Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

nikole Suuuper...deja fluturei de bb asa devreme...

16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!!!!!!!!!!

Se pare ca e cam pustiu in week-endul acesta, probabil caldura cea mare v-a alungat din case pe la sau la munte , dar asta e un lucru bun, inseamna ca o sa umpleti paginile diseara cu povestiri de pe unde ati fost ...

Pentru cele care sunt acasica, va invit la un ceiut sau o cafeluta cu muuuuuult laptic ...

O duminica cat mai placuta va doresc !!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna tuturor burticilor!!!
Revin si eu pt un moment scurt caci nu prea am timp desi sunt in concediu...toata ziua tre sa stau dupa puiuti care se simt tare bine prin curte, balaceala in bazin si alergatura frateee!!!
La mare a fost tare bine. Copiii n-au fost agitati, s-au jucat tare frumos la malul marii iar tati a avut grija de noi toti....s-a purtat ca un tata adevarat!

Urez si eu bun venit burticilor care ni s-au alaturat si transmit tuturor toate gandurile mele bune!

Burtica noastra creste si bb se face simtit tot mai des! Suntem bine si abia astept sa imi revad puiul la eco pe 7 august!

Merg sa citesc din urmasi sa schimb semnatura ca a mai trecut o saptamana de cand n-am mai scris!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
17+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Simonette, concediu placut in continuare!!! Ma bucur ca ti-a priit vacanta la mare.

Elena, 12+

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Ce mai fac burticile?

ce sa va povestesc mai intai? Cum am petrecut ieri sau ce am simtit?

Am fost si la o nunta si la alta, la unii pe zi la altii pe seara, bebe a fost cuminte, mai putin in biserica (de la mirosurile de acolo, cred). Seara am si dansat un pic, am papat putin dar a fost frumos. Miresici frumoase, pline de viata, nuntasi veseli...ce sa mai zic? Frumos, frumos, frumos...

Cat despre bebe...de 2 zile mi se strange burtica, simt ca se face ca o mingiuta. Am pus mana acolo unde se strangea si simteam clar delimitat unde este el si restul burticii mele (care era mult mai moale fata de guguloiul pe care il simteam). Nu statea mult asa, cateva minute, doar. Ati mai avut si voi asa contractii?

si ne vedem mai incolo, ptr ca ne e fomita!

Mihaela 14+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

simionette..............ce bine ca sunteti bine

micki eu nu l-am simtit inca.............
odata parca acolo jos unde e el am simtit ca da cu ceva
ca si un ciocanit
dar numai pt doua secunde..............

unde e?
e mai jos asa.nu?
sub ombilic?????????
nu stiu

oare ce face andrelina?????????????????

Poze
Bea 14+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

pai mai jos de ombilic. cam cu cateva degete. eu am simtit cel mai bine guguloiul in stanga, mai sus de ovare.

Mihaela 14+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetili dragili... remember me? Am lipsit doua saptamani cat am fost in Spania si-am revenit cu forte proaspete si cu vesti BUNEEE!!! Sunt gravi din nou . Inainte de a pleca in vacanta am mers la medic si mi-a infirmat banuielile mele legate de malformatia uterina. Asadar, chiar daca nu mai suntem colege de odisee suntem vecine caci am DPN in martie. Sper ca de data aceasta sa fie bine!!!! Deocamdata mi-e putin greata si sunt super optimista!!!!
Pupici pe burtici!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Rebiana27

bravoooo!!!! sper sa nu ne uiti si sa ne mai povestesti cum merge sarcina!

so! sarcina usoara si la termen!

Mihaela 14+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Rebiana27

bravoooo!!!! sper sa nu ne uiti si sa ne mai povestesti cum merge sarcina!

so! sarcina usoara si la termen!

Mihaela 14+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Voi fi aici zilnic sa va citesc, raspund, scriu, incurajez, asa cum fac prietenele! Imi sunteti foarte dragi!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput