Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Selene, sa stapaniti sanatoase caruciorul, sper sa-i placa Dariei si sa stea in el!

Dark, bebelusi, , pana la urma se vor intoarce si ai nostri, toate la timpul lor!

Dark, vroiam sa te intreb, voua cand vi s-a recomandat sa introduceti branza de vaci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene , sa stapaneasca Daria caruciorul sanatoasa si sa faceti muuulte plimbari cu el! Sa petreceti un week-end fain cu taticul Dariutei... sau sta mai mult prin zona?

Anca, aici produsele lactate, adica branza si iaurtul se recomanda de la 6 luni. Eu ieri si azi i-am dat la bebe conopida cu un pic de branzica (cheddar) iar saptamana viitoare vreau sa-i fac mamaliguta cu branza de vaci.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Mersi dark. Cred ca pe la 7 luni introduc si eu branza, mai astept putin, am si control pe 30 iulie si vreau sa vad ce zice si doctorita. Ea tot timpul ne-a zis sa asteptam cu diversificarea, doar o masa pe zi, maxim doua, zice ca alimentul de baza trebuie sa fie laptele, solidele doar ca sa se obisnuiasca cu diverse gusturi si pt a invata sa mestece. Ne-a data liber doar la cereale/legume/fructe deocamdata. Eu stiu ca ea teoretic are dreptate, dar asta cu o masa pe zi la noi nu tine, ca bebe cere mancare, ii place. Ii dam de 2 ori pe zi, chiar si 3 cateodata.

Mai fetelor vroiam sa va intreb: cat de mult se implica taticii in cresterea copilului la voi? La mine e cam asa: o ora - hai 2 (cateodata) pe zi seara si mai mult in weekenduri ca atunci mai suntem plecati de acasa de obicei si n-are incotro. Ora aia seara e impartita intre Alex si bebe . De multe ori e din lipsa de timp si pt avem treaba, dar eu stiu ca s-ar putea ocupa si mai mult, dar o da cotita, ba' are treaba prin garaj, ba' prin gradina, ba' la computer. Cu Alex parca sta mai mult, il mai duce cu bicicleta, mai la piscina, la pescuit, dar cu bebe cam putin, parerea mea. Sta daca ii spun eu sa stea cu el, dar eu parca as vrea sa vina de la dansul, nu sa ii spun eu.... La voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Crispolis,repejor iti raspund : trebuie traducere autorizata plus apostilata traducerea pluc originalul.
pt certificatul romanesc aveti nevoie de:
certificatele parintilor,traduse si apostilate
certificatul copilul tradus si spostiulat
certificat casatorie,tradus si apostilat
pasapoarte valabile daca nu ,un act romanesc valabil
buletine de identitae,sunt bune si copii
formular tip completat acolo
trebuie mers ambii parinti si la depunere si la ridicare
se primeste in aceiasi zi
costul a fost $103

Anca_ ,Cristi sta cam 1-2 pe zi,vine acasa de la munca,se spala,mananca si o ia in primire. ma alatur si eu lor dupa ce imi termin treburile prin casa

ahhh,ce groaza imi e de drum!
sa dea Domnul sa ne auzim cu bine

P.S. Azi am avut intalneala cu pyc si jasmi,m-au cucerit licuricii.Paul e un zxambaret cuceritor,iar Iulia e o frumusete de fata cu muuuult par

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bebelusi si Anca...la fel face si Razvi...numai de pe spate pe burta...invers nope...si se enerveaza ca nu poate si incepe sa strige dupa ajutor...are o viteza la intoarceri...in ritmul asta intr-o zi o sa ajunga sa se invarta fara sa atinga patul

Selene sa stapaniti sanatoase caruciorul...poate ca lui dariutza ii e dor de taticul ei...

Anca la noi tati se implica la baita lui Razvi...cum asta mic a inceput sa se miste tare rau la baita si tati are mainile mai mari, el e cam singurul in stare sa-i faca baie fara sa-l scape...in rest nu prea are timp, tot cam asa 2 ore pe zi petrece cu bebe si in week-end...da' de exemplu in week-endu' asta a lucrat si sambata si duminica pana la 10 noaptea...nici nu mai zic ca duminica a fost ziua lui de nastere si nici nu l-am sarbatorit si noi cum trebuia ....

Da' ce sa zic ca nici eu mai mult de 3 ore si ceva nu stau pe zi cu Razvi...dimineata incerc sa ma trezesc mai repede sa pot sta cu el macar 3 sferturi de ora inainte sa plec la munca...iar seara fug repede de la birou direct in parc tot ca sa stau cu el...seara la fel...stau ce stau si ma mai duc la bebe in dormitor sa-l vad cum doarme...ca mi-e asa drag...

3 ore se fac cu tot cand il privesc eu dormind...

Ne-am cantarit si noi si raportam 7,680 kg de la 6,950kg cat aveam la 4 luni. In lungime la 4 luni doctorita mi-a zis 65cm, mie azi tot atat mi-a iesit, sa fi masurat eu prost??? ca la hainutze se vede ca a crescut...anyway nu ma cramponez eu de asta acuma...

Lisa drum bun si sa ne auzim cu bine...

Ma bag si eu la somnic...

mamici si licurici si nopate buna scumpilor

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Anca, vin si eu sa iti raspund . Ca profit si eu ca bebe se joaca frumos...cu tati La noi tati lu' bebe se ocupa de bebe seara - in timpul saptamanii... cel putin o ora, uneori doua. In week-end, mai mult, cand-cum. Daca eu am ceva mai special de facut (gen reiki) sta el cu bebe, daca are el (in fiecare marti are role-playing sessions cu prietenii) stau eu. In week-end petrecem majoritatea timpului impreuna toti trei.
Ne-am facut obiceiul ca sambata dimineata sa-l iau eu pe bebe si sa ma joc cu el sa poata lenevi tati nitel in pat, iar duminica lenevesc eu (adica somn de voie de pe la vreo 10 la 12). Baia i-o face tati, eu ii fac masajul. Scutece schimbam cand cum, ori eu, ori el, ori amandoi

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

am cazut azi din pat.....inca nu se vad semne dar ne-am speriat rau si asteptam 1-2 zile sa vedem urmarile daca sunt, desi nu prea stim ce e ala hematon si cum se vede sau simte

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anca tati al nostru are un program mai haotic la teatru asa ca are zile in care sta o ora cu el si zile in care sta 8. Mircea ii face baie, ii taie unghiutele, il distreaza, cred ca ne cam asemanam cu Dark la cat se ocupa tati si cum se ocupa de copil.

Selene felicitari pentru carucior, eu cred ca e o investitie buna.

Lisa baga poze...nu credem pana nu vedem

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Hop apar si eu ca o din concediu. Nu am stat plecati decat o saptamana ca bebe s-a cerut acasica si noi ne-am executat, ca el e seful ! Mi-a cam luat sa va citesc din urma ca ati cam scris!Multumesc de urarile pentru ziua noastra de 5 lunite si vi le intorc la toate inzecit !Pentru sarbatoritii de astazi:
La multi ani,Andrei!
La multi ani,Razvan!
si pentru toti ca s-au sarbatorit de cand am plecat La multi ani si sanatosi si multi !Imi pare rau din suflet pentru ce am citit de Alina! Eram sigura ca operatia va reusi si va fi bine! Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa si sa-i trimita o minune care sa o salveze!Kristinutz din ce fel de lapte faci branzica, de vaca de la tarani, de vaca de la magazin semidegresat, de vaca de la magazin integral sau din lapte praf?Daiopri, si noi cred ca avem un canal infundat si nu ne-a trecut. Dr de fam zice nu e infectios ca am facut tratament pt conjunctivita dupa ce am venit de la maternitate, dar la unul din ochisori a ramas o secretie. Am repetat tratamentul si tot nu a trecut si pentru ca de vreo cateva luni, desi el se freaca la ambii ochisori, secretia nu s-a mutat si la celalalt, am presuspus ca are un canal infundat care cica ar trebui sa se rezolve pana la 6 luni, daca nu, mergem la oftalmolog.Vad ca iar vorbiti de soti. Eu acum sunt in concediu. Adica sotul este in concediu de la serviciul lui si eu in concediu de la serviciul meu . Adica, traducere, sotul nu merge la serviciu, dar se ocupa de bebe. Si eu supervizez . Dar il ajut pentru ca imi place sa am grija de bebe, ca e fffff cuminte. Daca nu era nu stiu cum o scoteam la capat, dar cand il vad atat de dulce nu ma pot abtine. Si sotul e la fel. Ieri am fost pana in orasul vecin si mama zice: si il luati pe bebe cu voi? Lasati-l cu mine, va rog! Si noi: ba, nu ca nu putem sta fara el atatea ore. Adica vreo 6 .
Pe mine daca nu m-ar ajuta sotul, chiar daca bebe e cuminte si imi place ffffff mult sa am grija de el, nu stiu cum m-as descurca. Cu mama nu prea imi vine sa-l las, desi ea e mai mult decat disponibila, dar e batrana, 65 de ani, si chiar daca vrea, nu mai poate cum vreau eu, iar in altii nu am incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Capshunica05 spune:

Buna seara!
Am facut si noi baita si acum dormim.
M-am uitat la pozele lui Razvan.Crisspy sa va traiasca si sa va bucurati de el.E o scumpete de baiat!

Spuneti-mi si mie va rog cum fac sa vad cat mai multe poze cu puiutii vostri?
FlowerBee, multumesc pt sfat.deja nu mai incerc sa ii dau cereale, cel putin cateva zile,ca vad ca nu ii plac deloc

Mergi la inceput