Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma retrag langa puiutzii mei.
noapte buna!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Si eu ma retrag.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

n-am somn!

va multumesc tuturor pt. sfaturi!

Ne-am cam decis: in iulie vor ramane pana la pranz, pt. septembrie le pregatesc ca fac nani acolo si le las de la bun inceput pana la 16 fara mine. In august nu merg la gradi. Acum nu sunt presata de timp, ideea era sa se adapteze... si asta am realizat. In sept. insa o sa pun altfel problema, trebuie sa doarma chiar daca vor nplange 2-3 zile... alta alternativa nu am, si daca ar fi bona sau buni tot nu e mami!

bb scuzeca dau sfaturi cu BB 2... eu zic sa nu stresezi din cauza apartamentului... cred ca e mai importanta diferenta de varsta decat apartamentul... asa cum zicea si Vasari!

eni imi pare rau de amigdalita!

roxxy ce mare e domnisoara ta!

eu azi am mutat mobila in camera fetelor, am lipit patuturile si am scos barele sa poata comunica si ... acum dorm intr-un pat, amadoua in patutul Anei!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, ce imagine frumoasa ! S-a meritat sa ma ridic din pat ca sa trag cu ochiul pe net la ora asta !

mami de Sophia

Mergi la inceput

neata

pussi, eu oricum nu imi doream sa fac imediat bb2, ci pe cand are iasmi cel putin 3 ani. am in jurul meu prietene cu 2 copii , altele la scurt timp dupa bb1 altele mai tarziu si imi place mai mult cum comunica cu ei si cum se inteleg cu cei mai marisori.
ai pus poze???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

pai Iasmi face 2 ani acum si deci cand vine bb2 o sa aiba 3

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

noi ne pregatim sa plecam la copii. astazi am umflat piscinuta asa ca o sa fie zarva mareeee.....

anco....glumeata esti....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Pussi - eu cred ca problema nu esti tu, doar ca ele sunt obisnuite sa doarma acasa.

Bb - intr-adevar acum e fain daca e diferenta mica intre ei, problema va aparea dupa ce vor mai trece niste ani si nu se vor mai "intelege" la fel de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

alina - bafta pt. bb2 si sa fie cat mai curand!!! Tare mult imi place cum pui problema.
Si cine isi mai doreste .

Legat de bb2 ... eram si eu ff decisa sa il fac imediat, ni-l dorim amandoi (nu neaparat in egala masura, dar difera de ff putin parerile noastre), dar mi-am schimbat ideile. Asta pt. ca am avut un bb (Silvia) ff atasata de mine ... uneori nici cu tati nu vroia (cand era mai mica) si ma termina psihic ... vroiam si eu 5 min. libere de mers la baie de ex., fara urlete si plansete. In vacanta din Ro anul trecut nu a stat la nici o ruda (mama, sora, verisoara etc.) in brate, numai la mine sau tati. Nu putea sa se apropie de ea decat daca eram noi prin preajma. Deci iarasi m-a terminat ... se obisnuise spre sfarsitul vacantei cu cumnata mea ... tocmai pt. ca a luat-o usurel, se juca de la distanta, nu a sarit pe ea imediat. In fine, asa e ea facuta ... daca o iei incetisor, se imprieteneste. Acum s-a schimbat mult situatia ... dar tot mamoasa e . De aia prevad o acomodare cu cantec la gradinita . Dar pana aclo mai e ...

Asa ... deci imi doream bb2 ... insa nici financiar anul acesta nu ne-a fost usor, de aia am lasat-o mai moale, pt. anul viitor (sau spre sfarsitul anului asta). Noi stam intr-o garsoniera (mai mare, cat un ap., dar o camera in minus) cu chirie ... sunt planuri pt. un ap. al nostru ... dar, cine stie cand. Oricum, cu bb mici se poate sta bine si asa cum stam acum, nu au exigente asa mari. Si nici eu nu am pretentii de genul camera lor, patutul lor etc. Putem ff bine sa convietuim si asa .. inca e mai indicat ca bb sa ii fie prin preajma mamei in primii ani. Deci nici faptul de ap. mic nu e piedica ...

Mai e un aspect la mine ... Silvia a venit greu .. dupa aproape 2 ani de examene, analize, cautari, stress etc. De cand am nascut si pana acum nu am ramas ... si nu am folosit precautii de nici un fel .. deci la mine nu vin bbii la comanda . Ma gandesc si la aspectul asta, ca poate nu o sa mai fie bb2, ca asa vrea D-zeu. Cert e ca drumul pe care l-am facut cu Silvia analize si alte alea, nu-l mai fac. Daca e sa vina, bine. Daca nu ... asta e. Si mi-am dat marja de timp 2 ani din cauza varstei noastre ... mai incolo nu cred ca ar fi bine pt. copil, pt. noi etc.
Si Silviei ii plac copiii, in parc, pe strada, se opreste la orice carucior, da din mana papa, jucarii, ce are ... mi-ar placea sa o vad cu un fratior/surioara. Nu stiu cum e sa fii copil unic, la modul teoretic nu mi-ar fi placut sa fiu singura la parinti, dar daca nu va fi sa fie, ne vom bucura de Silvia si gata!!

Concluzia, las totul la voia Domnului.

M-am lungit cat o zi de post ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Lavi, noi dintotdeauna am vrut 2 copii apropiati ca varsta. Daca nu ne mutam pana la bb2, sigur o vom face dupa, insa planurile mele se invart in jurul copiilor, nu invers. Daca ar fi cazul as redecora apartamentul, o camera ar fi a lor si una a noastra pana ne-am muta. Sunt pregatita psihic si optimista.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

bravoo Alina ..te felicit ... nu e asa greu pe cum pare ..

Eu va incurajez pe toate ....Cand te afli deja pusa in situatia de a sta cu 2 copii solutiile incep sa curga... veti vedea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput