Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)
Raspunsuri - Pagina 6
pussi spune:
mihuta deci nici tu ai avut somn?![]()
bb corect 3 ani, mai departe insa cred ca mama are ff mult de muncit pe BB 1... asa vad eu la cei ce ma inconjoara!poze... nici n-am facut! e aparatul in bord la masina de cateva zile bune!
genutu eu nu cred, adica au dormit fara probleme la mare, la munte, la Pitesti ... locuri noi, dar eu prezenta! undeva e normal sa reactioneze asa, au stat cu mine ... doar cu mine singura 80% din timp!
petro offf greu cu bb 2, sau 3
! eu una mi-as dori bb3, dar natural... fara tratamente, si cu sarcina normala. Numai ideea sa nu le pot lua in brate m-ar termina!
am uitat sa vazic de 1 sapt, nu le mai place nici pepenele, nici piersicile, nici caisele....eu nu fac diferenta de gust, dar ele nu vor...si baga la pere

PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
abramburika spune:
pussi - si Silvia are de ceva vreme perioada no cu fructele ... nu ii plac sub nici o forma si de nici un fel. Nici cele care inainte ii placeau. Ieri a mancat un pic de pepene rosu insa... sper sa fie doar o perioada trecatoare ..
Ank83 spune:
Hai ca ma bag ...mai departe in tema bb2...
Cat despre spatiu.... Cat sunt inca micuti nu e asa un mare bai ca stau ambii intr-o camera... Chiar deloc... Se invata sa imparta... nu e neaparat nevoie sa ai ditamai vila pt a avea 2 copii sa aiba spatiu.
deci casa mult visata poate sa vina si putin mai tarziu.
Eu nu sunt de conceptia ca trebuie sa ma stresez ca nu am sa le ofer TOTUL. Pt mine TOT e un cuvant foarte mare... si oricum va veni momentul cand va trebui sa isi merite atentia primita si nu cumparate jucarii asa in nestire sa fie el multumit
.
Cat despre stres ..la al doilea deja stii mult mai multe despre cresterea copilului si nu mai esti panicata cand vomita sau ...de alimentatie..Asa cel putin am fost si sunt eu.
oricum trebuie sa fii pregatita pt un copil care poate fi total diferit de primul.Asta am patit eu.
Iar financiar la al doilea e mai usor..pt ca eu de exemplu am multe hainute ramase de la Raul, scau de masina, landou.Ce am cumparat sunt specifice de fete... Fustite ..rochite.
Iar jucarii am ...doamne ajuta ... ca si dau din ele
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Roxxy80 spune:
Neata!
BB, si eu am fost singura la parinti si nu mi-a placut absolut deloc. In plus sunt putin cam egoista si nu as fi vrut ca Matei sa fie asa. Sotul meu nu si-a dorit bb2 absolut deloc dar dupa multe seri in care l-am tocat la cap si i-am spus cat de mult imi doresc inca un bebe, intr-o seara mi-a spus fara sa-l mai intreb ''hai s afacem bb2''. In 2 saptamani eram deja gravida
. Nu l-as fi facut daca sotul nu spunea ca vrea si el.
Noi avem un ap cu 2 camere si in urmatorii 3 ani nu avem nici o sansa sa ne luam un apartament mai mare. A doua zi dupa ce am aflat ca o sa am bb 2, sotului i-au taiat din salariu o suma considerabila iar acum o luna a fost restructurat. Deci iti dai seama in ce situatie ne aflam. Sunt convinsa ca ne vom reveni si ca totul va fi super.
De asemenea, inainte de a face bb2 am fost constienta cat de greu imi va fi, cel putin primul an.
Sunt convinsa ca in luarea acestei decizii a contribuit si faptul ca Matei este si a fost un copil super dpdv al somnului, al mancatului. probabil ca daca se trezea noaptea cum fac alti copii d evarsta lui din parcul unde mergem, sigur as mai fi amanat proiectul bb2 pt ca eu sunt rea de somn
. El este independent si nu a vrut mai niciodata in brate si s-a adapteaza cam cu oricine in maxim 10 minute.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 31+
ellis spune:
Buna dimineata!
ENI - bine ati revenit! pupici micutei!
DANY- medical nu iti poti lua 1 an - de la 90 de zile intri in comisie; concediu fara plata , daca vrei; sau 2 sapt medical, 2 concediu fara plata, tre sa cunosti ceva doctori, iar la serviciu sa iti tot aprobe concediul fara plata;
ROXXY - te asteptam mereu cu asa vesti bune!
PETRO - cum ai povestit tu de Silvia, parca o vad pe Alessia - are f putini oameni cu care ar sta - sora mea, pt ca a fost langa noi de la nastere si cu parintii mei se acomodeaza repede, in rest, nu vrea cu nimeni.
va spun sincer ca nu cred ca e zi de la Dumnezeu sa nu ma gandesc la cel de-al doilea bebe(cel care ar fi putut fi deja) si nu voi putea niciodata trece peste asta; de atunci simt ca ne merge prost din toate punctele de vedere...nu se mai leaga nimic...nu am nici timp sa vorbesc despre asta si inca nici putere;
PUSSI - pt noi programul 'prima casa' nu ne ajuta acum, nu ia in calcul indemnizatia sotului pt ca el si-a dat demisia inainte de a intra in cic, si nici nu mi-as mai permite inca o rata de 340 euro pe langa cea de 300 pt teren...vom incerca anul viitor, poate cumparam un apartament mai micut si vechi si renuntam la teren...oricum eu in garsoniera nu mai rezist...e mare...dar nu ai loc cu patut si jucarii si fotolii, sifoniere...mama lor!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
pussi spune:
petro am crezut ca fructele cumparate de mine au ceva ...
ankule cata dreptate ai!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Roxxy80 spune:
Alina, ma intrebai daca mi-e greu. Mi-a fost extrem de greu cand mi s-a pus acum 3 luni diagnosticul gresit de placenta praevia, ceea ce implica sa nu mai fac nici un efort, sa-mi petrec mai mult timp in patut. Am fost disperata pt ca stiam ca nu am cu cine sa-l las pe Matei. Si dintr-o data solutia a aparut: ai mei s-au luminat si pt prima data de cand il am pe Matei s-au hotarat sa vina cu randul sa stea cu el cate 4 ore pe zi, activitatea la sot la serviciu s-a redus drastic si el a inceput sa vina acasa la 5. Ulterior, prietenul Iosup mi-a confirmat ca nu am nici urma de placenta praevia. Insa ajutorul a venit in continuare.
Inca de la 8 saptamani de sarcina nu am mai putut sa-l iau in brate pt ca am avut mici sangerari de la un hematom (aparut dupa ce-l ridicasem pe Matei cu tot cu carut). Norocul meu a fost ca el chiar nu mai suporta sa-l pun eu in scaun sau in carut. Se descurca singur de minune iar eu doar stau in spatele lui.
De odihnit ma odihnesc super bine pt ca el doare cam 12 ore pe noapte si inca vreo 2-3 ziua, deci....
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 31+
ellis spune:
a mea, culmea, mananca fructe - ieri mi-a tipat dupa pepene in piata si dupa struguri! ii mai plac si caisele!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
adra_bell spune:
Petro, aceeasi limita de timp o am si eu pt bb2, dupa 2-3 ani cred ca o sa fie prea tarziu. Vreau doar sa-ti spun ca Silvia nu este neaparat un copil dependent de mama, tot comportamentul ei e firesc fiindca a fost crescuta numai de voi doi, in principal de tine, banuiesc ca taticul ei venea seara tarziu acasa. Altfel sta treaba la copii care mai sunt lasati din cand in cand in grija bunicilor, matusilor, etc, chiar daca asta se intampla o data pe saptamana. De ex, Eva nu a stat niciodata cu nimeni altcineva, nici macar o ora .decat cu mine sau cu ta-su.
Iar faptul ca s-a obisnuit spre sfarsitul vacantei cu cumnata, iarasi este normal, niciunui copil nu ii place sa se repeada un strain la el din prima clipa. Da. stiu, sunt bunici, matusi, etc, dar daca copilul nu i-a vazut de mult timp, ii ia macar o jumatate de ora sa se obisnuiasca cu ei iar primul semn de prietenie trebuie sa vina din partea copilului.
Asta spun de fiecare data cand mergem la Bz si socrul meu se repede direct sa o ia in brate, nici macar nu o lasa sa coboare din masina. Drept rezultat, in 2-3 zile cat stam acolo Eva nu il accepta deloc. Soacra-mea m-a ascultat, sta putin la distanta, ii vorbeste, apoi Eva se apropie in mod firesc de ea.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Ank83 spune:
Asa e Roxxy....
si noi am patito cu 2 copii si am bagat niste gauri financiare cu mutatul in Anglia de abea ne revenim... Si totusi ati vazut ca sunt grasuni amandoi
... Mai faci sacrificii si ei tot au cele necesare.
Si eu sunt singura la parinti ...si ma obsedeaza pe mine cat de egoista sunt uneori si sincer oricat as incerca sa ma autoeduc ..nu pot
...Ca vesnic imi aminesc dupa moment![]()
iar cat despre diferenta dintre copii... cu cat e mai apropiata varsta mi se pare mai usor ca... in procesul de educare poti merge cam la fel.. pe cand atunci cand e diferenta mai mare ..deja trebuie sa lupti pe mai multe fronturi
..
Si nu fiti naive sa credeti ca un copil de 3 e mai docil si te intelegi cu el.E tocmai o varsta in care il iau pe NU in brate... si fac cam ce vor ei ... deci orice varsta are riscuri... Ideea e ca trebuie sa te adaptezi tu ca mama lor.. si nu ei noua
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici