Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis cred ca-i momentul sa mai astepti, nu e protrivit nici sa vinzi terenul, indemnizatia e clar ca nu se ia in calcul. complicat... poate se mai linistesc apele!
roxxy voi sa fi ti sanatosi! restul se rezolva! toata lumea si-a crescut copiii, chiar bine!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Pussi pana la urma nu ai mai dus gemenasele pe Paciurea ??

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Sa nu uit ...nu mai avem catelul..L-am dat aseara unei cunostinte care sta la curte ..Mi-a parut rau dupa el ...dar nu am mi facut fata si cu el

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Abramburika asa e, daca e sa mai ai un bebe il vei avea, daca nu e sa ti-l dea Doamne, Doamne, nu il vei avea, orice ai face.
Probabil ca Silviuta e mai atasata de tine pt. ca asa ii e firea. Maria a acceptat-o pe bona din prima desi nu a stat cu nimeni altcineva pana atunci. Am crescut-o doar eu. Si ea e lipicioasa ca Silviuta, nu pot merge nici la toaleta, dar poate ca e un pic mai sociabila pentru ca asa ii e felul.

Pussi, da, au dormit pt. ca ai fost si tu cu ele. Dar la gradi raman singure si poate inca nu sunt pregatite la atatea schimbari deodata.

Mergi la inceput

Si daca tot vorbm de bb2 ... Cecilia stie sa faca Bravo bravo de vreo 2 saptamani ..ce fata mare am ..nu??

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Bravo-bravo Cecilia!

Ma laud si eu ca Eva accepta de doua zile sa manance dimineata lapte de vaca cu fulgi de porumb

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Pussi ...eu zic ca se vor obisnui treptat si cu somnul .. probabil acum au fost cam multe schimbari dintr-odata.

Poze pitici

Mergi la inceput

Ank 83, eu citisem intr-o carte ca anii pari sunt cei mai grei cu copiii, deci, incepand de la 2 ani dam de greu

Mergi la inceput

Am uitat sa o felicit pe Ceci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Cat despre stres ..la al doilea deja stii mult mai multe despre cresterea copilului si nu mai esti panicata cand vomita sau ...de alimentatie..Asa cel putin am fost si sunt eu.

Poze pitici

si ce stresata ai foast tu cu alimentatia pentru Raul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput