Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ceeeeeeeeeeeee????????????????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doamne ce bineeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma bucur mult pentru tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ai grija de voi so doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce frumooooooooosssssssssssss!!!!!!!!!!!!!! vezi ca am acolo o prietena ffff buna oanaiacovita..care are si ea niste problemutze......dar trebuie incurajata.......... asa ca ma bazez pe tine......da????????????????? ![]() ![]() ![]() Poze Bea 14+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!![]() |
Desigur iubita dulce!! 

I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui unboticutz rebiana, felicitari! cris, multumesc pentru link! vreau si eu fluturici!! 15+ ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |

Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Rebiana27 felicitari ![]() ![]() ![]() Sagetutza la multi ani! ![]() Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 11+ |
Multam' din suflet fete dragi!!!

dastefa spune:
Rebiana noi nu am "vorbit" direct dar eu ma pregateam sa intru la odisee cand tu tocmai te retrageai..Ne bucuram pt tine (mai ales ca vad suntem multe care stim cum e sa pierzi o sarcina pe care ti-o doresti) si ne imaginam ce bucurie trebuie sa simti.Iar revenirea ta la odiseea noastra poate fi si o incurajare pt fetele care tocmai ne-au anuntat ca se retrag
- sa ai o sarcina de 40 saptamani,fara probleme si un bb asa cum ti-l doresti
Mihaela
13+
Daria-Stafania-16.11.2006
dastefa spune:
larisel elefantica si pe mane ma chinuie amenajarile astea
nu era neaparat in plan pt anul acesta ca bugetul e mai stramt ca oricand dar bb ne-a obligat sa ne revizuim planurile.Si cum tot sotul e baza la cea mai mare parte a lucrarilor speram sa terminam pana vine bb![]()
Mihaela
13+
Daria-Stafania-16.11.2006
Monnica spune:
Rebiana felicitari
!
Unboticut, cine este Emma? M-a impresionat pana la lacrimi. Poate s-a mai discutat inainte ca eu sa scriu dar nu stiu unde sa caut.
12 + mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
Andre_lina spune:
Salutare tuturor! Imi pare rau ca v-am speriat.... am fost plecata sa rezolv niste probleme in afara orasului....tocmai in nord.
Sunt ok, nicio noutate, azi intelesesem ca ma primeste Pop, insa doar o sa ma programez la ea. Asa ca mi-ar fi de folos programarea ta, Nerantula, pe 24 iulie la Iosup.
Daca nu a luat-o careva inainte, v-as multumi din suflet daca mi-ati da mie programarea asta, ca sa ma linistesc, sa stiu ce facem cu brida aia amniotica.
Incerc sa ma gandesc doar ca e bine, ca nu l-a afectat, cuvintele doctoritei imi trec mereu prin cap, ca daca nu l-au afectat pana acum nu il mai afecteaza, dar tb sa vad in ce masura l-a/nu l-a afectat.
Burtica mea e super evidenta, nu l-am mai simtit miscand insa... dar cred ca e totul ok.
Va pup!
cu
16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922
Andre_lina spune:
Rebiana, super veste!
Felicitari! Bine ai revenit printre noi, unde iti e locul! Sarcina usoara si bebelus sanatos!
cu
16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922