Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui koruccia Fetele, tot voiam sa va intreb: voi folositi sirag de ambra la bebei cand le ies dintisorii? Aici am auzit pareri pro si contra, voi ce experiente aveti cu asta? |
ce e aia???
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Asparagus, Lucas e dulce rau!! Si ce bine sta in fundulet. Bravo bebe curajos si papacios. 300g????
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
DarkBendis spune:
Asparagus . Aici branzica si iaurt se recomanda de la 6 luni incolo. Noi o sa testam maine conopida cu branza, sa vedem cum ii place la Mister. Bafta cu broccoli, sper sa-i placa la Lucas!
Lisa, nici eu nu am vergeturi de la sarcina... da' celulita gramadaaaa
Iulia, si eu abia astept sa pap paine cu coaja crocanta, din aia facuta pe vatra Si cremes, si tort dobos...da' pana una alta trebuie sa dau jos kilele astea ufffff
Cristi, totala faza cu portofelul
Veronica, super sotul cu "am venit sa nastem"
Alina , mersic de dieta da' la mine crash diet-urile nu merg... adica merg... da' apoi revin si kilele. O sa o iau pe clasica scos dulciuri, nu mancat seara etc sa vedem ce iese...
Cami, noi la inceput am mers pe amestecate.. acum am inceput sa ne "ordonam" un pic. Adica: dis de dimineata laptic... intre 9 si 10 si ceva piure de fructe cu cereale sau cereale cu piure de fructe (difera proportia ingredientelor), sau banana pasata plus laptic daca mai vrea, o mica gustare cu lapte in cursul zilei, intre 2 ai 3 papa de amiaza adica ceva "savoury": ieri si azi pui cu dovlecel, maine incercam conopida cu branzica, un pic de desert adica piure de fructe ca vad ca-i plac +laptic daca vrea, intre 6 si 7 cina adica iar exact ce a papat de amiaza (dar o sa fac alte combinatii dupa ce ne lamurim cam ce accepta si ce-i place), iar inainte de culcare laptic cat vrea ea... iar noaptea daca vrea sa pape la fel... si de obicei vrea. Irina, tu ce zici, o fi OK asa?
Koruccina, parca ma aud pe mine. Abia astept sa vin in Romania, mi-e dor de Cluj... dar mereu cand vin fug in sus si-n jos, hai in vizita la X, hai ca vine Y in vizita la noi, rubedenii etc. Chestia e ca lumea se bucura sa ma vada, deci nu pot sa o iau in nume de rau...numa-i cam obositor.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
koruccia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina1976
ce e aia??? SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006) Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
Din cate am vazut eu, margele de chihlimbar
Da inteleg ca nu folositi:)
lisa79 spune:
ce efect are? calmant???
eu am luat ceva homeopat,cica e fff bun.o sa vedem la timpul potrivit!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Alina1976 spune:
Koruccia si la ce folosesc mai exact? Ca nu ma prind...sa le molfaie? sa nu o mai doara?...
Nu folosim...cel putin eu una nu am auzit
Patriciaaaaaa, unde esti??? I miss you!!!! ce face Vladutzu azi? Cum a papat? Mai e constipat?
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
asparagus spune:
OK, ne-am lamurit: brocoli e beahhhhh!
Dark, iei combinatie gata facuta cu branzica, sau ii pregatesti tu?
Si de care branza se poate da dupa 6 luni, gen Philadelphia, sau gen branza de vaci? Sau de amandoua? Sau numai facuta in casa?
Koruccia, nici eu nu stiam ce e aia. N-am auzit pe aici de asa ceva.
Alina, Da, erau 2 linguri de cereale cu 100ml lapte, vreo 100g afine si o jumatate de banana. Iese destul de mult.
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
lisa79 spune:
eu stiam de branza facuta in casa. se face usor
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
koruccia spune:
Cei care folosesc zic ca atenueaza durerile.
Am citit ca in cristaloterapie chihlimbarul se foloseste la durerile de cap, de dinti, astm si probleme de digestie. Eu sunt cam sceptica cu chestiile astea alternative, de-aia voiam sa aud si alte pareri:)
DarkBendis spune:
Asparagus, eu o sa-i dau conopida cu branza de la Hipp, deci din borcanel. Bernie, Health visitor-a mea a zis ca e OK branza de vaci, o branza numita fromage frais, sau chiar un pic de mild cheddar (deci gen cascaval), iaurturile full fat simple, fara fructe. Branza gen Philadephia parca nu as folosi, mi se pare cam prea procesata pentru varsta lor. Am vazut ca cei de la Hipp folosesc organic cheddar in preparatele lor cu branza (conopida cu branza, cartof copt cu branza etc). Aici branzeturi speciale pentru bebei nu am vazut sa fie, iaurturi da, dar branza nu. Cum faceti branza de vaca? Zicea cineva ca foloseste lamaie... care-s cantitatile? Aici pastile calcice nu se gasesc, iar cand i-am zis tipei ca in Romania mamicile fac branza in casa pentru bebelusi, Bernie a facut ochii mari-mari.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"