Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! sagetutza

rebiana Wow ce veste minunata! Sa fie intr-un ceas bun si samburelul sa creasca frumos in burtica pana la 40 de saptamani. Sarcina usoara si sa ne tii la curent cum mai esti.

Vad ca tot vorbiti de miscarile lu'bb...parca am simtit si eu ceva, dar doar in partea dreapta, desi nu sunt sigura ca era un bb. Astept sa vad ce urmeaza ...

nerantula Votat!

16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

La Multi Ani sagetutza

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnica

Alexa, sunt din Pitesti dar merg la Tutunaru, nu la Ali. Tu mergi la Ali? Am auzit numai lucruri bune despre el dar nu pot spune acelasi lucru despre spitalul din Curtea de Arges. Am auzit ca este infect.

Monica eu nu merg la Ali, mi-ar fi placut ca este un dr foarte bun dar tot spitalul din Arges m-a descurajat. Nu as vrea sa nasc acolo. Tot la Pitesti parca e mai bine.

Pup

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

buna fetelor, stiu n-am mai scris de mult dar va urmaresc...
noi suntem bine cu toate ca nu stim exact cat avem de la dr avem 11 saptamani dupa UM 21 aprilie avem 13 saptamani, obosim, mai avem greturi dar nu foarte mari, mancam de toate dar ff putin
de cand am ramas insarcianta am luat 1kg, alte voci rele spun ca e mult sa nu mai mananc, sa nu ma fac cat o balena, dar ma simt bine si ma alimentez sanatos ptr bebe.
d-abia astept sa mergem la eco sa vedem ce face bebe, adevaru ca am simtit si eu ceva miscari dar totusi am zis ca e prea devreme, bebe stie ca mami il iubeste si probabil mai da si el un semn
fetelor poate ma lamuriti si pe mine cate saptamani am, oricum pe 10 august ca merg la eco o sa intreb dr nelamurirea mea
va pupacesc pe toate si sa aveti grija de voi, bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

hellou fetele!!!

stiu ca a trecut o groaza, adik o saptamana, dar am fost depresiva si nu am vrut sa va supar si pe voi. Avem un hematom retroplacentar si trebuie sa stam in pat 2 sapt (a trecut deja una ). Inutil sa va mai descriu cate ganduri imi fac. Oricum maine mergem la eco sa vedem ce si cum sper sa fie bine. Cine a intrebat de concediu medical: o sa am eu un raspuns la sf lunii ca am 2 sapt de medical si o sa vad pe fluturas.

E posibil sa simti de la 10+ sapt (o sa modific si semnatura)pe bb? toata lumea ma descurajeaza ca e doar o contractie a uterului dar nu se compara: la contractie ma doare usor, iar la bb e ca apa minerala simt niste bule mai mari (ca la balonare mai exact) undeva in partea stanga spre centru.

Poate cineva plsss sa ma lamureasca care e legatura intre bcf si sex? sunt asa curioasa

va pe toate. Felicitari pt carucioare

Catalutza 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

larisel, unboticutz, cris.dogarel - multumesc pentru informatii

xela_07 - concediu placut, ai grija cu soarele

lucia2000 - felicitari pentru caruciorul albastru , si eu sunt tare curioasa

elefantica - cu multa placere, sper sa te simti mai bine

NikOle - ce frumos, deja il simti pe bebe, vrem si noi

Rebiana27 - ma bucur enorm pentru tine, felicitari

Sagetutza - La multi, multi ani fericiti si impliniti!

Maine avem programare pentru dublul test, sa ne tineti pumnii! Abia astept sa-l vad pe bebe!

Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

masinutza, ar trebui sa fii in 12+, dar dupa cum se stie, bb creste in salturi. uite aici un calculator ptr DPN: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=138.

dar stiu si ca un eco te va ajuta sa te mai linistesti. stiu cum e...dupa ce il vezi si stii ca se face mare adica face ce trebuie (creste). si cand o sa faci tu eco pe 10 august o sa fie destul de mare si vei avea o surpriza foarte placuta! nu iti spun mai multe, dar vei fi uimita sa vezi ce mare s-a facut bb tau!

Mihaela 14+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andre lina, nu s-a anuntat nici o doritoare pentru programarile respective, eu nu le anulez inca. Pentru cea din 24 iulie te rog sa-mi dai un pm cu numele si numarul tau de telefon, sa sun la clinica sa faca modificarea, sper sa se poata.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Nerantula...astept cu nerabdare raspunsul tau legat de programarea pe 24 iulie la iosup!

PUP

cu 16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Nerantula...astept cu nerabdare raspunsul tau legat de programarea pe 24 iulie la iosup!

PUP

cu 16+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume! astept sugestii
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922

Pai vezi mai sus

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput