Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
Anculet spune:
Buna fetelor!
Uitati ce-am descoperit si m-am gandit ca o sa ascultati cu placere,un post de radio online ,cu cantele pt copii sub 3 ani :
http://www.itsybitsy.ro/Articole/Despre-itsy-bitsy/Itsy-bitsy-bebe/190.html
Sper sa mearga linkul
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
cami_antonia spune:
dark nu stiu cum se face branzica de casa cu lamaie da stiu cum se face cu calciu lactic ... am inteles ca la un litru de lapte se folosesc 8 pastile de calciu lactic ... se pun cand fierbe laptele si se bate continuu pana se separa branza ... daca asta e o problema ma ofer cu mare placere sa iti trimit cateva prin posta ... .... da cred ca dai bine ce dai la bebe ... da eu sunt inca haotica ....
fetele din romania voi ce cereale ati folosit la inceputul diversificarii??? ce avem voie ... dati-mi sfaturi ca vreau sa cumpar de maine sa gustam si ceva cereale ...plsssssssss
asparagus mii de de la antonia pt lucas ... super ... si pt tine
patricia???????????
va pup
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
jasmi spune:
hello hello!
nu prea am avut timp sa scriu deoarece zilele astea-s tare harnica: sters geamuri, spalat tone de haine, aspirator, praf etc etc etc
dark, eu fac branzica dupa ochi. pun niste lapte intr-o oala, iar cand fierbe storc suc de lamaie pana se separa branza de zer. strecor zeru intr-o sita micuta iar branzica o pun in blender impreuna cu papa adiacenta
cami, la iulia ii plac cel mai tare cerealele cu banane de la milupa. ea se stramba la orice ii dau, inafara de astea. am mai incercat si cu cereale de la Humana, dar alea nu-i plac asa mult.
lisa, ai pm
Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
justme25 spune:
Hop si eu dupa o lunga absentaAvem o gramada de lucruri de facut pentru ca intentionam sa ne schimbam domiciliul in Franta si sunt o gramada de chestii de facut. Cine era aici din Franta ca tare as vrea sa discut niste lucrusoare cu dansa
Pasarica noastra implineste in curand 7 luni, e o jucausa cu dintisorii ei la inaintare, rade de numa numa..noi mancam dimineata laptic, pe la zece mere cu banane sau alte fructe, la pranz bagam niste morcovi cu cartofi, pui, dupa amiaza un pic de iaurtel si de la 5 incolo tzatzica dupa cum mai cere..la pranz uneori mai cere si tsass pe langa legume, dar nu mereu..doarme mai bine de la tss.avem in jur de 9 kg. Si noi ne gandeam ce repede a trecut timpul, insa nu ma plang..am savurat fiecare clipa.Merge si de a busilea, dar numai in spate hai ca va pup...vrea sa se suie cu totul pe tastatura
lisa79 spune:
pyc,nu mai stiu unde am pus nr tau de telefon.da un semn
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
crisspoliss spune:
Fetelor, am revenit! ma primiti inapoi? mi-a fost asa un dor de voi de nu va imaginati. Am reusit sa ne mutam de la San Francisco la Chicago, n-am avut internet o perioada, acum ne-am stabilizat cat de cat, dar se pare ca o s ane mutam din nou, peste mari si tari...in cateva luni...
Noi suntem bine, crestem mari cu totii( adica si eu, ca tare bine se mananca aici ) Vitiusha a inceput sa manance cereale de orez cu lapticul meu, dar nu i-am dat decat la o masa mai spre seara. Trebuie sa recitesc tot ce ati scris despre D ca sunt total dezorganizata, si vom incepe cu ceva morcovi in curand.
Lisa, ce rau imi pare ca nu ne-am vazut cand am venit, poate ne intalnim cand te intorci daca nu plec pana atunci. Si mie mi-e dor de cluj si cremes, sper sa ajung acolo in curand, poate la iarna.
Ma duc sa citesc ce ati mai scris.
Pupici la toate fetele, sper sa pot intra mai des acuma...
P.S. L-am vazut pe puiul Lucas ce frumos sta el in fundic si se uita la desene, e o scumpete.
Crisss mami de pui mic
lisa79 spune:
crisspollis ai nevoie de ceva din tara???noi stam aproape,dei as putea
anca_ spune:
crisspoliss, ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine! Cum ti se pare Chicago? Daca ii plac cerealele sunt sigura ca lui Victor ii vor place si legumele si fructele. Sa ne pui poze cu el! Unde planuiti sa va mutati?
Lisa, te invidiez ca esti in ro ..nicaieri nu-i mai bine ca la mama acasa. Eu o am pe mama langa mine, e f bine, dar mi se face un dor de ro cand te aud povestind, off. Imi amintesc de locurile unde am crescut, de mancarea de acasa, de verile petrecute la bunici, de rude, de mirosul de acasa...oriunde am fi, radacinile le avem tot in ro, si cu bune, cu rele, nicaieri nu o sa ne simtim ca acasa.
O reteta f usoara de branza, si iese o branza fff buna: 1 galon lapte vaca (cel mai gras, aici e 2% grasime), 1l whipping cream (frisca lichida), 1/2 l cultured buttermilk (asta nu stiu cum se numeste in ro) si zeama de la o lamaie. Se pun la fiert la foc mic, la un moment data branza incepe se se formeze, cand e gata se pune la stors in tifon. Iese o branza fff buna, chiar si lui Alex ii place Iese destul de multa branza, nu am cantarit, dar cred ca mai mult de 1kg, daca vreti mai putin micsorati cantitatile.
lisa79 spune:
buttermilkul nu e plin de sodiu???stiu ca ma feream de el in sarcina. da,Anca,imi place si mie in tara,e grea viata,dar ajungi la varsta asta cabd banii nu te mai satisfac si ai alte prioritati. Sper sa fim si noi mutati intr-un an ,max 2 inapoi!
fil_lily spune:
Anculet multumim pt. link. Ne-am delectat putin cu cantecele pt. copii.
Am reusit sa pun cateva poze cu Arianna facute cu telefonul pe contul comun,mai multe cand primesc cablu. Mai nou jucaria ei preferata este lingurita
Lisa si mie mi-e frica sa nu ma ingras la cate pofte imi face mama. Ca la mama nu e niciunde asta e drept.
Am admirat putin licuricii nostri. Doamne ce minunatii de copii, nu-mi vine sa cred ce repede cresc!