Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Am plecat IN CONCEDIU!
Sper sa va gasesc bine pe toate!

cami in Bulgaria plecam.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Concediu placut si sa va simtiti bine! Vreme frumoasa va dorim.

Eu mi's singura cu fetele si nu reusesc sa postez. Dar va citesc in fiecare zi si ma gandesc la voi.

Am vazut si poze cu bebei frumosi, numai unu si unu. Sa ne traiasca fetelor, sa fie sanatosi si sa ne aduca numai impliniri.

Aidan, Andrei, Andreitza, Razvanel

Va pup si mai vb!

PS M-am apucat de facut liste pt bagaj

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bebelusi eu i-am introdus cerealele la o spat dupa suculetzul de fructe...acu io stiu oi fi facu bine au ba

Cert este ca ii plac combinate cu laptic

Bladutz scumpic

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Salutare la toata lumea!

LA MULTI ANI la licuricii sarbatoriti azi: Andrei al Irinei, Razvan al lui Crisspy si fetitei Elei2233 (mai hai pe la noi cu vesti despre licuriul tau, mamico! )

La noi, vesti bune pe "frontul diversificarii". Azi l-a cantarit Bernie pe bebe si intr-o saptamana flacaul a pus 160 gr. Deci avem acum 7.890 kg. Cica si problemele pe care le avem cu dormitul ar fi legate tot de problemele cu diversificarea si greutatea...asta ar fi bine caci in privinta asta suntem pe drumul cel bun. Azi jupan a papat niste cereale de dimineata (cereale de la Hipp cu banana si piersica +2-3 lingurite de piure de pere amestecate), iar la amiaza conopida cu branza +piure de pere la desert...ceea ce va servi si la cina. Maine incercam legume cu curcan la borcanel si banana pasata de mami.
Azi noapte a fost prima data cand l-am pus pe Mister sa doarma la el in camera (asa ciudat ni s-a parut sa nu-l mai avem cu noi in dormitor)... si a dormit frumos pana pe la 2 noaptea... deci partea a doua a noptii tot la noi in pat a petrecut-o. Sa vedem cum va fi deseara.

Ledi, dupa cum vezi si noi am avut niste problemute cu greutatea, dar mi-a zis health visitor-ea mea sa nu ma agit, sunt normale la varsta asta, si ca lucrurile se vor stabiliza - si uite ca asta se si intampla. Bebe pusese in greutate 520gr in 7 saptamani (de la 4 luni si un pic la 6 luni si o saptamana)... iar acum uite, intr-o saptamana 160 gr! O sa fie bine si la voi! La faza cu borsu' si painea nici nu mai comentez ca ... stim toate ca e aiurea!

Naty, concediu fain sa aveti! Sanatate multa Nadiei!

Mara, sanatate multa lui Andrei, sa nu fie nici o problema dupa cazatura. Imi pare rau ca a trebuit sa va anulati vacanta, oofff... eu nu mai am bunici si stiu cum va simtiti!

Aalina, da-i inainte cu tratamentul...da' eu cred ca nu vor fi nici un fel de probleme

Lisa, clar ca fiecare copil e diferit. Lui Mister ii place sa stea in fundic da' in 4 labe nu stie

Koruccia, e doar un singur formular de completat numa' ca are cam multe rubrici si cer fel de fel de info pe care trebuie sa le "culeg" din o gramada de hartogarai: cat venit avem de la servici, ce dobanzi am primit de la diferite conturi de economii, fel de fel. Azi am pus plicul la posta, sper ca pana-n toamna sa nu mai aud de ei. Si macar daca ne-ar cadorisi cu vreo suma mai mare...nu e cazu' ca doara cica si noi suntem bogati da' la urma urmelor fiecare banut conteaza in ziua de azi. Bine ca ati scapat in sfarsit de colici, Catarina cea frumoasa! Daca a inceput sa se trezeasca noaptea mai des... clar ca e vremea diversificarii!

Flowerbee, imi pare rau pentru necazul prietenilor vostri! Offf viata asta!

Capshunica , mai scrie cateva mesaje caci pana la 12 esti sub moderatie si dureaza un pic pana iti apar. Sa stii ca si noi (adica io si tati lu' bebe) mai terminam papica lu' boieru' daca el nu vrea... mai ales piure-urile de fructe sunt taare bune

Cami, tin pumnii sa iasa bine teza sa ai cat mai putin de corectat la ea!

Crisspy, ai incercat sa-i dai para la Razvanel? Cica la majoritatea bebeilor le place para.

Irina, faini parametri la Ochila! papacelul dragalas! Felictari la Cosmin pentru licenta,...si voua pentru plimbarea cu metroul Eu zic ca la astia mici le place in mijloacele de transport in comun. Bebe e asa fericit cand "ne dam" cu autobuzul... le doarme de nu are taine...si cucereste toate bunicutele care se intampla sa fie pe acolo.

Cristi, deci pepene galben zici ca i-a placut la Carol? Pai o sa incercam si noi, musai cumpar unul maine sau poimaine.

Delia, nasucul lui David! Nu-ti mai face reprosuri, accidente de-astea se mai intampla peste tot.

Yashi, multumim frumos pentru episodul "cand vom fi soacre". Cristi, vad ca tu nu te incurci... papuci faini si vacante... mdaaa e bine de retinut Si mie mi-ar place! Parca o imaginez pe noru-mea scriind pe DC mai ce a apucat-o pe soacra-mea... se duela cu socru prin gradina ... hai sa o trimit intr-o vacanta (intr-un loc cat mai exotic of course) ca cine stie ce-i mai trece prin cap

Ada, spor la facut bagaje... ca azi-maine plecati si voi in concediu

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Crisspy, ai incercat sa-i dai para la Razvanel? Cica la majoritatea bebeilor le place para.

Buey pai i-am dat si para si aia tot bleah a fost...mai incerc poate revine la sentimente mai bune

Multam de urari Mister Mister

Gata cu munca... la Razvi...

Aaaa, si in seara asta e meci pe Ghencea (io stau pe langa stadion )... joaca cu o formatie din ungaria... care cica sunt cam fanatici... iar nu gasesc loc de parcare

u all si ne "vedem" maine

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Crisspolis, eu nu i-am facut certificat de naster romanesc inca, dar vreau sa-i fac. Nu stiu ce acte trebuie, imi pare rau ca nu te pot ajuta. daca afli, spune-mi si mie te rog. Vrei sa le trimiti la consulat?

Lisa, nu stiu daca nu e prea tarziu acum sa vin si eu cu sugestii pt mers la socri: eu cred ca pt parintii tai e suficient sa le duc bautura+flori+bomboane, dar din partea voastra, mai ales ca veniti din state cred ca se asteapta la ceva mai mult. Ai spus tu ca le-ai luat am uitat ce, ceva pt bucatarie parca, cred ca e f bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dark felicitari pentru prima jumatate de noapte dormita singurel in camera...la mai mult

Am uitat sa va zic ca lui fiu-meo ia priit aerul de Rio de Caracal, a inceput sa vorbeasca de imi face capul calendar....babababa...bubu....byeah....

Naty concediu placut!!!

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Tot legat de cazaturi, baby Andy a cazut din carucior acum vreo luna. Nu i-am pus centura si mergeam la vale si pur si simplu a alunecat si a cazut pt sub suportul ala din fata. Noroc a fost ca a cazut pe burtica si si-a tinut capul sus, nu a dat cu el de asfalt. Dar ne-a fost invatatura de minte, de acum punem centura.

Alex a cazut din pat de multe ori, de cateva ori cand era bebe si de cele mai multe ori pe la 1 an-1 an jumate cand invata sa se dea jos din pat. Dar atunci nu era problema ca isi ferea capul . Slava domnului e ok, dar tin minte ca atunci am tras cateva sperieturi bune! Se pare ca are un cap mai rezistent decat as fi crezut eu

Cat de stat in fundulet, nu toti copiii sunt ca la carte: Alex la 6 luni nu statea in fundulet singur, statea doar sprijinit, lui ii placea mai mult in picioare, drept dovada la 10 luni a facut primii pasi singur. De-a busilea nu a mers, nu putea si m-am chinuit sa il invat, dar nu s-a putut. A mers direct in piciore.
Baby Andy in schimb sta bine in fundulet acum, nesprijinit si face si pasi, chiar unii mari daca e pisica prin zona . In schimb nici el nu vrea sa mearga in patru labe, daca il pun de burta zici ca e pe spini, se invarte pe spate cat a-i clipi. De pe spate pe burta nu vrea, cred ca din cauza ca nu ii place sa stea pe burta, deci ce motiv ar avea sa se roteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Anca, exact asa se manifesta si Mister. Intors de pe burtica pe spate - rapidissim ca nu-i place pe burta (abia acum a descoperit ca se poate juca si asa), de pe spate pe burtica nevoie! (daca tot nu-i place pe burta, de ce ar face-o?), sta frumos in poponet... iar matzele pazea!.. ca tare il tenteaza!

Bebelusi, multumim, speram ca in curand sa doarma cate o noapte intreaga la el in camera in patut Vladut cel vorbaret. Pe jupan il mai apuca cheful de povestit (a se citi "strigat") cand suntem la plimbare... cand trage cate un "brrrrr" si un "trrrr" si un "buuuu" sa afle tot King's Parku' ca si el e prin zona.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anca, Vlad se intoarce de pe spate pe burta, dar de pe burta pe spate nu s-a intors niciodata....se blocheaza acolo....se enerveaza cand se plictiseste....dar de intors nu se intoarce.

Azi a inceput sa impinga in picioare destul de tare si sa inainteze....cu manutele nu stie ce sa faca...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna, fetelor, sper ca nu ne-ati uitat...

Suntem inca la mama, il asteptam pe tatic sa vina in vizita, soseste la noapte...

Am citit ce-ati mai scris, ce-ati mai facut...

Asa ma enerveaza oamenii care nu se stiu bucura pentru altii... Mai precis, dupa "n" cautari si citiri de opinii de pe diverse site-uri, am optat, pentru Daria, pentru caruciorul Chipolino Rapido 6. L-am luat de pe site-ul Magic Bebe, cu magazin in Bucuresti. A fost 620 de RON, l-a platit mama, deocamdata, ii returnez cat pot de repede. Caruciorul este la Cluj acum, mi l-au livrat gratuit. In pret sunt incluse husa de picioare, husa de ploaie si geanta pentru mamica. Foarte frumos arata. De apreciat si rabdarea si amabilitatea persoanei de contact, la cat am frecat-o la cap, a trimis si om la depozit, sa masoare latimea caruciorului, ca le-am spus ca Dariei ii plac alea mai late. Urgent a sosit caruciorul, de pe o zi pe alta.

Ei, i-am spus cuiva despre achizitie, si respectiva persoana, in loc sa ne ureze ceva frumos, a zis ca suntem nebuni, n-avem ce face cu banii, de dam asa de mult pe un carucior. De parca din banii ei am fi dat... Mi-a lasat asa un gust de amar...

Caruciorul este la bunicii mei din partea mamei, lor le place foarte mult, bunicul l-a si montat, chiar daca manualul de instructiuni nu este in limba romana...

Concediu placut, Naty!

LMA, Andrei de IRINA.C si Razvanel de crisspy!

Sanatate lui Dorian! Si tuturor licuricilor cu probleme de sanatate!

Daria este in continuare intoarsa pe dos, se trezeste noaptea urland, se vede ca e speriata, nu stiu ce viseaza, o iau in pat la mine si adoarme la loc... La Cluj se trezea dimineata cu zambetul pe buze, gangurea si se juca o jumatate de ora, cel putin, aici se trezeste maraita si plangacioasa, numai in brate si plimbata vrea... De mancat, mananca bine, dar tot laptele e pe primul plan...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput