Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

DANY, nu am vrut sa crezi ca te "acuz". si eu sincer as sta acasa pana cand face iasmi 18 ani... dar vreau sa iti zic, ca, indiferent ce v a scrie pe certificat, tot de handicap v a fi, iar lucru asta il v a urmari peste tot. dar tu stii, cum e mai bine pt voi!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Amelia, bine ai venit! Ti-am admirat papusa
Dany, nu poti sta un an in medical, nu poti sta nici macar 6 luni fara spitalizari sau sa treci prin tot felul de comisii medicale.
Iar pentru copil fie obtii un certificat pentru un grad de handicap (dar asa cum au zis si fetele, nu mi se pare prea bine), fie obtii sa-l declare comisie medicala ca avand o anumita boala. Singura mama pe care o stiu sa fi stat trei ani acasa are copilul diabetic. Stiu ca si pentru anumite grade de astm se mai poate. Doar ca este foarte greu sa faci asta, iti trebuie si bani si relatii serioase.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Dany, in medical nu poti sta decat 90 de zile pe an (si pe astea le obtii cu spaga daca tu esti de fapt sanatos). Ca sa treci de cele 90 de zile trebuie sa treci printr-o comisie medicala care sa ateste ca ai nu stiu ce boala si e nevoie sa stai acasa. Comisia isi da acordul pt alte 3 luni si pe urma treci iar prin comisie. E greu tare. E nevoie de pile mari ca sa ajungi la un an de medical.

Fetelor, azi sunt nespus de fericita. Am fost si mi-am vazut pitica. La 31 de saptamani si 3 zile are 2 kilograme (fara 50 de grame), e o grasuna si o bucalata si mi s-a parut ca seamana leit cu Mateiul meu. Colul meu s-a lungit pt ca am fost cumintica. De abia astept sa o tin in brate.

Amalia, bun venit tie si printesei tale. Imi place la nebunie numele Ema. Asa am botezat-o pe prima mea finuta .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 31+

Mergi la inceput

bravo roxxy!!! felicitari pt grasunica!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Da' Gina (totulii) si Serban oare ce mai fac? Sau Amy si Iustin? Sau Logam, sau.....

De Lixa si Cata mai stiu ca le citesc blogul si le vad pozele, chiar l-am vazut pe tati lungit pe iarba si pe Cata diii, dii, tati, m-am simtit bine, cand ma joc asa cu Eva prin parc multa lume se uita ciudat la mine, iar unele mamici chiar au priviri dezgustate.

Avem cateva poze de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Ciaooo,

Bianca concediu placut si relaxare maxima!

Am vazut filmuletele cu Mariuca de AncaD care desi mananca mult, mie mi se pare ca arata foarte bine

Pussi, si eu sunt de acord cu AncaD vis-a-vis de somnicul de la gradi, poate e prea devreme, mai lasa-le ceva timp. Sa stii ca am auzit si cazuri in care copiii nu vor sa doarma la gradi deloc si parintii sunt nevoiti sa-i ia la 12.

Maria e nascuta pe 27 nov. 2007, natural, a avut 3,5 kg si 52 de cm, Apgar 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Da' Gina (totulii) si Serban oare ce mai fac? Sau Amy si Iustin? Sau Logam, sau.....

De Lixa si Cata mai stiu ca le citesc blogul si le vad pozele, chiar l-am vazut pe tati lungit pe iarba si pe Cata diii, dii, tati, m-am simtit bine, cand ma joc asa cu Eva prin parc multa lume se uita ciudat la mine, iar unele mamici chiar au priviri dezgustate.

Avem cateva poze de aici

si eu am vrut sa intreb de aceleasi fete ieri...gand la gand

mi-am admirat nora...

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

aralia, cami?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

bianca concediu placut!!!

adra, ce frumoasa e eva in special in poza cu caciulita!!

genutu cu ce dr ai nascut??

_

Mergi la inceput

genutu, unde mergeti voi in parc? in dacia??

_

Mergi la inceput