Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Nik0le spune:
Rebianaaaa, ce-mi vad ochii!
Ce bucurie!
Dar cum adica te duci la odiseea vecina, printre straini
, mie mi-e dor de tine AICI! Ia termina mataluta cu prostioarele si da-ne pentru listuta UM si DPN, sa te trec acusi. Asa cum avem mamici cu dpn in decembrie, la fel o sa avem si cu dpn in martie, da? Te pup cu mult drag, mi-ai insorit ziua! 
elfantica, multumim pentru cafeluta cu mult laptic. 
micki, ma bucur ca ai petrecut frumos! Si eu tot asa am simtit la sarcina trecuta, intai guguloiul de care zici, care s-a dovedit a fi uterul care se contracta si pe urma miscarile lui bebe. De data asta insa, se pare ca ori e bebe mai puternic, ca un barbat adevarat ce mai astept sa fie
ori oi sti eu ce inseamna miscari de bebe si d-asta am simtit asa devreme.
Bea, da, mai jos de ombilic e bebe, probabil l-ai simtit! 
simo, ma bucur ca v-a priit concediul la mare!
Nico
de
Isabela si
10+
Nik0le spune:
Rebiana, hai ca de bucuria vestii ce ne-ai dat-o nici nu ti-am urat sarcina usoara si bebe sanatos! O fac acum, din tot sufletul! 
Nico
de
Isabela si
10+
Rebiana27 spune:
Pupa-te-as eu pe tine Nick0le dulce!!!
Abia asteptam sa dau aici vestea, stiind ca va bucurati alaturi de mine, asa cum mi-ati fost aproape cand am pierdut sarcina in mai.
UM: 20.06.2009; DPN: 27.03.2010 si daca o fi grabit/grabita ca frate-su va veni mai devreme cu certitudine. Am siguranta ca va fi bine.. sper sa fie asa. Mi-e putin greata dar suntem abia la inceput (4+), presiune la nivelul uterului, balonare...
Pup!! 

I can't fake with dignity so i'll not try!!
Beatrice1982 spune:
ceeeeeeeeeeeee?????????????????????????????

doamne ce bineeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma bucur mult pentru tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ai grija de voi so doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce frumooooooooosssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!
vezi ca am acolo o prietena ffff buna oanaiacovita..care are si ea niste problemutze......dar trebuie incurajata..........
asa ca ma bazez pe tine......da?????????????????

Poze
Bea
14+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutza84 Ca tot veni vorba de toxoplasmoza. Mie mi-a spus dr ca nu sunt protejata si ca trebuie sa o verificam periodic. Mi-a spus ca nu am facut boala pana acum si deci nu exista anticorpii si ca probleme ar fi in cazul in care o fac in timpul sarcinii. Dar despre cum sa ma protejez in acest sens, adica sa am grija sa nu o fac, nu mi-a spus nimic. Voi stiti ceva de asta? Dana 12+ |
si eu la fel, desi la prima sarcina imi spusese ca am imunitate....
acum mi-a iesit ca nu, asa ca voi repeta analiza odata la 2 luni pana nasc. mie mi-a zis sa nu mananc carne gatita insuficient, mezeluri crud-uscate, branza/oua/lapte de la tzarani (doar pasteurizate, din supermarket..), oua la fel. in plus, sa spal muult legume/fructe/maini. atentie si la animalele de casa (sunt transmitzatoare); pisica, caine, altele: daca ai/mangai, sa te speli cu apa calda si sapun mult. nu e de gluma, dar nici de paranoia. se trateaza, in caz ca doamne fereshte, chiar si in timpul sarcinii.
sa speram ca daca am scapt pana acum nu o facem chiar cand nu trebuie...

Cris,
12+si
Ana(04.04.2003)
cris.dogarel spune:
seara buna, fetele,
raportam si noi mandri primele fluturari ale lui bebe. 

daca acum o sapt. ma intrebam "cin'sa fie?" si dr. a zis ca e prea devreme, acum stiu ca a fost el. la pranz, cand m-am asezat in pat, dupa masa, s-a facut si el simtit, ca deh, mami s-a relaxat, deci e vreme de dans![]()
. mi-am adus aminte ca exact aceeasi miscare a fost si la ana.
asa ca, nikole, felicitari, el tre' sa fie, ca la a doua sarcina clar stim cum e si simtim mai devreme.
bea ,
uterul creste odata cu saptamanile, in acelashi ritm. masoara de la osul pubian in sus atatia cm cate sapt ai. acolo se termina uterul, asa ca bebe e prin zona![]()
Nikole,
tu i-ai spus dr. cat mananci??? orice dr. te-ar opri in spital si daca nu ai fi gravidutza, la cate calorii bagi, plus ca le scotzi rapid. MANANCA orice, chiar daca dai afara, te rooog.avem nevoie de tine la fel de vivace si dragutza cu toate fetele. pai, ne lashi cu lista neupgradata daca te baga ashtia in spital prea mult timp
hai, ia masuri, ca dr. e bine merci in concediu, dar tu, nu. 
supa crema? zeama de carne de vita? uscaturi? ceva "heavy" , dar ca de spital, asha.

Cris,
12+si
Ana(04.04.2003)
cris.dogarel spune:
unboticutz,
uite subiectul cu concedii de gravi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137007
povestea Emmei este impresionanta oricum, chiar daca am inteles gresit ca a fost puiul tau. scuze.

Cris,
12+si
Ana(04.04.2003)
unboticutz spune:
rebiana, felicitari!
cris, multumesc pentru link!
vreau si eu fluturici!!
15+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
bAly spune:
Salut burtici,
In primul rind:
Rebiana, Felicitari pt pruncul pretios!!!!! O sarcina usoara si bebe sanatos!!!!
Nikole, ma faci sa cred ca ceea ce am simtit si eu dimineata e intr-adevar bb mic. i-am zis si sotului ca cred ca l-am simtit, dar tot eu dupa am zis ca totusi e prea mic. Dar se pare ca e posibil sa-i simtim daca stim la ce sa ne asteptam
Eu am avut ieri o durere de cap, da n-am fost in stare de nimic toata ziua. Nu stiu de ce si cum, decat ca m-a apucat dupa o tura de mers la ceva cumparaturi. Probabil ca e prea obositor pt mine acum forfota din magazine.
Azi ma simt mai bine, dar inca cu greturi. Abia astept sa-mi treaca sa pot sa-i hranesc pe astilalti din familie ca lumea. De cind m-au apucat pe mine greturile si ei sunt la regim. Mincare cit mai putina si mai usor de facut.
Inca 2 sapt si ajung si eu iarasi la dr pt eco. Sper sa vedem ce ascunde asta mik intre picioruse, daca nu cumva va prefra sa se ascunda sa fie intr-adevar o surpriza.
O duminica placuta in continuare si is pe aici in fiecare zi chiar daca nu scriu. De cele mai multe ori se lamuresc toate problemele pina ma trezesc eu si nu imi face placere sa repet ceea ce au zis deja alte fete.
Vine Surpriza
Alina
11+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Nerantula spune:
Buna seara, burtici! 
Am intrat sa va spun ca am o serie de programari la ecografie la dr. Iosup si Pop, daca este cineva interesata, mie nu-mi mai folosesc, insa as vrea sa le dau 'in bloc', adica unei singure persoane, respectiv doua (una pentru Iosup, alta pentru Pop), intrucat experienta mea trecuta cu receptionistele de la clinici e ca sunt niste aiurite si se pot face mari incurcaturi daca modific fiecare programare in parte.
Datele de eco sunt:
- pentru Iosup: 24 iulie, 26 august
- pentru Pop: 23 septembrie, 19 octombrie, 16 noiembrie
Cine este interesata, va rog sa-mi dati PM, ca nu pot intra prea des pe aici.
A doua chestiune, pentru cine are placerea, avem nevoie de un vot aici: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7, pentru fotografia 'giu1.jpg', este o minune de baietel foarte drag mie, va multumim foarte mult daca o veti face!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008