Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)
Raspunsuri - Pagina 10
silvi_2005 spune:
Am dormit si eu cu Alain vai ce bine e, piticulinca doarme l-am lasat fara scutec la somn acum il pazesc sa il trimit la wc deindata ce se trezeste .
Giova minunate poze ai pus, ai doi pitici frumosi sa iti traiasca. Imi dau seama ce mare e Marco numai cand il vad langa Edy .
Bee m-am delectat si cu pozele tale, vai ce dulci sunt si ce reusite cele din curte din piscina, cea cu catelul langa ei e de revista. Chiar ma uitat la piepturile lor sa stii ca in poza cel putin nu par deloc infundate, adica e super ok sa il vezi pe Alain in unele pozitii saracul i se vede super-infundat.Tu esti o graviduta super, iti sta bine cu culori tari sa le porti cat mai des, pupicei si o sarcina usoara.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
asteryaro spune:
Salutare, salutare!!!
Noi am nasit sambata, am chefuit... am dansat cat pt. 5 ani (caci oricum n-o mai facusem demult ), a fost foarte frumos.
Poze mai multe pun cand vom avea de la fini, am pus 2 facute cu aparatul meu. Eu sunt balena aceea bleu-turquise .
Razvan este ciupit de nush'ce insecta, are niste blande oribile, noroc ca nu-s multe. Acum face lectii, ca nah, este luni .
Asa...
Toanca, ffff frumoase poze de la ferma.
Bee, aveti un Golden Retriever ??? Wowww, ce frumos, vreau si eu! Este un caine plin de virtuti, cel mai sensibil vis-a-vis de copii... Visul meu este sa am unul, dar sa stam la curte. Am vazut eu un film mai demult, are legatura cu un baietel autist. Si Doamne, ce frumuseti de copii ai , si fericiti!!! Iar tu esti o graviduta foarte frumoasa, cu aceeasi privire ghidusha pe care o aveai si cand te-am cunoscut.
Bianca, mai lasa fata sa respire putin, are timp de invatat.
Gio, de cate ori povestesti despre Edi eu mi te imaginez ... si trebuie sa fie tare frumos de voi. Pupam copilasii frumosi .
Aici se moare de cald, mie mi-au venit scarbele, si cred ca am niste pb., deci va trebui sa ma caut la ginecolog .
Ia uite, aveam o gramada sa scriu si mi-a pierit inspiratia , cred ca de la unghii . Mi-am pus gel, sa vada si ochiu' meu cum este, si recunosc ca-mi place mult.
Revin.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Fac o pauza ca am pus la foc o ciulama de dovlecel cu piept de pui, am jucat monopoly cu Sandra si nepoata-mea .
Revin...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Am scris un mesaj lung si mi s-a blocat explorerul...nu il mai reiau
Ana de Spania, la multi ani multa sanatate si fericire alaturi de familia ta.
Azi am primit de la Nelu un inel ...
Mama lui de mesaj .
Bee, ai niste copii minunati, e lumea lor acolo. Unii se pare ca au mania pozelor zilnice si altii nu o au deloc. Chiar deloc nu e bine sa nu faci poze...macar o data/la doua saptamani ai putea sa ii mai fotografiezi. Ca astea raman amintire.
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bee spune:
Buna fetele.
Astery, sa va traiasca finii. Sa fie fericiti si voi la fel. Si noi am nasit de doua ori si a fost asa frumos. E o senzatie extraordinara. Il mai bomban eu pe barbatul meu din diverse motive (neimportante), dar oricum casatoria (si copiii inainte si dupa ea) a fost cel mai bun lucru din viata mea. Mai am eu prieteni necasatoriti si le tot explic ce diferenta e. Pana nu faci pasul nu stii. Da, avem o catelusha Golden Retriever. A vrut-o neaparat Radu. E o frumoasa si desteapta. SI-s ingrijorata ca se pare ca e gravida cu un golan din vecini. SI e mica! Are doar 8 luni. Nici nu credeam ca se poate atat de devreme. Ufff si mai am acasa 2 catzele, din care una are 6 pui!
Toanca, dragutz rau Matei la ferma.
Silvi, ai mei nu mi s-au parut never infundati la stern. EI au asha un fel de santz intre muschii abdominali, care ar fi tot semn de rahitism. DAr din ce vad eu toate se indreapta cu timpul.
Bianca, vreo ocazie pt asa un gest romantic de la sotul tau?
Multumim de aprecieri pt poze fetele. Snteti tare dragutze. Ash mai sta la povesti, dar imi inchide Razvi laptopul!
Am plecat
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
aseara nu am mai intrat....asteptam colicii...se pare ca nu au aparut, bb al meu a fost cuminte ca de obicei. sa vedem in continuare...sper sa fii fost deochiat, sau sa-l fi durut burtica de la placinta mea cu prune. Mi-a trimis si bunica si am bagat ca sparta.
ieri am fost cu amandoi baietii in parc. Marco un cuminte, mai ales ca a plecat si cu moto. In parc ne-am dat intalnire cu nasha lui, asa ca am avut cu cine sta. I-a luat asa cadou frumos lui Edi..... are la haine piticul de nu ajunge sa le poarte. si inca pachetoiul de la viitoarea lui nasha nu a ajuns la noi.
Ana! Multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa ta familie!
Toanca super pozele de la ferma....asta e o idee buna de afacere....pamant sa ai si ceva finante si gata.
Cosmi super d-na. tu nu ai copiat, asa-i? ca zic astia la tv ca s-a copiat in draci la titularizare.
Bee aseara am vazut pozele, sunt mortali copiii tai si tare bine le prieste acolo. Ana e asa schimbata, o domnisoara frumoasa, ce mai. Iar razvan e demential cu parul ala...ai niste copii tare reusiti, iar tu esti o frumoasa, radiezi nu alta. fa mai multe poze d-na, e pacat cu asa splendori.
Cristina sa va traiasca finii. tare frumosi ati fost, mai ales tu d-na.
Bianca frumos cadou. din argint? cu ce ocazie, chiar asa?
In sf. am reusit sa-mi fac si eu curat in dulap. am adunat hainele cu burta si le pregatesc de dus la Alba, nu le mai tin aici. Sper sa ramana vara-mea cat mai repede ca sa le plasez...si pe cele de bebei.....nu mai tin nimic, gata cu copiii. sa vedem pana cand...
E frumos cu 2, dar e greu...nici nu vreau sa ma gandesc cum e cu 3 si fara nici un ajutor.
si o zi faina sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Florinini spune:
Fetelor,
Va multumesc ptr. urarile de ziua mea, sunteti tare dragute si atente!
Cer scuze ca abia acum vin cu mesajul, dar nu am avut timp de 3 zile nici e-mail nu l-am verificat, cam asta se intampla de fapt in ultima jumate de an!
M-am uitat si eu la poze, ce frumosi copii avem sa ne fie sanatosi si noi sa fime pe langa ei.
Despre bb Edi ce sa zic e un dulce si o bijuterie!!!!
Ana si Razvan sunt parca decupati si pusi in peisajele din copilaria mea la tara, bravo Brandusa ptr. efortul de a sta departe de civilizatia "nebuna" si a creste copii intru-n mediu sanatos!!
Va pup si va doresc la toate numai bine!
Ma duc la nani ca e iarasi miezul noptii!!!!
Biancas spune:
Buna dimineata inca la
Ne pregatim de strand...mergem pana la amiaza, la amiaza venim mancam, il culcam pe Dani, eu fug la pedichiura (reprogramata ) si apoi inapoi la strand.
Inelul..argint da cu cristale...l-am vazut in vitrina unui magazin ieri si mi-a placut, era expus pe alb/roz/rosu..o combinatie mortala dar cand sa il cumpar mi-a aratat ca are si doar cu cristale si cu cristale albastre. Am fost in dubii vreo 5 minute...nu am stiut ce sa aleg si pana la urma l-am ales pe asta doar cu cristale fara culoare. Dar tanjesc si dupa cel rosu...si am speranta ca poate mi-l cumpara si ala . Sa vedem... Ocazia? Nu este
Ce scandal mare cu Spiru Haret ...bine ca nu am dat acolo...multe colege de-ale mele s-au transferat dupa anul 1,2 inclusiv 3...bine ca am avut cap si am ramas mai departe, cu toate ca a fost mai greu, dar diploma e mai valoroasa.
Anul trecut am prins un post super...nu am mai vorbit nimic aici...as fi avut un salar de 3000 lei dar pt ca nu aveam studii superioare...s-a dus postul. Mi-a parut rau ca nu m-am dus la Spiru ca acolo se fac 4 ani nu 5 ca la noi si deja eram cu licenta luata.
Tot raul inspre bine...
Gata..ne imbracam ...mai revin deseara.
O zi frumoasa sa aveti
silvi_2005 spune:
Intru si eu la o cafea tarzie la voi profin ca inca doarme Alain.
Ana de Spania La multi ani si tot ce iti doresti !
Bee pai asta iti si ziceam ca eu nu vad infundat asa cum are Alain ca am retinut ca tu ziceai ca si ai tai au problema asta, dar nici nu se compara lasa cu rahitismul ca trece sigur si eu am avut cand am fost mica. Retineam de tine si de Toanca ca ziceau ca au copilasii cu pb asta, poate am inteles eu gresit .Bine zic fetele sa faci poze mai des.
Giova chiar te-ai adaptat repede mamica cu 2 copilasi bravo tie mie imi lipseste definitiv curajul asta gandul ca inca trei ani stau acasa si fara ajutor ...daca ar fi si aici altfel cu locul la cresa sau ceva.
Bianca sa porti sanatoasa inelul si distractie frumoasa azi.
Toanca super ce v-ati distrat voi acolo abia astept si eu excursia de joi.
Al meu pitic e setat sa fac prostii mi-a stricat iar un parfum s-a ridicat pe varfuri sa il traga din dulapul de haine de sus, ca acolo am ajuns sa mi le ascund dupa ce a mai prapadit unul de la Chanel preferatul meu , si l-a tras jos. I-a cazut chestia ai de pulverizat si nici vb sa o mai pot pune la loc, curge ceva din el cand il intorc dar asa lichid...habar nu am cum o sa il folosesc asa.
O zi frumoasa sa aveti s-a trezit ghiaurul si merg sa ma ocup de el.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
toanca spune:
Salutare fetele!!!
Giova, pai acum spui ca ai mancat placinta cu prune.
Saracutul EDI cum sa nu il doara burtica de la prunele tale
Silvi, de Matei ai retinut bine; are probleme cu sternul; dr. ne-a recomandat sa-l dam la inot; zis si facut, numai ca el nu a vrut la inot
Ana_M, LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI!!! SA FI IUBITA SI FERICITA!!!
Bianca, chiar ti-a luat sotul inel fara nicio ocazie?
Felicitari
asteryaro io n-am vazut nicio balena in bleu turquoise, ci doar o nasica super faina
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2