Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Lisa, nu cred ca cultured buttermilk-ul are mult sodiu,cel putin nu mai mult decat laptele, e de fapt un fel de kefir, e cultura care formeaza branza, nu stiu exact care e echivalentul in ro. E diferenta intre buttermilk si cultured buttermilk.
Noi inca nu am introdus branza, mai asteptam pana pe la 7-8 luni.

Mergi la inceput

Mai lisa, acum ca mi-ai spus de sodiu m-ai pus pe ganduri cu reteta mea de branza . Am sa ma uit exact ce contin ingredientele sa vad daca e buna pt bebei. Noi o faceam sa o mancam noi, pana acum nu mi-am pus problema ce contin ingredientele.

Citisem si eu si va aud si pe voi ca berries (incluzand mure) nu sunt indicate pt bebei prea devreme pt sunt alergenice. Totusi sunt borcanase de la Gerber ce contin mure, afine, sunt unele chiar si cu capsuni (in combinatie cu alte fructe) la categoria 2nd Foods (pt bebei ce stau in fundulet nesprijiniti sau care s-au obisnuit deja cu mancarea dintr-un singur aliment si pot trece la combinatii). Eu i-am dat lui bebe din cel cu afine, vad ca nu a avut probleme. Acum nu stiu daca sa le mai incerc si pe celelalte sau nu. Merg la doctor in 2 sapt si am sa intreb, dar nu stiu ce sa fac pana atunci. Fetele din state voi le-ati incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

ma bag la somnic
CADIA ai PM

va pup pe toate
sa aveti o noapte buna

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, merci de oferta, dar nu cred ca am nevoie de ceva...o sa ma mai gandesc.
Inca nu am incercat borcanele de nici un fel, azi a papat un colt de banana cu fulgi de orez si lapte de-al meu, i-a placut de nu se mai satura.
Ne mutam in Mongolia se pare, sotul intr-o luna, noi mai incolo, sa vedem cum rezolvam cu toate...
Uleiul ala de migdale e super bun la masaj, si eu fac asa ceva, il masez si pe bebe cu el..si cu din ala de cocos.
Io stiam ca buttermilkul e laptele batut/acru de la noi. Soacra-mea face ea branza cu ceva bacterie sau ce-o fi pe care o are de nu stiu unde, o amesteca cu lapte si o lasa afara peste noapte, apoi ia putin din laptele ala si il pune in frigider ptr data viitoare. O s-o intreb ce face mai exact, ca tare buna ii iese branza. Aici doctorul mi-a zis sa nu-i dau din lapte de vaca nimic pana la 8 luni. ca e alergen.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Cred ca asa e crisspolis, buttermilk-ul e lapte batut. Nu stiu exact care e diferenta intre asta si kefir, s-ar putea sa fie la fel. Sa imi spui si mie ce zice soacra ta, eu cred ca ce foloseste ea e la fel cu buttermilk-ul pt si asta e folosit pe post de bacterie si amestecat cu lapte se inmulteste si se poate refolosi. Oricum cred ca e mai buna asta facuta in casa decat ce e prin magazine aici. Din ce am gasit eu singurul echivalent la branza de vaci e farmer cheese-ul care se gaseste prin mag rusesti. Voi ati gasit altceva prin mag in state?

Wow, Mongolia, schimbare mare! vad ca sunteti plimbareti Plecati doar pt o perioada sau vreti sa va stabiliti acolo? Probabil ai emotii cu plecarea. Sper sa poti intra pe net si de acolo si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata

Asta e pentru toate gagicile si in special pentru cele carora le-a fost dor de mine, sa stiti ca si mie mi-a fost dor de voi.

Sa stiti ca am ajuns la tara la strabunica lui Vladut ca vroiam sa ii facem o surpriza. Nu era acasa, era plecata in camp la treierat de grau asa ca am luat copilul in cosul de masina si ne-am dus dupa ea. E batrana si cocosata tare....era in camp.....se ruga de unul cu treieratoarea sa vina si la ea la grau ......dar degeaba.....nu a reusit sa faca nimic....era obosita si transpirata, dar cand l-a vazut pe Vladut nu mai putea de drag...nu ii venea sa creada ca suntem acolo. A fost foarte emotionant...o sa va puncateva poze.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani Aidan de Miere si Andrei de Crysyana, sa fiti sanatosi si papaciosi.

Imi cer scuze ca nu va pot raspunde la ce ati scris, dar ati fost asa de vorbarete incat a trebuit sa citesc 26 de pagini asa ca le-am citit pe diagonala

Noi papam dimineata fructe si la pranz supica, reusim sa papam cam 50-60ml ....dupa care nu mai vrea sa deschida gura decat la titi

La piureul de legume ii dau morcov, dovlecel, pastarnac, cartof....ce sa ii mai bag???Am de la tara ardei, ceapa, vinete....oare ce ii pot da???

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna dimineata si de la noi
crisspolis,Mongolia??? Mare schimbare,sper sa nu pleci pana nu ne cunoastem
este o vreme superba la cluj,mergem la plimbare
o zi buna va doresc
cami,cum se simte Alina?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi Aidan si Andrei Valentin! Sa cresteti mari si sanatosi!

bebelusi intr-adevar emotionanta intalnirea cu strabunica lui Vladutz, am trait si eu aceleasi momente in week-end.
Vinete nu cred ca au voie la varsta asta, sunt destul de "grele", dar ardei gras da. Ceapa, eu o fierb alaturi de celelalte legume pt gust, dar nu o mixez.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Helo gagici,

OAU! Lume noua! ...Criss, Just! ma bucur sa va "revad".
Chiar ma gandeam la voi...
Vad ca veniti cu vesti bune. Asta e bine

Criss, ma mir si eu ca si Lisa si Anca...Mongolia?? Mare schimbare chiar. Cum o fi acolo? Nu sunteti decat voi doi si bebe? Te admir pt curaj...eu una nu as fi fost in stare sa plec asa departe si fara ajutor (vezi mama, soacra, bona...etc ).
Sa dea Domnu' sa fie bine.

Bebelusi, ce frumooooooos!! Asta da surpriza . Si eu am doua bunice si imi place sa le port de grija si sa le fac mici bucurii (care pt ele sunt mari de fapt). ma gandesc la ele cu emotie si imi aduc aminte cu cata dragoste m-au crescut pe mine si le iubesc din tot sufletul. Sa ne dai poze.

Fetelor, ma grabesc sa ma duc la cumparaturi ca vin nasii la noi diseara si cu doi copii si tre sa ma prega si eu.
PUP

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput