Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)
Raspunsuri - Pagina 10
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Revin la sb.... . Ca si celelalte pers. care ii sar in cap din prima SIlviei, nu o fac cu intentii rele, numai ca el, copilu', nu are de unde sa stie ... trebuie sa fie si ea inteleasa, nu? |
eu inebunesc cand ii vad sarind asa pe copii... asa patesc si eu ...si dupa mai si exclama ..."vai dar tu nu stai decat cu mama".... sau "vai ce plangacios sau plangacioasa esti"

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
si mai stiu eu pe cineva care vrea tot 3 ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
cine????

Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
Daca vorbesti de al meu sot... am sa aplic aceeasi strategie ca si cu catelul.. Am sa ii dau una bucata copil sa aiba grija de el in totalitate... hranit ..schimbat ..culcat jucat..o saptamana si ii va piere cheful...![]()
Asta iti zic ca dupa 2 sapt de avut grija de catel... aseara l-am dat
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
nenea cu fusta![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pussi partea cu somnul o sa fie mai grea,eu zic sa le iei deocamdata la pranz si sa le explici ca trebuie sa faca nani ca si ceilalti copii fac si tralala... Sincera sa fiu cred ca si eu o sa am probleme cu Maria la capitolul asta Mai avem 2 filmulete de la mare http://good-times.webshots.com/video/3032395520101626593Qtqigf anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
haha...super haioasa Mariuca...la mine primul filmulet se evde tare prost, n-am putut s-o vad bine pe Mariuca...in al doilea am vazut-o mai bine...cum da ea din picioare sa stropeasca..si eric adora sa faca pleosc in apa...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui g24hit sa va mai pove cate ceva despre noi.... de o saptamana ne-am intors si noi din concediu.....a fost f frumos , dar putin... am fost in Turcia(Antalya), 8 npopti.Iulia a fost foarte incantata de plaja ,de apa,de valuri. abia reuseam sa o tinem departe de apa, chiar si seara ar fi intrat in piscina... dupa doua zile de la intoarcere ,Iulia a facut febra,a inceput sa verse....a facut o amigdalita pultacee( puroi in gat)si a facut injectii( mai are una in seara asta si apoi inca 3 zile ii mai dau suspensie) .acum e bine. eu cred ca se trage totul de la aerul conditionat de pe aeroportul din Antalya. acum e la mama ca ne apucam sa renovam baia de serviciu(cea mica)si nu vreau sa o tin in praf si mizerie....mi-e groaza ce o sa am in casa si cat o sa am de lucru....dar asta e... ENI si IULIA( 13.11.2007) |
vrem pozeeeeeeee.... of saracuta, sanatate multa! nasoala treaba cu injectiile...of cat le urasc...

o intrebare pt mamicile care au plecat in co: ati dus cu voi scutece de apa sau cum ati procedat(ma refer la copilasii care inca poarta pampers..
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Salutare! Dany, in medical nu poti sta decat 90 de zile pe an (si pe astea le obtii cu spaga daca tu esti de fapt sanatos). Ca sa treci de cele 90 de zile trebuie sa treci printr-o comisie medicala care sa ateste ca ai nu stiu ce boala si e nevoie sa stai acasa. Comisia isi da acordul pt alte 3 luni si pe urma treci iar prin comisie. E greu tare. E nevoie de pile mari ca sa ajungi la un an de medical. Fetelor, azi sunt nespus de fericita. Am fost si mi-am vazut pitica. La 31 de saptamani si 3 zile are 2 kilograme (fara 50 de grame), e o grasuna si o bucalata si mi s-a parut ca seamana leit cu Mateiul meu. Colul meu s-a lungit pt ca am fost cumintica. De abia astept sa o tin in brate. Amalia, bun venit tie si printesei tale. Imi place la nebunie numele Ema. Asa am botezat-o pe prima mea finuta .Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 31+ |
ce frumosssssss....te invidiez...vrem poze cu burtica...si asta repedeeee..inainte sa nasti

ERIC IN 2009...
ERIC
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman nenea cu fusta anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |

Ank
Raul
17.10.2007 si
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui abramburika Nici eu nu cred neaparat ca o pers. singura la parinti e egoista. Cred insa ca tanjeste dupa un fratior/surioara pt. ca nu are un tovaras de joaca, un confident (mai mare fiind, in adolescenta) sau pur si simplu pt. ca are exemple in jur de copii cu frati/surori. |
nu neaparat!!! sotzul e singur la parinti, nu si-a dorit frate/sora si nici acum nu prea vrea 2 copii....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui pussi n-am somn! eu azi am mutat mobila in camera fetelor, am lipit patuturile si am scos barele sa poata comunica PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
ce draguutt...uite de-asta vreau si eu 2 copii cu diferenta mica de varsta intre ei...asa nu se mai simt singurei, noaptea...se jaoca impreuna...vorbesc de-ale lor si comploteaza impotriva noastra...
ERIC IN 2009...
ERIC

cu piciulina roz
Maria 31+