Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, intreb si eu: sa nu dai cu paru'!
E bine sa ii faci baita lui bb si pe urma sa-l scoti afara?
Eu lui Matei ii faceam baita inainte de culcare.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, pai si eu, in locul Iulianei, n-as iesi prea mult "in lume", stand la curte, cu asa conditii... de ce sa ma duc in praful strazii si-n toate noxele de la masini?? As chema toata ziua copii, adulti... Eu n-am nici macar ceva spatiu verde la bloc, e ca naiba, aaa, am jos "in curte", cum spunem noi in ironie, Mc Donalds.
La noi incepe lectia in curand, ieri a fost COSMAR, nimic n-a vrut sa faca Razvan, vai de noi...

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Toanca, lasa ca vine ea si miniexcursia voastra la Venetia! SI te inteleg cu neiesitul afara, in conditiile in care munca+ drumul iti iau atat de mult timp.
Astery, oare sa sufere Razvan de caldura? Desi parca nu a fost asa cald. Are si el zile si zile. Speram sa fie bine.
Silvi, da de stern infndat mi-au sps pediatrii dupa ce s-a nasct Razvan. Dar chiar nu m-am mai gandit la asta. EU am avut ce am avut cu ei cu picioarele. Dar si astea sunt pe rezolvate.
Ai mei copii se joaca la nisip. Sunt bucuroasa ca se joaca impreuna frumos. Ana ii da indicatii, iar Razvi executa cu precizie tot ce-i spune sora-sa. E foarte atent si meticulos, spre deosebire de Ana care e cu capul vesnic in nori. Pt noi faptul ca ne-am mutat la casa, a fost o mare chestie, mai ales ca am scapat de aerul de Bucuresti. Suntem inca legati de orash, in sensul ca mergem la cumparaturi, la unele distractii si la ceilalti bunici. Dar asta nu se intampla zilnic (pt noi cei care inca stam acasa). Iar sotul meu nu mai vrea sa plece de acasa nicaieri, nici sambata si duminica. Il inteleg. Dar si mie asa-mi vine un dor de duca uneori! Intrebai Bianca de ce nu ne luam sa mergem la mare daca imi doresc atat de mult. DIn cauza mea, evident. E a 3-a cezariana, sunt aproape de termen si nu-s in stare sa merg cu copiii dupa mine si sa am vesnic grija lor, iar fara ei nu-mi vine sa plec. Ca 3-4 ore pana la mare sa zicem ca ash rezista.
AM plecat.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...acum am terminat de mancat d..lebenita si porumb .
Giova, nu mi-a venit nimic..pur si simplu am zis si eu asa intr-o doara de iesit, plecat pe afara. Sunt pers care stau toata ziua in casa, isi muta de pe un scaun pe altul , de la tv la calc sau mai grav unele stau doar la calc . Cunosc o persoana care face asta zilnic si vorbeam asa singura . Pacat ca nu ti-ai tinut postul..laa ca cine stie ce vei face peste 2 ani.
Astery....daca ai casa e altceva, dar sa stai la bloc zilnic intre 4 pereti? Si sora-mea e genul asta, si Nelu e genul asta...dupa el ar sta in casa nu ar iesi afara .
Maraki ce ai patit draga? Ai dat bir cu fugitii?Vad ca nici pe mess nu mai esti .
Dana, multumim de comentarii .
Bee, pai e cam greu cu 2 copiii dar ai si sotz si se poate uita dupa ei...tu nu poti alerga dupa ei. Eh...ziceam si eu asa cu marea...eu una la cat chef de plimbari am..de aici m-as duce la mare ..de la distanta asta chiar daca as fi .

Maine mergem la spatiul de joaca al prietenei mele..ne-a rugat sa mergem ca fac o emisiune si sa fie mai multi copii. De la 9.30..tare matinal .
Merg sa il culc pe Dani ca striga pe aici : "Vreau la culcarica" , l-a obosit apa de la strand. Azi la amiaza a dormit aproape 3 ore...am mers la pedichiura si a trebuit sa ma intorc acasa ca Dani nu se trezise sa vina ai mei dupa mine si sa mergem din nou la strand.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, am vazut intrebarea ta din drops si am un raspuns. Casuta de gradina este a noastra. Avem un teren in apropierea orasului si ne-am decis ca, pentru moment, cea mai buna solutie de a avea un adapost acolo este aceasta casuta. A fost foarte ieftina, 37 milioane cu tot cu dusumea si transport. Montajul nu a fost inclus in pretul acesta. Casuta am comandat-o de pe net si ne-a fost adusa in vreo 3 zile, parca.
Sunt tare multumita de ea, e solutia cea mai buna pentru acum. Fiindca facem 15 minute din apartament pana in curte, de cele mai multe ori seara, dupa ce venim de la serviciu, ne urcam in masina si mergem la curte unde noi ne relaxam si fetele se joaca. E fantastic, mai ales pe caldurile astea.

Giova, ma gandeam astazi la tine. Incearca sa te odihnesti cat mai mult perioada aceasta, fiindca dupa ce si Edi se mai mareste putintel si isi schimba programul vei fi tare obosita.

Astery, cum a fost astazi Razvanel?
Cand mergeti la mare?

Multumesc pentru cuvintele voastre. Mai trec pe aici cu siguranta.
Deocamdata, va doresc NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dana mersi frumos de informatie. Eu dupa cate tin minte am vazut la Baumax in genul asta (cat pot vedea din poza) si era undeva la peste 6000 lei. Incape si pat in ea dupa marime nu?
Ai putea te rog sa imi dai si mie situl sa compar dimensiunile in caz ca merg sa le vad pe alea?
Si noi avem un pamant la 11 km de aici in primul oras de langa noi si e o solutie buna o casuta dinasta. Dar la noi trebuie muncit inca...ma refer ingradit locul si asteptam sa apara prima casa in zona aia care nu va aparea curand din cauza crizei poate fac si un drum accesibil. Poate in timp acolo ne vom face casa...vom vedea.
Multumesc frumos de info . Super ca aveti unde va retrage cand aveti nevoie de liniste..chef de gratar...
Cred ca ma pun si eu serios pe munca (adica strans bani) sa facem ceva cu pamantul ala ca e pacat sa stea acolo asa. Facem si o fantana si am avea apa sa ne udam, gratar in natura...mmm ce bine suna...eu care nu prea sunt adepta caselor..

Merg si eu la nani, noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna seara TUTUROR si de la noi!

cam absenti, nu? avem si o explicatiune...am fost iar la mare....de data asta cu cumnatii care au venit miercuri la noi si ne-au convins sa mergem joi cu ei la mare...asa ca joi la ora 11 00 eram pe plaja la mamaia...din nou.

tare fumos a fost, iar copii superdegasca. adica s-au mulat ei dupa programul nostru, nu noi dupa ei...saracii, se jucau pana picau rpti de oboseala - cumnatii cu cei doi nepotii au mai fost cu niste prieteni care aveu doua fetite de 5 si 8 ani - sebi numai dupa ele era....adormeau pe plaja, pe la restaurante, pe la cafenele ( la restauranrtul " la mama " aveau bancute cu pernutze, iar la cafeneaua " cafe del mar" erau coltzare adevarate...). decat intr-o singura zi am dormit la pranz in camera de hotel, in rest numai brambura...dar seara la 23 la camera cu ei rupti de somn. de mancat, sunt multumita au mancat cam de toate...deci am avut o vacanta super!!!

in mare au stat non-stop...inclusiv seara la ora 19 30 erau in apa ( adevarul este ca a fost tare calda si curata, cu exceptia unor gargarite ateririzate prin apa) . pe edi nu-l mai multume colacelul cu sustinerea la fundulet, vroia si el numai cu colacul ca al lui sebi...sebi normal a trecut la nivelul urmator...la pernutze...

am fost sambata dimineata la 11 la constanta la delfinariu la spectacolul lupilor de mare (initial vroiam sa mergem la spectacolul delfinului, dar nu am stiut ca delfinul mark murise)...au fost f incantati copii de john si loly...tot la delfinariu au si o rezervatie f frumoasa unde s-au plimbat cu poneii ( sebi ), au vazut expozitia de papagali si cea cu rechin si pinguini...dupa aceea edi era tare dragut cand imita mersul pinguinilor!!!

ne-am intors ieri cand am mers la dr pediatru sa ne citeasca analizele luate miercuri...copii sunt ok, insa edi a " furat" de la mare o bronsita pe care dr ne-a recomnadat sa o tratam cu un tratament de 7 zile de aerosoli cu VENTOLIN si FLEXOTIDE, in loc de clasicul antibiotic. la recomandarea ei, am considerat ca solutie optima sa cumparam apartul OMRON si sa-l avem in casa pentru copii...si pentru noi. de azi am inceput tratamentul - dimineata si seara - iar edi, nesperat, sta f cumintel cu masca la gura si nasuc. bineinteles ca sebi vrea si el masca. am incerca noi sa-l pacalim si sa -i punem masca de adulti, insa tare suprata a fost ca "asta nu scoate aburi"

ce-am mai facut noi?! azi am fost la o clinica de oftalmologie pediatrica - INSOSAN . aici am stat de la 8 30 pana pe la 12 00. pai ne-au luat cu fel si fel de aparate cu laser, cu infrarosii, cu masuratori, i-au pus picaturi...am asteptat 40 minute...concluzia?! hipermetropie atrofica complexa...adica strabism cu dioptrii la ambii ochi - 4, 75 si 5, 25!!!! ( dioptriile normale la copii la aceasta varsta sunt de 3 ) da, copilul meu?! urgent, i-am luat ochelari!!! sunt gata sambata...in 6 luni maxim 1 an se rezolva definitv....nu este reco,mandata niciodata sa se astepte ca poate-poate se regleaza...din contra, se accentueaza si se poate ajunge la operatie, fiind f greu de rectificat ulterior!!! erau acolo copii gramada...cea mai mica era o fetitza de 10 luni...recomandarea dr a fost ca un parinte trebuie sa-i faca copilului de mic consultatii la dr de specialitate, pentru ca un pediatru sau un dr de familie nu poate sa-i cunoasca gravitatea oftalmologica sau de alta natura.

citesc si eu si revin!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ooo, cata lumeee!!!!

MULTI ANI TRAIASCA, CINE SA TRASCASCA, LA MULTI AAAANI!!!! ANA DE SPAIN SA TRAIASCA...MULTA SANATATE, FERICIRE MAXIMA ALATURI DE CEI DRAGI SI TOATE DORINTELE TALE SA SE IMPLINEASCA!!!

dana sa-ti traiasca frumoase si sanatoase printzesele tale cuminti...ma bucur ca ai avut un concediu super si ca te-ai relaxat...ce sa mai, avem copii mari!!! adamestii astia sunt prieteni buni cu voi, nu? tare mult conteaza sa mergi in conecdiu cu persoane cu care te potrivesti din toate punctele de vedere!!!! mai zi-ne de voi....oana mai are ochelarii? ce dioptrii a avut ea???

marakina tu pe unde umblii ca " nu te vazui "...angelino qu'est qu'il fait?

bianca ce super ca mergi la piscina cand ai chef...si eu asa de bine ma simteam la piscina in poiana dupa ce dadeam o lungime...mai supla, mai usoara...super ok!!! sa stapanesti sanatoasa inelul....ma uit acusica la el!!! si zici ca fara nicio ocaziune?! hm, ce barbatel ai, doamna!!!!! cu dani ce ziceai de ochelari?! de ce? cum?! cand?!

bee ce bine ca ai pus poze cu copii tai... ma pun si eu la vizionat...cu marea?1 ls ca mergeti la anu' cand veti fii toti mari si frumosi? cum suporti caldurile astea??? mai ai si tu putintel si scapi!!off!!!off!!! unde stati voi, stau si parintii tai sau socrii? ai ceva cunostinte, priteni care te-ar putea duce la spital in caz ca...si nu e al tau langa tine?!

astery nasica sa-ti traiasca finutziifericiti si sanatosi!!!!si voi, la fel, pe langa ei!!! ma uit si eu acisu la pozele tale!!!

toanca se apropie wknd-ul de venetia...pe ce cuauti tu ofertele? cauti last munte? eu mai caut pe booking unde gasesc o gramada!!!!

giovalinda mami, activa ca de obicei!!! ce bine te-ai acomodat cu copii!!! m-am distrat tare mult cand am cititi saptamana trecuta ca era sa-i dai lui edi in guritza mancarea in loc sa-i dai lui marco!!! cand plecati la felix?! socrela nu e curioasa sa-l vada pe edi??? sa stapaneasca sanatos edi hainutele primite!!!!

acum ma pun la vizionat poze ca am de vazut o gramada.... fetele de dana, curtea lui bee, inelul biancai, pe mosicul edi care creste mare, pe nasica cristina de buzau si sa-mi acualizez viw-urile la alain de silvi (iar nu stiu daca pot intra- ca iar imi cere parola)....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Neatza!

Bumbita, ce fain ca ati fost si a doua oara la mare.
Am fost si noi la Delfinariu si la vreo 2 zile dupa ce am vazut spectacolul a murit delfinul Mark. Fetelor nu le-am spus, fiindca le-as fi intristat. Mie mi-a placut de Mark enorm. Am fost impresionata cat de inteligent era. Saracutul. I-am vazut si noi pe John si Lory, leii de mare, o expozitie de reptile si una de pasari exotice. Excelent a fost!
Oana nu mai poarta ochelarii. Dioptriile ei au fost de 1 si 1,25. Acum e bine.

Bianca, am vazut si noi casutele la supermarketurile gen Interhome si Dedeman. De acolo am preluat ideea, dar apoi am cautat pe net, am gasit firma aceasta, am dat telefon si gata, am comandat. Firma se numeste Rexal Accent (http://www.rexal.bizoo.ro/). Ai aici datele de contact. Daca va intereseaza, sunati si vorbiti direct.
Casuta noastra are dimensiuni micute, dar suficiente pentru ce nevoi avem, adica sunt de 4x4 m.
Da, incape destula mobila. Noi avem in interior o canapea extensibila, o masa, 2 fotolii, o masuta de cafea, un corp cu rafturi si mai este loc.
Acolo la noi este retea de alimentare cu apa, asa ca ne-am tras apa in curte la pompa, am ingradit, ne-am facut o fosa septica, un WC si sub un copac am pus o masuta cu bancute. Am pus pomi fructiferi, flori si am ridicat pe araci via care a crescut pe teren si care acum are struguri.
Eu sunt tare incantata.
Initial nu am fost tentata de terenul acesta, dar m-a atras in timp si acum abia astept sa mergem seara acolo, sa mai facem cate ceva.

No, hai ca ma apuc de treaba, ca-s la birou. Uf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetele.
Cine doreste o ?
Bianca, daca ai posibilitatea cu terenul, te sfatuiesc sa faci un sacrificiu.
Nimic nu se compara cu statul la curte.
Acum de cand stau la curte realizez ce bine e spre deosebire de statul la bloc.
Bumbita, bravo ca ai reusit sa mergi iar la mare.
Bee, unde aveti casa?
In afara Bucurestiului?
Dana, spor la munca

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput