Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

stroam imi pare asa de rau.mai ales ca afost si cu complicatii.Sa dea DD sa fie bine data viitoare si cat mai repede

Mihaela 12+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ziua buna, fetelor!

Stroan
, imi pare nespus de rau ... Sper sa iti revii cat mai repede iar bebe sa nu se lase foarte mult asteptat!

Danutza84, multumim mult pentru rugaciunea trimisa!!!

Mariucasara, felicitari pentru carucior!!!

Lucia2000, felicitari pentru rezultatele bune de la eco!

Xela_07, concediu placut!

Micki_mica, petrecere frumoasa azi!...si cat mai multe dansuri .

Larisel si la mine in casa e dezastru, tocmai au plecat muncitorii, si o sa o iau incet, incet poate reusesc (evident, nu singura) sa scot fata, asa k te inteleg perfect si iti urez nervi tari si multa rabdare ...

Noi suntem binisor, tot cu varsaturile ne luptam, ba chiar m-am cam iritat pe gat de atata vomitat, mai ales ca acum si am ce, ca greturile m-au lasat si as manca intruna . Azi dimineata am mancat un mar pe care l-am dat afara imediat si cred ca am vomitat si putin sange, iar de atunci ma ustura gatul, zici ca mi-a dat cineva cu smirghelul pe el ...Credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez? Eu am incercat sa stau calma .

11+

Mergi la inceput

Cine stie si cunoaste ....de la ce farmacie pot cumpara si eu uleiul de migdale, am incercat la cateva si se uitau la mine de parca le-as fi injurat?

Multumesc!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

elefantica stai cuminte ca e de la gat
si nu mai manca mere ca alea fac acid
lasa-le mai incolo ca o sa le poti manca dar deocamdata nu

si eu am vomitat acid apoi a venit si sange..............

dar a fost asa cateva zile apoi a trecut
nu te agita
e ok
de la vomitatul sever se irita gatul si curge sange ......nu numai gatul.esofagul si stomacul................

e ok
lasa ca trece
evita lucrurile care iti fac acid..............

Poze
Bea 12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Beatrice,

Iti multumesc mult pentru raspuns. Asa m-am gandit si eu, dar parca aveam nevoie de inca o parere ca sa ma linistesc. Cat despre mere, nu stiu ce este cu mine ca nici nu prea mancam mere si stiam ca nu fac bine, mai ales pe stomacul gol, dar mi-era asa o pofta!!!...Acum gata, fara mere .

Multumesc mult inca o data!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

multumesc pentru incurajarimergem inainte cu dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

stroan..............

Poze
Bea 14+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

stroan, imi pare tare rau! Refacere rapida iti doresc si multa putere sa depasesti momentul! Suntem alaturi de tine si sper ca bebe sa nu se lase asteptat!

Bea, ma chinui si eu sa mananc, dar foarte greu intra mancarea. Multumesc pentru sfat, sper sa nu mai dureze mult starile astea. Tu cum te mai simti?

lucia2000, imi pare rau ca si pe tine te chinuie greturile, ai slabit foarte mult! Felicitari pentru bebe vioi vazut la eco si pentru caruciorul albastru!

larisel, ce-i drept 4 kg sunt destule intr-o singura luna, dar nu cred ca ai motive de ingrijorare. Daca te hranesti sanatos si eviti dulciurile concentrate si bauturile carbogazoase dulci sunt sigura ca o sa fie bine! Bine, nu zic sa nu mananci deloc, o prajitura acolo din cand in cand, mai ales daca e facuta in casa... Imi pare rau ca esti in santier, dar ce frumos o sa fie cand o fi gata! As face eu perfuzii, dar dr-a mea e in concediu si nu prea am alternative. Sper ca pana se intoarce ea sa-mi treaca si mie raul si sa nu mai am nevoie. Incerc sa ma hidratez cat pot si privesc neputincioasa acul cantarului cum o ia in jos...

xela, drum bun si distractie placuta la mare!

micki, felicitari pentru rezultatele bune la analize si petrecere frumoasa la nunti! Eu nu ma simt prea bine, multumesc de intrebare. Aseara am varsat fiere, brrr, o experienta ingrozitoare. Am in continuare ameteli si greturi permanente, care se accentueaza puternic seara. Isabela e bine, creste, face traznai, d-ale varstei.

elefantica, imi pare rau ca iti dau de furca varsaturile, dar ma bucur ca te-au lasat greturile. Abia astept sa scap si eu de ele. Intreaba la plafar de uleiul de migdale, acolo ar trebui sa gasesti.

Am reusit si eu sa termin de dat toate probele pentru analize si astept rezultatele saptamana viitoare. L-am vazut si pe bebe la eco, era ok, bcf 170 batai pe minut si foarte vioi. Nu stiu daca o sa ma credeti, dar deja am inceput sa-l simt cum falfaie timid in burtica. Si sarcina trecuta am simtit foarte devreme miscarile puiului, pe la 13 saptamani.

Nico de Isabela si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Cine stie si cunoaste ....de la ce farmacie pot cumpara si eu uleiul de migdale, am incercat la cateva si se uitau la mine de parca le-as fi injurat?

Multumesc!

12+

eu am luat de la helpnet, firma aboca. uite aici un link:

http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=FIMPARAABOC49

poti sa incerci si la plafar, sigur gasesti.

of, ce va mai chinuiti cu greturile. si eu mai am dar din cauza caldurii. oricum, n-am vomat decat o data. mi-a spus o prietena ca se gasesc la plafar capsule cu ghimbir, foarte bune contra greturilor si complet naturale (doar ghimbir). eu o sa-mi cumpar ca mi-a reaparut in sarcina raul de masina si ma omoara drumul la serviciu.

15+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

NIkole si Unboticutz va multumesc mult pentru indicatiile legate de uleiul de migdale.

Unboticutz, mie doctorul mi-a recomandat Emetin, este facut de cei de la ProNatura cu ghimbir si roinita si este special pentru raul de masina, vapor, avion etc.

Si pe mine ma termina caldura asta, nu stiu pe unde sa ma mai ascund prin casa ...dar lasa ca trece si ea si cand o sa avem burticile mai mari si mai frumoase o sa ne bucururam de racoareeeeeeeeeeeee ...

12+

Mergi la inceput