Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
eu ma retrag.
ellis, daca "o vad" pe undeva pe fifi te anunt!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
SufletDInger spune:
bb, la voi tot timpul a fost bine.
si oricum iasmi papa bine.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
ellis spune:
CRISTINA - merci, asa o fi, ne tot tessteaza copiii nostri;![]()
program de masa, cam asa:
6 - 300 ml lapte formula;
- se mai intampla uneori sa ia un mic dejun - adica vreo felie de sunca, sau un cremvursti, sau piept de pui la tigaie
9- un fruct - doua, nu mananca mult, sau un iaurt, sau un shake;
12 - felul II, mai mult de juma de castronel, ex azi - paste cu branza + obligatoriu ciorbita 1-2 polonice;
15-16 - un pahar de suc de portocale, sau grepfruit, sau alt fruct daca mananc eu...
19.30-20 - cina - o portie mica de papa/ o omleta cu rosii/ o tartina/ iaurt...
21-21.30 - 300 ml lapte cu cereale;....totul la 10,700Kg![]()
merci, BB!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
SufletDInger spune:
Adriana
, astept sa pregatesti un miel, cum numai mami in bucatarie, stie.
Si Alessia papa bine, facand comparatie cu Alexiss. Ma mir de unde are atata energie al meu copil, ca de hranit ...
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
adra_bell spune:
Bb, cam atat are si Eva, ca greutate. De ce n-ar fi bine? Sa fie cam grasute?
Cine e Stefanie, copila aia cu parul roz?
Ellis, papusi Fifi erau si in Gr la o librarie, parfumate, cam 80 de lei bucata. O sa ma uit sa vad daca mai au. Chiar vroiam sa-i iau si Evei, pana acum nu a manifestat mare interes, cand incep desenele cu Fifi, topaie si striga "Fifieee", dar nu se uita decat putin.
Mihuta, stiu revistele frantuzesti, sunt super, i-am luat si eu Evei una, mai demult, au si cate un mic cadou, asta avea o pisica de plus. Mi-a zis Alina de Picoti, ca e cu Miffy, si i-a cumparat-o nasa Evei, cica are si un puzzle simplu, asteptam sa ne-o trimita, dar cum ajung in Buc ma duc sa-i iau mai multe.
Petro, tu dai startul la intalneala
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Ellis, am gasit doua variante de Fifi la vanstore(punct)ro
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
pussi spune:
ellis ok! mersi, macar am la noapte si alta varianta... ca azi noapte am stat cumprese cu apa si spirt...pana sa pot sa-i pun novocalmin, la 1 ora dupa 7 ml de panadol!panadolul nu mai are efect, si supozitorul de paracetamul scade febra dar pt. 2 ore
de program:
8 ... 250-300 lapte
10 paine cu : ou, branza, sunca, pastra pui in vid, unt, gem, smantana
13 felul 1 si 2
18 fructe cu branza, biscuiti, grisine
20 iaurt, paste, mamaliguta, caltite, praji, orez cu lapte
eu le-am cantarit ieri dupa 3 zile de greva foamei... Ana 9,9 kg si Eni 11,4 kg
Am vrut sa vazi ca azi e a 4 zi de febra, de maine ii cer pediatrului sa-i dea antibiotic, imi chinui copilul.....nu i-am dat ca n-am vrut eu, ci nu trebuie, dar simt ca nu se mai p0oate!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SufletDInger Adriana Si Alessia papa bine, facand comparatie cu Alexiss. Ma mir de unde are atata energie al meu copil, ca de hranit ... www.Satmarean-Alexiss.piczo.com http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png |
Are you talking to me??????
...miel???? e o provocare...eu nu am mai facut cotlete de miel de vreo 2-3 ani...preferam cotletele de miel facute de un turc macelar...sunt delicioase!

...eu sunt Adela... Elena - de aici vine Ellis
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
ADRA - merci frumos, mai cautam noi, ii caut pe cea nevorbitoare, ca engleza nu stie Alessia!
multumesc...stiu ca le au la vanstore, dar mai costa si transportul vreo 25 ron , ca am mai luat de la ei...
PUSSI- e greu cand au puii febra, dar este posibil sa dai antibioticul degeaba, iar antibioticul nu scade febra.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
am ajuns si noi din parc si de la plimbari!!!
in parc ne-am intalnit cu maria de genutu, care e o scumpica si e ffff cuminte....in comparatie cu nazdravana mea care nu a stat locului nici o clipa....
mai tarziu revin cu cateva pozici.
da, adra, "copila" cu parul roz...e stephanie...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007