Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)
Raspunsuri - Pagina 13
cosmi1975 spune:
neata gagici
eu ma pregatesc sa plec la inspectorat si am bagat un ochi pe aici
Stefan a plecat la curte...in sfarsit nu mai plange dupa mine si intelege ca tb sa plec la servici 
Bianca e la tara si e super incantata
copiii mei se pare ca vor pleca la olanesti sapatamana viitoare ...iar eu cu sotu la munte in gasca
DANA super cabanuta...iar fetele sunt delicioase..asa mi ar place si mie sa am adica sa stau la bloc si cand doresc fuga la curte...eu nu vreau sa locuiesc la curte
cred ca mi se trage din cauza ca am locuit pana la 21 de ani la curte si s satula![]()
BIANca sa porti sanatoasa inelele si la mai multe![]()
BUMBII asadar v ati distart la mare...bravo
ASTERY lasa draga ca face puiul azi lectii..ieri n a avut chef![]()
GIOVA ce fac nazdravanii???
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine, inca la 
Mi-am imbracat si tirmis copiii cu prietena mea la filmari
. Deseara ii vad pe un post local
.
Acum am vb cu o prietena care e economista la tribunal...ciu-ciu posturi ca sunt blocate toate
. Si la ea in birou ar fi nevoie de 2 persoane. Dar trebuie experienta ca si economist de 1 an. Pai de unde experienta la proaspetii absolventi? Nu e corect
. Se zvonea odata la tv ca ar vrea sa scoata chestia cu experienta la bugetari, nu e corect pt cine termina facultate si vrea sa se angajeze la stat cu studii superioare.
Alte locuri de munca nu sunt...numai agenti vanzari
..intr-un magazin germanos unde au aplicat 700 pers
.
Sper ca pana prin octombrie sa gasesc ceva bun, pana atunci as sta acasa ca e bine ![]()
Peste 2 zile este ceva bursa locurilor de munca la combinatul nostru care e cu un picior in groapa si chiar nu inteleg cum de angajeaza oameni
. Daca ma trezesc poate bag si eu nasul daca nu...altadata ![]()
Bumbi deci iar la mare!! Bravo doamna, bine ati facut. Delfinariu si alte expozitii!! Frumos. Deci Edi va purta ochelari...Sunt dinaia cu rama speciala care se incolacesc dupa ureche cu un arc? Cu Dani am fost la un control pt ai scoate un punct de grasime de pe ploapa si la control si dilatare a constatat ca ne-ar trebui ochelari dar nu e grav..sa mergem peste 6 luni inapoi si mai masoara odata.
Toanca, o fi bine la casa dar cred ca vesnic de lucru, vesnic bani ca s-a stricat aia si aia...mare consumul de energie ca ...nu te incalzeste nimeni deasupra si dedesupt... Plus distanta ce o vei face zilnic sa aduci copiii la scoala/ activitati... Cam astea sunt motivele pt care nu vreau eu casa..caci casa in oras cu spatiu mare de gradina si curte nu gasesti, si daca gasesti are un pret...ireal
. Locul ala care il avem noi are 57 ari, se imparte la 2 , eu cu sora-mea. Ajunge si pt un teren de fotbal
.
Dana multumesc inca odata. Am salvat situl si canbd am nevoie stiu unde sa ma uit. Si noi ne gandeam la pomi si altele pe acolo dar..inca nu stim ce e acolo ca constructii nu sunt. In viitor probabil ...
Cosmi, la munte? Super fain. Copiii cu cine/ la cine merg?.
Mai revin ca am inceput mesajul asta de vreo 30 minute ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

doamne ce obosita am fost!!!
ieri cu copiii in prc, la ora 19 i-am plasat sotului si eu am facut piata. la ora 21 dupa ce a papat Edi dormeam dusa. nu stiu cum s-a descurcat clau cu ei...bb era cam marait. m-am trezit la ora 11:30 azi, cu pauzele de alaptat.
Sper ca azi sa fiu ok...a venit si canicula....in casa scrie pe noi
.
ToaNCA afara iesim ca la o ora dupa baita. si la ce calduri sunt....nu cred sA fie probleme.
Dana frumoase pozele, am reusit sa le vad acum. sunt mari printesele, ce-ti pasa!
Odihna? de acum sunt chiauna, fara colici sau alte alea...mi-e groaza la ce ma asteapta in viitor.
Bianca tu nu te-ai dus cu copiii? misto inelele si manichiura...si eu vreau
. evit unghiile lungi, sa NU-L ZGARIU PE BB.
Cosmi te asteptam cu vesti bune de la Inspectorat.
Bumbi fain ca ati fost iar la mare
. imi pare rau de Edi si cu bronsita si cu ochelarii. lasa ca trec toate, bine ca ati descoperit din timp, si se rectifica.
Maine vine sorella...marco ma innebuneste de sambata de cand l-a intrebat care masini din Cars nu le are. de atunci o tot asteapta
.
, fug la treaba.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
toanca spune:
Giova, si Marco e fan masini Cars?
Si noi...
Avem aproape toata colectia si am inceput si eu sa le invat![]()
Cosmi, te asteptam cu vesti bune de la inspectorat
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
cosmi1975 spune:
asadar am luat ce post am vrut,apropae de casa 20 min si de centru 10
dar nu raman ca mi iau detasare la mine la scoala ,asta imi doresc sper sa rezolv![]()
BIANCA plecam la munte ca ni s a propus de amici
vechea gasca fara copii
...copiii mei pleaca la olanesti 10 zile cu parintii..ultimele zile o sa ma duc si eu
...apoi dupa 15 august dam o fuga la mare![]()
GIOVA ce bine ca te ajuta sotu,ca are biroul aproape..al meu face 1 ora pana la munca
Giova spune:
cu toate ca am dormit mult sunt moarta de oboseALA.
a venit sotul acasa si m-am pus pe un 
mama-mama. BB e cumintel, dar as dormi mai mult...nu pot, caci marco e acasa de la ora 16. pana atunci trece repede timpul...daca ma trezesc pe la 11-12.
in curand cred ca voi chema ajutoare, macar sa stea cu copiii dupa ce iese marco de la gradi.
bumbi soacra l-a vazut in poze pe net. si a zis ca Edi seamana mai bine cu Clau. mi-am facut baieti sa semene cu tatal, nu cu mama
. macar au amandoi gura mea....putin, dar tot au ceva de la mine.
cosmi nu era post la tine la scoala? e pe viata contractul? sau pe 4 ani?
super ca plecati fara copii.
Toanca ale naibii cars, ca multe mai sunt in colectie.are un album cu toata colectia....sunt peste 20
.
_
Gio
de
cosmi1975 spune:
GIOVA la mine la sc n au scos post...acu le pare rau
dar ma duc la detasare....e pe viata postul
toanca spune:
Haide mai Giova, fi barbata!
Ce zice Clau cand te vede plangand?
Sa fie oare depresia?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Cosmi super ca e pe viatza. pacat ca nu au scos post, te cred ca vrei tot acolo...esti obisnuita cu colegele si copiii.
Toanca nu e depresia, e oboseala cronica acumulata de la nastere. as dormi non-stop. In plus de 3 zile am o durere crunta de cap...naiba stie de ce. beau si cafea, mananc, beau lichide...si degeaba.
Clau ce sa zica...ca termina rapid la birou sa vina sa ma ajute. cand am nevoie atunci are de lucru si intalniri
. macar sa aiba de munca, ca pana acum a somat si se simte si la buzunar.
maine vine sora-mea, vineri plecam la felix, sapt. viitoare revine iar sora-mea pt. cateva zile pe urma vedem cum sunt...daca vine cineva sau rezist pana mergem noi in Alba.
Mi-e frica sa nu pierd laptele...vreau sa-i dau cat mai mult. bag la ceaiuri in mine de mor...dar trebuie si odihna.
maraki pe unde esti? de cateva zile tot imi sta pe buze sa intreb de tine si uit
.
_
Gio
de
silvi_2005 spune:
In sfarsit reusesc si eu sa ajung in zona. Azi de dimineata am fost foarte eficenta si pana la 11 am facut curatenie cum imi place mie peste tot inclusiv geamurile de la sejur spalate, apoi haine si paine si gatit ...acum coc pentru maine la picknik
am facut ceva muffins cu dulceata in mijloc si s-a dus toata jos
acum coc ceva muffins cu sunca si cascaval si o sa mai fac o tura dulci ca nu pot sa merg cu aia cu dulceata in hartie. Mai fac cea cosulete cu sunca si cascaval si ou cu smantana si gata pe azi, maine o ca coc ceva snitele proaspete si gata de drum numa sa nu ploua
ca asta noapte a fost furtuna si azi soare cu nori daca e asa si stam acasa cred ca dau muffinsi la tot blocul
. M-au apucat dracii ieri cand m-am uitat la Sephora pe site sa vad de parfumul ala care mi l-a stricat Alain e 96 de euro sticla de 100 ml cum am eu, e ceva mai nou de la Givenchy , Ange au Démon, nu stiu daca il stiti eu l-am primit in iarna de la socrul meu si nu l-am folosit aproape deloc ca nu amapucat si acum vara e prea atre parca...si uite ca mi s-a strcat l-am mai mesterit eu si curge cand il intorc asta e tot ce am rezolvat. Ni s-a stricat si ceva la centraa au fost azi si au inlocuit ceva piesa...toate se strica i casa asta
.
Giova ce bine ca iti vin ajutoare, eu cand am nascut a stat si JP acasa 3 saptamani si a venit si mama si statea ziua cu mine si pleca seara cand intram in panica
ce ma fac daca plange bb toata nosptea. Super ca vine we si plecati la Felix
.
Toanca nu te stresa cu innotl ca nici Alain nu facut inca e important pt piepul lorsa il practice ca sport regulat toata viata nu obligatoriu de la 3 ani sa innoate
. Eu fac exercitii cu Alain ne prostim zilnic cu miscari de brate si figuri si de la anul chiar il mai dau la ceva sport, cred ca la tenis sa imi mai consume energia.
Bianca super program ai
.
Fug sa scot muffinsul sarat si pun altii si revin ca vreau sa va mai povestesc o faza tare, cate se pot intampla in viata si habar nua vem
.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde