Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Si inca ceva, am gasit o rugaciune pentru puiutii din burtica. Doamne,Doamne sa ne ajute pe toate sa ne vedem cu bine gargaritzele.

O, Multmilostive Doamne, Ziditorul si Creatorul cerului si al pamântului si al tuturor fapturilor, Cel ce ai revarsat binecuvântarea Ta asupra sotilor crestini: iata mostenirea Domnului, copiii care sunt darul Lui; Multumesc tie, Doamne, ca m-ai facut sa ma împartasesc de aceasta binecuvântare si de darul Tau si Te rog, binecuvânteaza rodul pântecelui meu, sfinteste-l cu Duhul Tau Cel Sfânt, ca sa intre în rândul copiilor Tai iubiti si învredniceste-l sa se împartaseasca cu Sfintele Taine ale Bisericii iubitului Tau Fiu si Dumnezeului meu, Iisus Hristos, ca prin ele sa se sfinteasca si sa se curete de pacatul stramosesc. Doamne Dumnezeul meu!
Eu si rodul pântecelui meu suntem copiii mâniei, dar Tu, Parinte, milostiveste-Te de noi si stropeste cu isop pruncul acesta, ca sa se curete si mai alb decât zapada sa se faca. Întareste-l si pazeste-l în pântecele meu pâna în ceasul când va trebui sa se nasca. El nu a fost ascuns de ochii Tai când a fost zamislit. Tu i-ai dat viata si suflare. Pazeste-ma de frica si de duhurile rele care vor sa nimiceasca lucrul mâinilor Tale. Daruieste-i întelepciune si ca trupul lui sa creasca sanatos, curat si întreg si la ceasul cuvenit sa-l nasc cu bine. Da-mi tarie si putere pentru a naste, grabeste în ajutorul lui si usureaza durerile mele, pentru ca acesta este faptura Ta, zidirea puterii Tale minunate, lucrarea milei si milostivirii Tale.
Adu-ti aminte de cuvintele Tale; Tu m-ai scos din pântecele mamei mele, tie îti apartin de la nastere, Tu m-ai alinat la sânul mamei. Tu esti Dumnezeul Care stii si vezi nevoile oamenilor. Tu ai spus: femeia la nastere va suferi pentru ca a venit ceasul ei. Doamne, pentru aceasta mila a Ta si pentru inima Ta multmilostiva ma rog tie, binevoieste sa alini durerea mea pe care Tu mai dinainte ai cunoscut-o si adu-l în lume pe pruncul Tau acesta viu si sanatos. Tie ti-l încredintez, în mâinile Tale îl încredintez, Doamne Iisuse Hristoase, ca sa binecuvântezi rodul pântecelui meu asa cum altadata binecuvântai copiii care erau adusi la Tine, spunând: ,,Lasati copiii sa vina la Mine, caci a unora ca acestia este Împaratia Cerurilor.” Mântuitorule, asa aduc si eu înaintea Ta pruncul acesta, întinde asupra lui mâna Ta. Binecuvânteaza-l cu Duhul Sfânt si sfinteste-l când va veni în aceasta lume, binecuvântat si botezat, fa-l om nou si curateste-l cu Sângele Tau, ca sa fie curat si madular al Trupului Tau si al Sfintei Tale Biserici, ca din buzele lui sa se auda lauda înaltata Tie si sa fie mostenitorul vietii vesnice prin Sfintele Tale patimi si în numele Tau cel Sfânt, Iisus Hristos. Amin.
Doamne si Mântuitorul meu, da-mi putere ca sa nasc cu bine acest prunc pe care îl iubesc ca sa-l cresc în învatatura crestina si sa-l dedic slujirii Tale si a Sfintei Tale Biserici. Amin.

Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

amir10 Nu...nu stiu, poate aflu joi cand am programare. Nu i-am mai vazut de la 13s cand stateau unul cu funduletzul la noi, iar altul dormea pe burtica, asa ca nu se vedea nimic...
Si eu am luat pana acum 4kg , dar macar daca erau de la inceput pana acum (3luni jumate), dar eu le-am luat intr-o singura luna pt ca la inceput m-am mentinut si chiar slabisem putin.

mariucasara Felicitari pt carucior. Il trec pe prima pagina? sau mai astepti sa fii sigura.

nikole Daca este asa de rau de ce nu faci perfiuziile alea? Desi nu suna bine sunt necesare.

danutza84 Sa speli foarte bine fructele si legumele, sa nu te ocupi de schimbatul nisipului la pisici daca ai, in general chestii normale de igiena.

16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Lucia ecografia a fost normala (2d, aparat Voluson730Expert), dar bebe pare mai mare. Varsta ecografica 13sapt+1zi, iar varsta dupa UM e de 11sapt+4zile. Totusi doctorita nu era sigura si nu a trecut pe eco. Doar mi-a zis ca pare baietel dar abia la 15-16sapt vom stii sigur. Oricum nu conteaza, bebe sa fie sanatos.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

buna,vreau sa rog pe cine se ocupa de forum sa ma scoata de pe listuta.din pacate am avut sarcina extrauterina si trompa scoasa.poate la anu pe vremea asta sa fiusi sa fie totul bine.fetelor va doresc odisee cat mai usoara si bebei frumosi si sanatosi.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Larisel . Dar as astepta pana luna viitoare cand aflam sigur.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

stroan Imi pare nespus de rau. Sanatate multa, incredere si speranta ca DD o sa vi-L daruiasca pe bebe al vostru curand!

Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

stroan Off..imi pare tare rau ca ai trecut printr-o asa exeperienta... Sper sa iti revii rapid si sa revii la odisee cu un nou samburel in burtica.

16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Stroan imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta.

Alexa, sunt din Pitesti dar merg la Tutunaru, nu la Ali. Tu mergi la Ali? Am auzit numai lucruri bune despre el dar nu pot spune acelasi lucru despre spitalul din Curtea de Arges. Am auzit ca este infect.

Tomaca, multumesc mult pentru toate informatiile. O sa imi fac programare.

12 + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

stroan imi pare rau pentru situatia de acum, dar te asteptam cu vesti noi si buuuuneee!

mariucasara felicitari pentru carucior!

eu am primit in sfarsit rezultatul analizelor de sange (alea scumpe, ca sa zic asa ). chlamydia nu-i, am anticorpi de citomegalovirus, rubella, toxoplasma negativ si nonreactiv, HSV negativ, listeria negativ, microbiologic ok...

am repetat glicemia pentru ca prima data am avut-o 96, am repetat si sunt la 95

viitoarea mami e fericita! si de bucurie spera sa i se salte si placenta, unde trebuie si uraaaa! si sa nu uit sa schimb si semnatura

pentru toate!

Mihaela 13+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna seara burtici,

ursuleata, vladut e tare tare dulcic!

mariucasara, felicitari pentru rezultatele bune si pentru baietel!

danutza, uite ce am gasit pe DC despre prevenirea toxoplasmozei:

Prevenirea toxoplasmozei

Desi toxoplasmoza este o afectiune serioasa atunci cand apare, asa dupa cum se observa din cifrele de mai sus, este destul de rara.

Femeile care au pisici nu trebuie sa scape de ele atunci cand raman insarcinate, este doar necesar sa se ia anumite precautii. Fiti sigure ca consumati doar carne care a fost bine gatita. Spalati-va pe maini, spalati suprafetele si ustensilele de gatit dupa ce preparati mancare cu carne cruda, si de asemenea spalati bine fructele si legumele inainte de a le consuma. Carnea cruda si preparatele gatite ar trebui sa fie asezate pe farfurii separate. Daca este posibil, rugati pe altcineva sa curete vasul de hrana al pisicii sau folositi manusi si spalati-va pe maini dupa aceea. Intotdeauna folositi manusi atunci cand va ocupati de gradinarit si spalati-va pe maini dupa aceea.

stroan, imi pare tare rau pentru durerea ta. suntem alaturi de tine .

micki, felicitari pentru rezultate!

a avut cineva concediu medical in sarcina? se ia 75% din net?

14+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput