Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule Bravo-bravo Ceciliei! merg in Ghiroda.

am tot citit zilele astea, cred ca v-ati prins si voi, de gradi/crea! Cea mai grea e despartirea de mama, dar e important ca, copilul sa fie lasat de la bun inceput cu programul prelungit daca asta se doreste(aici am gresit) e mult mai greu sa accepte ideea ca mami nu mai vine ianinte de nani ci dupa nani, odata obsnuit asa. Deci vom face o npauza de 1 luna jumate de gradi si vom incepe su program prelungit!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Si daca tot vorbm de bb2 ... Cecilia stie sa faca Bravo bravo de vreo 2 saptamani ..ce fata mare am ..nu??

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pai chiar e mare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ankule Bravo-bravo Ceciliei! merg in Ghiroda.

am tot citit zilele astea, cred ca v-ati prins si voi, de gradi/crea! Cea mai grea e despartirea de mama, dar e important ca, copilul sa fie lasat de la bun inceput cu programul prelungit daca asta se doreste(aici am gresit) e mult mai greu sa accepte ideea ca mami nu mai vine ianinte de nani ci dupa nani, odata obsnuit asa. Deci vom face o npauza de 1 luna jumate de gradi si vom incepe su program prelungit!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

articolul este scris de un barbat?

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Multumim de felicitari... ce a trecut timpul.. parca acum eram pe forum panicata ca sunt cu raul doar acasa si au inceput contractiile

Pussi e bine de stiut asta

Ancooo nu stiam ce mancare sa ii dau sa nu manance chiar toata oala

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

de diferentele de varsta intre copii, cred ca e bine si intre 3-6 ani....intre mine si sora-mea sunt 4 ani si mereu am stiut ca e mai mica si trebuie sa ii port de grija, iar de cand am crescut relatia noastra a fost ffff buna!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pussi, ce frumos dorm...
Lavi, cred ca toti copiii isi doresc cel mai mult inca un frate sau sora, poate il ajuta asta pe sot. :) Iar in ceea ce priveste locuinta, eu sunt cam nehotarata. Casa ar fi potrivita pentru cand sunt copiii mici; dar cand vor mai creste, ar trebui sa fie aproape de prieteni, de scoala, ies mult sa socializeze. Cel putin in Bucuresti ca sa ajungi intr-o zona de case ar trebui sa mergi f mult ca timp si uneori sa treci prin cartiere nu tocmai frumoase. Eu inclin spre apartament din aceasta cauza. Dar niciodata nu se stie cum va fi...

In ceea ce priveste atasamentul de mama, nu mai zic nimic, la noi uneori e putin dramatic, pentru ca nu am cu cine sa o las pe Maria si sa vreau. Mai sta uneori 1-2 ore cu fratele meu pe care-l iubeste f tare (tot pt ca nu i-a dat asa mare atentie la inceput), dar in toamna va pleca la un master la Dublin, deci ma consider "singura pe lume". Toti bunicii inca lucreaza, nici nu sunt in Bucuresti.
Mihuta, scurta si la obiect. :)) Ce mai faceti? Nu am mai vorbit de 2 zile.
Bravo, Cecilia! Nu gasesc emoticon de aplaudat.
Astazi de dim Maria a cerut cacao (nu stiu de unde i-a venit ideea, ca nu a mai baut), asa ca i-am facut cacao cu lapte si a invatat sa spuna Chris Rea.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Ramonica, la multi ani!
Nu mai intri pe forum? Planuiesc vreo 2 saptamani la Valcea din nou, speram sa ne vedem.

Primul orice

Mergi la inceput

Anca la asta te refereai?Acum inteleg perfect
Alina poate vroia Cola si ai inteles tu cacao

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSi - ba parerile psihologilor sunt impartite; eu am citit si spre asta tind sa zic ca ar fi varianta buna, ca trebuie obisnuiti treptat; la fel de bine se poate ca sa ii duci o zi -doua la program lung si a treia zi sa nu mai vrea in ruptul capului; tu vezi bine ca ai doua mandre, una s-a acomodat, cealalta nu;
o prietena a mea, cu fetitza cu 10 luni mai mare ca Alessia, la sfaturile psihologului de la gradi a lasat-o la program lung, dupa o saptamana de plansete, sunat dupa ea acasa..., ma-sa a trebuit sa inceapa sa-si caute bona ca nu era chip cu ea; si pe bona a acceptat-o greu..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anca la asta te refereai?Acum inteleg perfect
Alina poate vroia Cola si ai inteles tu cacao

Are mama o ratusca...

Anca, la noi in casa nu se bea Cola, de asta sigur nu a auzit! Poate i-am zis odata de ciocolata ca e cacao. Iar "alco" e "nu copii". Aici intra berea, vinul... mi le arata si in magazin si-mi explica.

Primul orice

Mergi la inceput