Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

de diferentele de varsta intre copii, cred ca e bine si intre 3-6 ani....intre mine si sora-mea sunt 4 ani si mereu am stiut ca e mai mica si trebuie sa ii port de grija, iar de cand am crescut relatia noastra a fost ffff buna!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

eu zic ca asa e ideal..... (asta din ce am vazut in jurul meu).

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - da, asa o fi ... ca fiind crescuta in totalitate numai de noi sa fie asa mamoasa. In sa am si exemple, situatii exact ca a noastra (singuri pe-aici, fara alte ajutoare), dar copilul e mult mai independent, mai sociabil. Deci, tine si de copil ... nu stiu acum care e exceptia, SIlvia mea ca e mamoasa sau ceilalti copii ca sunt mai independenti la varste asa mici. In fine, ce ma deranjeaza pe mine, ca de-acum m-am obisnuit si mie chiar imi sta bine asa, comentariile unor persoane inteligente de genul "vaaaaiii, da' mai scoate-o si tu pe-afara, sa se mai obisnuiasca cu lumea" sau "tu esti vinovata, tu ai invatat-o asa" sau "da' mai las-o sa si planga un pic dupa tine" etc. etc. La inceput chiar imi faceam probleme ca am un copil dificil ... acum, nu. Cica tati a fost asa de mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu sunt de parere ca e cel mai bine sa inveti copilul treptat cu programul de la cresa/gradi.

aaa si inca ceva: eu sunt singura la parinti, am avut tot ce mi-am dorit....mai putin o surioara sau un fratior dupa care mai tanjeam si cand eram adolescenta (si atunci o stresam pe mami meu sa faca inca un copil, chiar dc eu eram mare deja!!) ei si cu toate astea nu am fost si nu sunt deloc egoista!!! eram in stare sa dau orice/totul la copiii de la bloc numai sa sa joace sau sa fim prieteni.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Revin la sb....

adra - iar cumnata despre care spuneam ca incepuse sa se obisnuiasca cu ea SIlvia are si ea 2 fete (mari acum), dintre care una exact ca SIlvia (violonista de pe blog), de aia intelege si stie cum sa o ia pe Silvia ca sa se imprieteneasca. Ca si celelalte pers. care ii sar in cap din prima SIlviei, nu o fac cu intentii rele, numai ca el, copilu', nu are de unde sa stie ... trebuie sa fie si ea inteleasa, nu?

ank - bravooooo pt. Ceci, fetita mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci eu vreau trei copilasi,noi suntem 3 surori cu diferente mici de varsta intre noi si este f bine ...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Nici eu nu cred neaparat ca o pers. singura la parinti e egoista. Cred insa ca tanjeste dupa un fratior/surioara pt. ca nu are un tovaras de joaca, un confident (mai mare fiind, in adolescenta) sau pur si simplu pt. ca are exemple in jur de copii cu frati/surori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Referitor la frati ...eu sincer nu imi pot inchipui cum e sa ai frate ..de fapt cum ar fi sa ii fi impartit pe mama si pe tata.... Nu stiu cum e iubirea aia de frate ..si asta imi pare rau.
Iar un lucru bun la copii singuri la parinti ...asta sa nu mai fiti suparate ca am vb de egoismul specific celor ca mine.. e ca fiind tot timpul singurul care are totul din casa tinzi in a incerca sa primesti si din alte parti mai mult decat celalalt... Asta e un lucru bun...atata timp cat e focalizat cum trebuie... altfel e nasol rau

Iar de diferenta dintre copii clar sunt pareri impartite si argumente pro si contra.Eu vorbesc din ceea ce traiesc eu ... si acum sincer nu as mai luao de la capat cu alt bebe nici in ruptul capului ... incep sa simt si eu libertatea batand la usa.. (libertate ..asa cat se poate ..intelegeti voi)

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Deci eu vreau trei copilasi,noi suntem 3 surori cu diferente mici de varsta intre noi si este f bine ...

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

spor la munca draga... Uite cine are planuri mari si rade de mine !!!!

Poze pitici

Mergi la inceput

Si apropo de egoism ...acum vreo 3 ani am realizat si eu ca sunt si am fost in stare sa accept... Asta dupa ce mi-a zis acelasi lucru o prietena tot asa singura la parinti... Dupa cateva zile ma tot gandeam la ce a zis ea...si mi-am dat seama ca si eu sunt cam la fel

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Are mama o ratusca...

spor la munca draga... Uite cine are planuri mari si rade de mine !!!!

Poze pitici

si mai stiu eu pe cineva care vrea tot 3

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput