Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
florina te mai asteptam pe aici...cand poti.
Bianca ce fain...strand...noi mergem la felix, dar eu sunt consemnata in camera sau la racoare prin parcuri. Doamne ce m-as imbaia si eu, dar nu e voie pana la controlul de 6 sapt. si mai am si lohiiler astea...care sunt in sf. pe terminate.
Silvia imi pare rau de parfum...nasol ca nu mai poti scoate din sticla...pacat de el.
aici sunt crese, bone, tot ce vrei...bani sa ai
.
Toanca lasa ca mai incercati cu inotul mai incolo. daca nu vrea, nu-l poti obliga sa prinda frica pe urma de apa.
nu stiu ce sa mai fac de mancare.
Vroiam sa ajung la piata sa mai cumpar un dovlecel, vinete...mi-e dor de un ghiveci.
Poate termina al meu mai repede azi si pot da o fuga sa ma aprovizionez.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
dana_ene spune:
Buna TUTUROR!
Astazi am avut cateva momente libere si am incarcat cateva poze pe dropshots. Cu ocazia asta am vazut ca am ratat nasterea lui Edi si regret enorm.
Giova, FELICITARI! Sa te bucuri de baietii tai. Am vazut pozele. Sunt atat de frumosi, Marco m-a incantat cum isi priveste fratiorul. Vei vedea ce bine le va fi lor, ca frati. Iar tu vei simti ca esti implinita.
Ana, LA MULTI ANI si multe bucurii iti doresc! 
Noi suntem bine, am fost la sfarsitul lunii iunie la mare, la Mamaia. A fost primul concediu (de cand sunt mamica) pe care l-am simtit ca atare. Fetele au fost cuminti (culmea!) si intelegatoare. Super!
Asa ca ne-am decis (impreuna cu Adamestii, desigur) ca anul viitor sa ne aventuram in Grecia cu odraslele dupa noi.
Am avut pana acum un an incarcat, plin de nunti si botezuri. Sin anul nu s-a terminat
.
Astery, sa-ti fie de bine noua nasire (sau cum s-o fi zicand... ups!). Ai aratat extraordinar de bine, parol!
Pupam pe Razvanel
!
Va imbratisez cu mult drag pe toate si, poate, ne mai auzim.
toanca spune:
Dana, bine ai revenit!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
cosmi1975 spune:
saltare gagici.....
eu am fost la cumparaturi cu papan si pe urma pe la parc
Astery unde era balena???/
BIanca mai lasa fata ca i prea devreme de lectii...eu pe a mea dupa 15 august incolo o sa incerc s o pun![]()
GIova ce copiat???la noi afost o comise de au venit cu un aparat sa vada daca s ceva mobile deschise...
si s a vazut ca nu s a copiat ca au ramas multeee locuri titularizabile neocupate...la mine din 30 de posturi sau ocupat 12![]()
BEE super...sa mai pui poze
Dana ce surpriza..te mai asteptam..
ma duc sa culc puiul mic si sper sa mai intru
toanca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Eu nu pot sa inteleg persoanele care stau toata ziua in casa si care nu ies nicaieri. Prefera sa stea la calc sau sa se uite la tv ![]() Cred ca as lua-o pe ulei . Si cand lucram veneam acasa, mancam si plimbare scria pe talpile mele .Nah..ma rog .. Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
Bianca, sa stii ca nu iti dau dreptate.
TU cred ca veneai de la servici la ora 16.
Eu abia in jurul orei 19 ajung acasa, fiind plecata de la 8 dimineata; deci vreo 11 ore.
Crede-ma ca dupa 11 ore de munca nu-mi mai arde de mers in oras...
Prefer sa zac in curte sau in fata televizorului, sa ma joc cu Matei decat sa umblu pe strazi.
A...in weekend si noi plecam prin oras....dar in cursul saptamanii...in niciun caz
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Ana_m spune:
Hola,
Multumesc de urari fetele
. Noi azi asteptam musafiri din Ro cateva zile , apoi sambata avem de gand sa plecam spre Romania pentru o luna .
Asa ca sunt prinsa intre musafiri , pregateli , plimabta , facut bagaje , cumparaturi , nici nu stiu cand o sa le fac pe toate .
Sper sa mai revin , Clara plange pe aici ca vrea ea la comp
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
asteryaro spune:
Ana de Spain, LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Biancas spune:
Scriu si eu repede ca trebuie sa fug la pedichiura.
Am primit de la Nelu si celalalt inel...ala cu rosu si roz
, azi dimineata a mers sa plateasca rata la banca si a venit cu celalalt inel alb/rosu/roz
pt ca ieri eram indecisa si nu stiam pe care sa il aleg.
Toanca,...in conditiile in care ajungi la ora 19 acasa mai merge sa stai in casa sa te relaxezi ... dar sa stai dupa-masa de la ora 16-17 in casa dupa ce vii de la servici? E cam...
. Si ai si copil nu? Trebuie sa iesi cu el in lume.
Cosmi, noua proful de mate ne-a spus ca 12 ore pe zi pot sa doarma, 10 sa se joace, 1 sa manance, o jumatate de ora sa faca orice si tot mai raman 30 minute libere pt matematica. Invatatorul Sandrei ne-a spus asa: primele 2 sapt sa ii lasam in pace sa simta ca e vacanta si ultimele. In rest...sa mai lucreze ca uita.
Azi de exemplu nu a citit nimic..nu a avut cand.
Silvia, fara nici un motiv am primit inelul
. Mi-a placut si mi l-a cumparat si pt ca am fost indecisa mi l-a luat azi dimineata si pe celalalt
.
Giova, bine ca e cumintel bb. De ce nu ai voie sa face baie pana la control? Nu stiam...eu stiu doar ca dupa ce am ajuns acasa am facut bai asa scurte si nu calde.
Dana bine ai revenit pe la noi.
Ana, distractie frumoasa in continuare.
Am plecat ca de la 15.30 am programare si iar raman nefacuta.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
dana bine ai revenit. multumesc pt. cuv. frumoase din drops. Te asteptam mai des pe aici.
super ca ati avut un concediu fain si relaxant. se vfede ca au crescut copiii.
Ana spor la toate...ca multe ai pe cap.
Bianca dar ce-ti veni cu oamenii care zac la tv sau in casa? pe unde ai mai citit si ce?![]()
Stiu ca nu avem voie sa facem baie, pana la control de 6 sapt. eu oricum nu faceam decat dushuri, mai si curg putin lohiile....asa ca nu e de stat in soare si facut baita. mai ales cu un bb asa mic.
Mai dar darnic barbat mai ai
.sa le porti sanatoasa.
Toanca te inteleg....la ora aia chiar nu mai iti vine sa iesi.
Cosmi nasol, bine ca ai luat o nota buna si vei prinde post in oras. ai suplinit pana acum? eu ca fleatza am renuntat la postul meu, eram titulara pe viata, la sat, e drept....dar poate cu ceva pile/relatii reuseam sa-l mut pe aici pe undeva. Numai ca nu aveam cum sa-l pastrez, daca nu profesam.
astept sa se trezeasca bb, ii fac baita, papam si afar cu noi. de maine iar vine canicula.
sper sa ma descurc singura la baitza, Clau are o intalnire acum.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Cred ca as lua-o pe ulei
. Si cand lucram veneam acasa, mancam si plimbare scria pe talpile mele
.