la zoo in Tg. M ptr. ca in Cluj nu este.
Silvia eu ma tot minunez de cate feluri de mancare poti face tu, esti o super gospodina.Ma bucur ptr. voi ca si-a dat drumul Alain cu vb.
Eu tot in concediu, dar super racita si eu si Tudor. Am mai fost la strand, la ceva piscina in Gherla, acolo jecmaneala, 20 de lei intrarea ptr. adulti si-s 2 piscine mici, dar e apa calda.......
Am avut musafiri sapt trecuta vreo 3 zile, apoi a fost ziua soacrei, am fost la gratare, mai am sapt. asta si la servici.
Cosmi, felicitari ptr. rezultatele obtinute la examen, de acum nu mnai ai griji, vad ca si voi tot dintr-o excursie in alta o tineti.
Intru sa mai vad poze, sa pun si eu ca-s tare restanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

continuati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140354

Mergi la inceput