Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
micki_mica spune:
unboticutz eu am luat 75% din net. si cu plata la lichidare (la mine)
Mihaela
14+
bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+
lucia2000 spune:
buna
am fost azi sa-mi fac dublu test.
La ecografie mi-a zis medicul ca dupa ce vede el testul o sa iasa normal.
Imi spunea ca nu a vazut un copil atat de mic(ca varsta) care sa fie atat de prietenos cu ecograful. I-a vazut inimioara, rinichii, pana si sexul.
Este oare posibil sa afli de pe acum sexul?
Dupa menstruatie am 12 sapt si o zi iar dupa masurile lui 12 sapt si 5 zile.
Beatrice1982 spune:
andrelina
nu ne spui nimic?
ce ai facut la eco?????????????????????
Poze
Bea
12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
unboticutz spune:
multumesc, micki! si efectiv ai luat in mana trei sferturi din cat luai de obicei? nu stiu exact darile la stat daca se platesc la fel.
14+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
xela_07 spune:
Noi plecam azi in concediu la
.
Nu prea am avut timp de forum in ultimele zile, dar recuperez la intoarcere. Sa aveti grija de voi si de bebeii din burtici. Va pup pe toate!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
10+
Beatrice1982 spune:
concediu placut xela..............
sa ai grija de tine si de bebe............
andrelina de ce nu scrii????????
hai ca deja sunt ingrijorata................
Poze
Bea
12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
micki_mica spune:
neata! 
unboticutz nu stiu cum au calculat si cat a platit angajatorul la stat, dar stiu ca in mana am luat 75%. mai multe nu am cum sa aflu, pentru ca angajatorul meu nu este tocmai fericit de starea mea de gravidivitate (pe sotul meu l-a dat afara, a incercat si cu mine...). poate stie altcineva intre noi cum se calculeaza![]()
lucia2000 felicitari pentru rezultate si asteptam sa ne zici culoarea cariuciorului [
]
xela_07 concediu placut!
larisel, Nik0le (ce mi face Isabela?),rocco1617 cum va mai simtiti?
sagetutza te pregatesti de petrecere?![]()
va pup fetelor, pt ca azi ne pregatim sa mergem la 2x
!!! si cum nu vrem sa lipsim
, amblele cupluri fiind drage noua, vom incepe de la ora 16 si ne vom opri cand nu vom mai putea
,
si dansa, ca asa imi e un dor de un dans...chiar daca mai dansez eu si prin casa
.
Mihaela
14+
bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unboticutz a avut cineva concediu medical in sarcina? se ia 75% din net? 14+ ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
am avut acum 3 ani si mi-l plateau 100% si chiar luam mai mult decat cand mergeam la serviciu pt ca nu mai opreau ceva(cred ca vreo asigurare-nu stiu sigurnu stiu daca s-a schimbat ceva
Mihaela
12+
Daria-Stafania-16.11.2006
lucia2000 spune:
micki_mica medicul mi-a zis sa nu cumpar lucruri roz ![]()
Dar nu e prea mic ca sa stim ce e?
larisel spune:
unboticutz Concediile medicale se calculeaza procent din salariul brut in functie de codul trecut pe concediul medical: boala obisnuita (75%), sarcina si lauzie (85%), urgenta medico-chirurgicala (100%)etc. Apoi in functie de tipul de concediu si de perioada pe care se acorda, el se va suporta de catre societate sau de catre stat. Daca e suportat de societate se calculeaza si se retin obligatiile normale (cas, somaj, impozit, cass nu stiu sigur), daca se suporta de catre asigurarile de sanatate atunci nu se mai retin obligatiile (in cazul concediului de maternitate, de exemplu, se retine doar cas pt salariul minim).
xela_07 Vacanta placuta si odihnitoare!
micki_mica Mersi de intrebare, ma simt destul de bine...exceptand faptul ca ma indispune dezastrul de acasa pt ca suntem in constructii din decembrie si cum sotzul lucreaza singur (nu e de meserie) iti dai seama cat dureaza...si mai are o groaza pana termina. E o mizerie...si eu nu mai pot face curat ca pana acum, obosescm foarte repede si nici rabdare nu prea mai am.
Petrecere frumoasa diseara si ai grija sa nu te obosesti prea mult cu dansatul!
16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara