Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Naty spune:
oxigen parca dr. Burnei are ore la Euroclinic. Un alt ortoped pediatru foarte bun e dr. Mihai Jianu, il gasesti la Centrul Medical Cotroceni.
Si neaparat sa faceti eco la dr. Stamate (la Medlife) am auzit din 5 surse ca e cel mai bun din Bucuresti. Mie personal mi-a facut o impresie foarte buna, am fost la el si cu Nadia si cu Ioana.
asparagus eu i-am dat Ioaei si ii voi da si Nadiei repede branzica de vaci, facuta de mine in casa (in amestec cu pure-ul de fructe); iaurt i-am dat Ioanei pe la 7 sau 8 luni parca.
bebelusi tare dulci Vladut si Alex!
capshunica bine ai venit!
crisspy eu ii dau lapte HUMANA (HA) si cereale de orez NESTLE. Sucul de mere il fac eu. Nu cred ca e o problema sa amesteci marcile.
ledi stai linistita, iubita, cu greutatea! De-acuma ei nu mai iau asa mult ca in primele luni; 700 gr in 2 luni nu e chiar asa de rau.
Bors si paine? No comment ...
irina vazut Ochila scump.
Nadia nu sta in fund decat sprijinita si chair si atunci mai vine in fata dar nu imi fac griji.
Pentru cele care isi fac: Ioana a stat singura in fund dupa 7 luni, nu a mers niciodata de-a busilea, nu s-a tarat. La 9 luni insa a inceput sa merga si jur ca e unul din cei mai atletici copii (se minuneaza lumea de cum se catara, mai bine decat copii cu cativa ani mai mari, de ce deschidere are la picior, de cat de elastica e)
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Altfel am fi pastrat capusa si am fi trimis-o la analize si acum as fi fost linistita. |
Asa se face? Uite ca nici eu n-am stiut. Am gasit la Tudor o capusa in primavara. Am scos-o intreaga si atat. Nici n-am fost cu copilul la medic. In ziua aceea fusesem la padure. Cica dupa 24 ore elibereaza toxine. Noi am gasit-o in aceeasi zi.
Cine a fost intepat de capusa? Dorian?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
![](al9leacer.gif)
Delu Prichindelu'
Prichinduta
lisa79 spune:
sa stiti ca nici Anei nu ii place deloc in fundic,ori in picioare ori pe burta. da sta in 4 labe fff bine. depinde de la copil la copil
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aalina/Aalina.jpg)
Aalina spune:
Da, Dorian. Si cum a fost la tara cateva zile si eu am descoperit-o cand a venit acasa nu stiu cat a stat pe el. Si s-a si rupt.
Naty sanatate multa puiului si voua distractie faina!
cami_antonia spune:
naty unde veniti la mare???? ce statiune?
ca uite am promis ca ma voi intalni cu mara si nu am reusit din cauza de grozavia cu alina ... poate cu tine voi reusi ... cine stie
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
salut!
venim si noi cu vesti nu prea grozave:ardeiu' meu a cazut din pat intr-o clipa de neatentie de-a mea, culmea ,din patul cel mai de jos,pe covor+parchet cu folie groasa, si a facut ditamai hematomul.l-am depistat la 2 zile, nici nu m-am gandit sa-i palpez locul , pentru ca el e f vioi.dar cand a tb sa-l imbrac si i-am atins capul, am zis ca lesin:nu mai simteam o portiune din craniu, ci o zona moale rau.mi s-au inmuiat picioarele instantaneu.nu va zic cate mi-au trecut prin fata ochilor! 2 pediatri+neurochirurg ne-au zis ca e ok, mai ales ca trecusera 2 zile si nu a manifestat varsaturi,moleseala...,sa-i urmarim hematomul daca se micsoreaza in 10 zile ,ceva comprese cu gheata si la control dupa ,daca nu are alte manifestari atipice.
cami,, fix la alina m-am gandit,ca nu aduce anu' ce aduce ceasu'.recunosc ca de cele mai multe ori urmaream starea alinei cand intram pe net.sanatate multa ii doresc!
asta se suprapune peste alte probleme ale noaste.ne-am anulat rezervarea de la munte pentru ca l-am internat pe ultimul bunic al nostru in viata, de 90 de ani cu atac cerebral si de care avem grija.
sanatate multa va doresc!
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Da, Dorian. Si cum a fost la tara cateva zile si eu am descoperit-o cand a venit acasa nu stiu cat a stat pe el. Si s-a si rupt. |
Da, era cazul de antibiotic. Dar nu te gandi la ce e mai rau. Sunt sigura ca o sa fie bine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
![](al9leacer.gif)
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Naty spune:
Am plecat IN CONCEDIU!
Sper sa va gasesc bine pe toate!
cami in Bulgaria plecam.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
crisspoliss spune:
Fetele din state, ati facut certificat de nastere romanesc ptr copii? ca as avea ceva intrebari. Lisa, tu ai rezolvat ceva pana la urma cu actele astea? MA intereseaza daca accepta traducerile facute de tine sau trebuie autorizate.
Crisss mami de pui mic
bebelusi spune:
Cami de ce zici ca toti si-au reglat temperatura, si Vlad are 37 si ceva
Bee, Vladut face asa brobonici mici in jurul gurii de la salivat excesiv, in schimb Stefan al sora-mi a facut asa cand a mancat capsuni (date de bunici bineinteles...ca desi are 3 ani sora-mea nu i-a dat). Bee, mi se pare asa de tragic...uff nu imi vine sa cred ca aud asemenea lucruri
Naty multa sanatate va doresc si distractie placuta...hai fii tare...nu te mai necaji...incearca sa gandesti pozitiv si sa te gandesti doar la ce e frumos....
Fetelor am incercat din nou mar si din nou nu ne-a placut.....nu ne impacam deloc cu fructele. Daca am inceput de 10 zile cu fructe si legume, cerealele cand le introduc??
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"