Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)
Raspunsuri - Pagina 4
Genutu spune:
Eva, in poza asta zici ca e vedeta: http://picasaweb.google.com/andratatu/Vara2009#5358311030152942226
Eni, sanatate Iuliei!
Dany, cum se mai simte Andrei? Cred ca poti sa iti iei doar concediu fara plata.
Noi astazi am fost la Deva sa-i luam Mariei tricicleta, dar nu e prea incantata.
Roxxy, sa dea D-zeu sa duci cu bine sarcina la termen si sa ai o nastere usoara 
Am uitat sa spun ca Maria a fost nascuta la 40 de sapt.
Genutu spune:
Am nascut cu Cioata.
De obicei mergeam in Dacia, dar dupa-amiaza ne-am cam mutat in botanic.
Voi unde mergeti de obicei?
Vasari spune:
Concediu placut, Bianca!
Adra, Eva e superba! Poza cu palaria chiar m-a dat gata!
Roxxy, felicitari!
Ce putin mai e... Cum te mai simti? Abia astept sa mai fac si eu un bb. Si Maria la fel. :)) E innebunita dupa bebelusi.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
genutu, pai in wk de obicei mai mergem in dacia dimineata, dupa masa in botanic si in rest ori in aradului, lipovei dupa masa ca dimi avem intalnirea de grup toate prietenele cu copilasi.
vreau si eu sa intreb fetele care isi doresc bb2, sunteti hotarate, stiti sigur?? intreb pt ca si eu imi doresc sa mai am un bb, eu am fost singura la parinti si am cam suferit din cauza asta....dar parca nu ma vad cu 2 copii dupa mine si locuind intr-un apartam cu 2 cam.....nici eu nu ma inteleg...imi doresc ori ba???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
alina si iasminei ii plac bebelusii....![]()
si chiar procedeaza cum zicea si ank, vrea sa le dea biscuiti, pufuleti, tot ce are in mana de papa, suc, apa....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Genutu spune:
Bb si eu imi mai doresc un bebe, dar in acelasi timp am anumite temeri. De ex. mi-e teama pentru ca nu stiu daca o sa fac fata la doi copii asa mici. Eu as fi vrut sa-i fac unul dupa celalalt, dar mi-a fost frica pentru ca eu o duc destul de mult pe Maria in brate. Plus ca nu ai siguranta zilei de maine si nu as vrea sa sufere ca nu imi pot permite sa le cumpar ce-si doresc. Deci, si eu mi-as dori, dar in acelasi timp sunt speriata.
Tu in ce zona stai?
Vasari spune:
Lavi, noi dintotdeauna am vrut 2 copii apropiati ca varsta. Daca nu ne mutam pana la bb2, sigur o vom face dupa, insa planurile mele se invart in jurul copiilor, nu invers. Daca ar fi cazul as redecora apartamentul, o camera ar fi a lor si una a noastra pana ne-am muta. Sunt pregatita psihic si optimista.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
in lipovei.
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
alina, imi place cum gandesti. doua camere aveti si voi?? si cel mai important e , ca e voi va doriti amandoi 2 copii. la noi sotul si-a dorit de la inceput unul singur " sa ii ofere tot ce isi doreste" vorba lui si eu mi-am dorit 2. acum a zis si el ca daca reusim sa ne mutam la casa atunci vrea si el 2 copii ca sa aibe spatiu sa se joace si sa aibe fiecare camera lui. probabil dc as fi si eu mai hotarat ca mai vreau un bebear fi altfel situatia!!
_
happy mom Lavi &
Genutu spune:
Lavia, inseamna ca stam destul de aproape
.
Eu nu vreau un copil care sa aiba tot ce-si doreste, vreau doi care sa aiba tot ce-si doresc
. Pe mine nu ma luati in seama, eu sunt cam pesimista de obicei, intotdeauna pun raul in fata.