Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (326)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, ce liniste in zona .
Daca mi-a zis Bianca ca e sarbatoare stau si eu cuminte azi si nu fac nimic decat paine si mancare, asta cred ca e voie nu? As f spalat geamurile dar las pe maine. Bianca nu cred ca e scump mascarpone, uita-te la Metro ca era parca 60.000 cutia, ricota daca nu gasesti o poti inlocui cu branzica de vaci moale, la pret e cam tot cat mascarpone. O reteta mai ieftina de crema e asta : 3 galbenusuri, 1/2 l lapte, 75 grame pudra de zahar, 50 grame faina, 25 gr unt, vanilie. Lasi laptele sa clocoteasca singur, pana atunci amesteci galbenusurile cu zahar, faina, vanilie. Pui laptele clocotit peste si apoi inapoi pe foc pana clocoteste, cand clocoteste iei si amesteci sa se raceasca putin si apoi pui untul. Se pun fructele deasupra. E super buna si lejera si asta, asta aduce a cremes, cea cu branzica are un gust mai aparte.
Spor in toate si o saptamana frumoasa va doresc am fugit dupa pitic.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!(la pranz)
acum m-am trezit si eu...astept urlatoarea sa apuce tzitzi.
Aseara de la ora 22:30 pana la ora 1 noaptea aplans incontinuu . il tineam inbrate, nimic, il leganam, nimic. doar suzeta aia ce-l mai potolea, dar trebuia sa i-o tin eu, de nu o scapa din guritza. I-am dat sab simplex, Infacol...nimic. Nici nu stiu daca au fost colici sau nu...cert e ca are niste plamani...frate!!! tot blocul ne-a auzit. a trebuit sa inchid geamul, usa la dormitor...curgea apa pe mine de cald. i-am si descantat...s-au dus toate la fund...l-a luat tat-su' in brate si a adormit, asa s-a linistit aseara. cine sa-l fi deochiat? nu avea nimic rosu la manutza. L-am pus la ora 1 la tzitzi, a papat 10 min. somn pana la 5 dim. cand iar a papat din ambii sani si somn pana la 9, iar a papat, a chitait putin pana l-am schimbat si somn....eu cu el sa recuperez. oricum sunt cam zombie. al meu ma tot intreaba daca au fost colicii....sa mor de stiu.
Macar la marco vedeam ca se incoarda si se calma pe burta mea, in brate leganat, asta nimic. sa vedem si azi cum va fi....

Bianca neamurile nu vin....stiu ca nu am chef de taraboi...ne asteapta pe noi in Alba. e mai bine asa.
Bani a primit si bebu pt. somn, de la prieteni.
Silvia lasa gewamurile pe maine...mancare poti face, daca ai chef. noi avem ciorba si felul 2 ceva rece...nu sunyt capABILA azi de nimic....m-a terminat bebu azi noapte.

azi e sarbatoare, da....ce bine.....nu am chef de facut nimic, nici mancare. oare sa ma vopsesc pot?

si o zi buna sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova eu cred ca las si vopsitul pe maine ca ma mustra constiinta ca nu am tinut ca lumea nici o sarbatoare in ultima vreme parca eu sunt mai ocupata ca toata lumea . Nu stiu ce sa zic de pitic, daca cred sa in faza cu deochiul, bine ca s-a calmat....asa devreme a inceput si Alain cu colicile dar el manca si formula. Oricum si eu ii pusesem o bratarica rosie ca m-ar fi innebunit toata lumea daca nu i-o puneam si cica trebuia sa ii dau o soseta pe dos cand ieseam afara. Tie n iti mai trebuie nici o dieta cu asa bb mic

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

eu am reusit sa ma vopsesc...a stat cuminte bebu....acum a inceput sa chitzaie,...scriu cu el in brate.
de soseta pe dos nu am auzit Silvia.
am auzit de ceva molifta la 8 zile de la nastere, ca sa poti iesi afara. eu stiam doar de cea de 40 zile, asa ca nu am chemaT PREOTUL.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

noi am venit de la tara azi dimineata pe la 9pe bianca am lasat o acolo 1 saptamana
Giova si eu mi am facut molifta la 8 zile ca sa ies afara si apoi la 40 zile.....cat despre deochiat te cred asa facea bianca
Bianca daca tb ochelari pt Dani mai bine acum ca se poate corecta pb

Mergi la inceput

Cosmi pe cand stii ce post ai luat? vrei tot acolo sau in alta parte? pt. gradi sau scoala?
eu nu stiam nimic de slujba de 8 zile....nici nu ajung la biserica curand sa-mi fac apreotul. si parca nici nu am voie in biserica, trebuie sa vina acasa.

Poze noi, din 15 iulie:
http://www.dropshots.com/giova1#

M-am trezit cu asa o durere de cap, am mancat eu ceva...merg sa pap o ciorbitza, cat e cuminte bebe.
Merge Clau dupa Marco, mi-e groaza sa-l las la birou pe Edi, ca va face scandal. asa ca nu pot sa merg sa-mi iau spiridusul.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA miercuri se fac repartitiile ...ma gandesc ce sa iau ,acu daca tot am de ales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine.
Acum am ajuns si eu la calc.
Azi am fost la biblioteca in centru sa ii fac permis Sandrei, am imprumutat si vreo 5 carti...sper sa le citeasca in 2 saptamani ca sunt lecturi de vacanta .
Apoi am fost pana in piata de haine...mi-am cumparat un costum de baie..altul nou .
Am mai fost si am scos niste poze..pe hartie sa le pun in rama.
Giova, eu stiu ca molitfa se face inainte sa iesi prima oara din casa. Eu la Sandra mi-am facut la 3 sapt..am chemat preotul acasa , mi-a citit mie si ei sub poala lui si a doua zi am iesit afara. La Dani mi-am facut molitfa la 1 saptamana dupa ce am venit acasa ca aveam examene, eram in plina sesiune chiar daca afara erau -20 grade si pe el l-am scos mult mai tarziu. Tot asa am chemat peotul acasa, ne-a citit ceva si gata...m-am simtit mai usurata ca am respectat traditia. Asa zice traditia ca e bine...asa am facut . Botezul l-am facut la 6 saptamani la amndoi...tot asa zice traditia si asa am facut. La bb Edi sa ii pui un snur rosu ca asa au copiii mici. Pt deochi se spune ca trebuie sa ii intorci ceva...si la copii si la adulti, stiu persoane care poarta chilotii doar pe dos pt a nu se lega deochiul de ele .
Silvia, am salvat reteta si o sa ma uit la preturi cand vreau sa fac.
Cosmi, vedem peste 6 luni cand mergem la control daca ne scrie ochelari dar sincer nu i-as da sa ii poarte doar daca e strict necesar. Plus ca odata ce ii ai la ochi... povesti ca scapi de ei .

Noi ne gandim ce sa facem...azi e inchis strandul...adica se poate intra dar baie nu putem face ca se schimba apa.
Eu nu pot sa inteleg persoanele care stau toata ziua in casa si care nu ies nicaieri. Prefera sa stea la calc sau sa se uite la tv Cred ca as lua-o pe ulei . Si cand lucram veneam acasa, mancam si plimbare scria pe talpile mele .
Nah..ma rog ..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare doamnelor.
Ce mai faceti?
Io, pe aici pe la munca......abia acum m-am mai eliberat si eu un pic.
AM fost duminica la ferma...a fost foarte dragut, dar foarte cald.
Matei a fost foarte incantat de animalute, mai ales ca a putut el singur sa le dea sa manance.
Poze avem aici:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/

Giova, e posibil ca Edi sa fi fost deocheat.
Si eu ii puneam lui Matei o bratarica rosie la manuta.
De molifta de 8 zile, nu am auzit pana acum....
Eu am facut-o pe aia de 40 de zile, parca.
Dar, de scos afara l-am scos pe Matei la vreo 6-7 zile de la nastere.
Tin minte si acum ca prima oara l-am scos afara 6 minute si mi-a luat jumatate de ora sa-l imbrac; mai mare daraua ca ocaua

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Noi sarbatorim de cateva zile. SI eu ma recuperez cam greu, desi nici nu mananc, nici nu pregatesc.
Silvi, lasa retetele! Nici nu te mai gandi la ele, ca altfel orice regim....
Giova, cred ca fura colici. Sper sa nu faca zilnic asa. Ai mei aveau ore fixe. Razvan mult mai putin si mai rar decat Ana. Adica ala alaptat mai mult a scapat mai usor.
Bianca, lasa fata cu lecturile si temele de vacanta! Acum, in iulie? Macar inca 2 saptamani de nefacut absolut nimic, or sa-i redea apetitul de invatzat. O luna de pregatire pt scoala e suficienta zic eu.
HAi ca am pus poze, in sfarsit.
De la Paste incoace. Mai ales fata de Razvan ma simt vinovata ca nu-l pozez destl. DE poze pe hartie...nici gand sa avem timp.
http://picasaweb.google.ro/brindusa.ohreac/IunieIulie2009#
http://picasaweb.google.ro/brindusa.ohreac/Aprilie2009#

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput