Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
ellis zici tu ca nu stie alesia engleza...dar iasmi de la papusa fifi a invatat: hi i pipi ( hy i'm fifi) ![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
capitol nou nu face nimeni??? ![]()
sa imi pun si eu pozele intr-un capitol proaspat....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis zici tu ca nu stie alesia engleza...dar iasmi de la papusa fifi a invatat: hi i pipi ( hy i'm fifi) _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
as prefera macar in romana sa se exprime!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
as prefera macar in romana sa se exprime! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1 ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
hi hi pai poate alesia prefera alta limba.....
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
ank ce mai faceti voi???
cati, ce face printesa??
irinush, stefania, oanar,cami, lala,amy,ramonella, ralucis,roxx, dany2007,vali, oana 8188,sherita, adina, iuliana.......ce mai faceti fetelor???
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
merg si eu sa imi culc nazdravana si revin.....sper sa mai fie cineva pe aici....ca daca nu ajung singura la pag 25....

_
happy mom Lavi &
sanduta spune:
Multumesc tuturor pentru primire sau reprimire 
Ellis, problema la mine e ca, nici eu, nici sotul nu prea suntem pe acasa si cand facem asta el doreste sa stea mai mult cu tati
si normal ca urla in mine gelozia. Dar ma consolez ca e baietel si ca poate e ceva genetic sa-l atraga la "tati", ca alta explicatie, mai de consolare, nu am
. Oricum mor de ciuda si incerc sa-l atrag in tot felul de jocuri
sa fiu eu mai desteapta.
SufletDInger spune:
Cu tine Adela.
Eu pap si miel facut de tine 
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Vasari spune:
Buna seara!
Lavi, fac eu capitol nou! :)
Referitor la dormit, cand e cald eu o las pe Maria dezbracata. Doar cu pampers adica. Intr-o noapte nici macar ala si a dormit super. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice