Nou stil de viata (275)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Anda.... am lesinat, am murit si am inviat cand am vazut pisica! Este superba... si este asa cum era Jerry al meu. E albastru de Rusia, nu??

Sa o stapaniti sanatoasa! Cum o cheama?

Cand ne mutam la casa o sa ne luam si noi pisica.... adica pisici, doo.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

E chartreux - seamana cu albastru de Rusia.
Crescatorii de Chartreux au o regula: toate pisicile nascute intr-un an au nume cu aceeasi litera. In 2009 litera este E, asa ca il chaeama Ed.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carina, Ed e adorabil, sa va bucurati de el cit mai mult....si are o mutrita asa serioasa...

Khristin, ce sa fac, ma relaxez. Citesc, stau pe net, merg la sala, ma invirt pe linga frigider, cam asta...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragutelor!

Anda, Ed e mortal, adorabil, delicios, cum vrei tu, e o figura absoluta

Incarc si eu niste pozne din Bruxelles ca v-am tot amenintat si nu am reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare si de la mine. Nu prea am noutati exceptand ceva poze mai noi cu Bella la ferma, la circ si-o petrecere si cu florile mele.

A si pentru cine se intreba cam asa arata frigaruile .

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anda e un superb Edi. imi vien sa-i pap mustatile. Sa-l stapaniti sanatoase, sa va bucurati de el si la cat mai multe pozici.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Zuzi, pana am vazut frigaruile, am crezut ca florile imi plac cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Inca o data multumiri, priesc la gravidute complimentele haha.Vai Khristin dar frumosi copii mai ai! Da' zgircita mai esti vad o poza cu virful degetului ori juma de ochi nu ai pus, macar sa stim daca iti mosteneste fata parul si ochii aia superbi. Ah nici eu nu consider barcile ca fiind cine stie ce de sigure, mai ales dupa ce le studiezi mai mult le afli pe toate. Era o materie despre istoria navigatiei si ma rog trata greselile facute in proiectare din care s-a invatat pina la urma dar abia dupa ce navele respective se scufundasera, normal. Interesant dar cu ceva frisoane pe spate tot ramii. Dar daca e sa vorbim in procente e de bine pina la urma, tot mai sigure decit masinile ramin. Pe aici pericolul cel mare e vremea dar avem echipe de interventie, salvare cu barci care se baga pe orkane chiar. Cum asta nu e o mare blajina ca Mediterana si nu stii cum apare o furtuna, copiii de cum coboara din masina in port isi pun vestele de salvare si le lasa la plecare incit le port in permanenta in masina, regula e sfinta pt toti copilasii de pe acolo.Roxana ce familie frumoasa am vazut, vai cum s-ar mai potrivi si o fetita buclata si zimbareata asa ca mami printre voi! Tu esti in forma buna si frumoasa foc si bravo pt alura fit se vede ca faci sport.Carina daca si eu aia fixata pe ciini am ramas in adoratie, Edi e un superb!Tzuni hai vino la povesti, sper ca vii plina de optimism si voie buna si nimic nu ti-a umbrit bucuria.Vikinga 15+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Haideti la ceaiuri, cafele, fructe, iaurturi, cereale si ce mai doriti.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Carmen si Anda, am poftit la painicile voastre - se pedepseste?
Anda, sa traiasca fericit si sanatos in noua lui familie micul Ed.
Zuzi micuta ta e dulce foc, iar florile - minunate. La anul incerc si eu o gradina mai organizata, ca anul asta mi-a iesit de minune stilul..salbatic.
Khristin - de unde atata energie? Ce vitamine iei?
Roxana, frumoase poze si tu arati minunat.
Ruxi, merci de tratatie , iau iaurtul dietetic.
Gabi
Fetele, am si eu o intrebare, ce parere aveti de pastilutele cu fibre vegetale? Mi-am luat ieri o cutie, nu stiu daca reduc senzatia de foame, daca umplu stomacul sau mai stiu eu ce, dar sper sincer sa ma ajute cu foamea cauzata de aciditatea gastrica si cu tranzitul.

Ma duc la munca acum

Donna

Mergi la inceput