Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)
Raspunsuri - Pagina 20
pussi spune:
bb sa fie buna!
noi nu suntem deloc bine, aseara am ajuns la urgente... acelasi diagnostic: viroza. febra 39, 6 nu mai scadea cu nimic... nu stiu ce noapte ma asteapta si azi e a 4 zi!
cu olita nu ma agit si ... reviste n-am luat, noi suntem cu cartile!![]()
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
Buna!
MIHUTA - nu stiu daca ma incearca, azi am fost cam singurele amandoua si s-a comportat destul de bine; din parc tot cu tipete a plecat, macar acolo m-a ascultat si nu s-a mai dus gramada in leagane, iar acasa la masa...super ok! poate isi revine copilul meu, ca ea era destul de intelegatoare. - la noi in casa sunt 28-29 grade, e suportabil...cand gatesc e mai rau...dar inchid bucataria si se face doar acolo cald...in noaptea asta tre sa-i fac si eu papa, cu niste ciorbita m-am scos ca am luat de la sora-mea....ca tot se executase ea in bucatarie!
BB - eu tot o caut pe Fifi si n-o gasesc..ca ii place mandrei.
noi avem tricou cu Stephanie(habar n-am cum se scrie, dar stii tu despre ce zic)![]()
PUSSI - si noi am avut febra asa mare, dar eu i-am dat la 4 ore panadol 5 ml, alternat cu nurofen 5.5 ml...iar de doua ori i-am pus si novocalmin intre doze; 2 nopti si doua zile i-a tot crescut febra, apoi gata; va pup.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
pussi,
, multe sanatate la printese;
ellis, la noi sunt reviste cu fifi la toate tarabele de ziare, daca te pot ajuta cumva.... cu stephanie avem si noi: tricou, colanti, chilotei si rochita!! caut altceva inafara de imbracaminte.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
voi in ce culcati copii seara pe caldura asta???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ellis spune:
BB - reviste gasesc si eu, merci, vreau o papusica; am cautat in toate magazinele din buc, + cele virtuale tot de aici...nimic...mi-a zis o tipa de langa noi sa incerc marti;
Alessia doarme noapte in body subtire, fara maneca; sau pantalon scurt cu tricou - f subtiri.
Ellis,mami de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
ellis, la selgros,metro ai incercat?? la selgros tot timpul erau.
multum,esc de raspuns. dormiti si cu geamul deschis??? noi stam la parter si e destul de racoare, o culc in tricou cu pantaloni scurti si uneori cu geamul deschis
_
happy mom Lavi &
SufletDInger spune:
Buna.
Ma bucur sa va citesc la cateva zile.
Am vazut poze din concediu si nu numai. Doamne ce mai trece timpul.
Alexiss a avut enteroviroza, cu febra pana la 40, 2 zile. Acum incercam sa ne revenim cu mancarea, ca de cateva zile bea numai lapte praf.
BB, eu il culc pe Alexiss in body fara maneca, la noi e cald. Nu stiu cum o sa fie cand o sa folosim din nou sacul de dormit.
Ellis, si Alexiss face "crize" cu mine cand iesim afara si chiar in casa, ma exploateaza la maximum cand sunt in preajma. De cand am inceput lucru e mai mult decat legat de mine.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
ellis spune:
nu au nici la selgros, merci;
noi dormim cu usa de la balcon deschisa, da, altfel e chin...
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
SufletDInger spune:
Care mai e programul de masa la voi?
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
bb_yasmi spune:
suflet de inger, la noi e cam asa:
9-9.30 trezirea, lapte 300 ml
13 ciorbica +/- alte gustari, apoi nani
16 felul 2, + alteva
18 o gustare
22 lapte 300 ml si apoi nani
intre mese papa fructe, cereale, pufuleti, covrigi, etc. uneori mai bea si lapte la somnul de amiaza (de cand i-am scos suzeta!)
iasmi are 13,4 kg. eu zic ca e bine, nu? voi ce parere aveti?
_
happy mom Lavi &