Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)
Raspunsuri - Pagina 17
pussi spune:
noi azi n-am fost la gradi... Anei i-a curs mucisorii siroaie de ieri si ... Eni mi-a facut aseara 39,4, asa ca bolim! A venit si pediatra, e viroza, nu primit antibiotic(ceea ce ma incanta). Dar azi am simtit ca mi-e greuuuuuuuuu, ele maraite, fara pofta de mancare, eu obosita de azi noapte ca am stat planton la febra Elenei. Asa ca bag un nani cat dorm ele sa-mi revinsi sa fac fata pana diseara cand vine si tati!
cu temperatura, aseara cum eram speriata, le-am luat-o si la axila si anal.
Ana axila:37, anal : 37,6
Eni: axila: 39, anal: 39,4
deci cele 5 grade ce se scad anal...trageti voi mai deaparte concluziile!
si am luat si eu la 1 an si 7 luni batista bebelusului...ca nu mai faceam fata cu mucii Anei. Singura isi tinea pompa in nas! ca eu am fost cobaiul si m-a imitat!![]()
si fara experienta la raceli si febra, am dat Nurofen prima data, binenteles ca n-a scazut febra, abia la 12(dupa 3 ore) i-am pus supozitor cu Novocalmin!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
adra_bell spune:
Andreea, zau daca-mi imaginez ce ar putea sa faca, singurul lucru care-mi da prin cap: sa se masturbeze, sa dea poza si altora la schimb, pe bani, dracu' ii stie, ca el ii pastoreste.
Te rog sa nu te superi
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Pussi eu cand avea peste 39 ii puneam ciorapei cu spirt si otet si scadea cam in 20 de minute.Sanatate
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Genutu spune:
Mihuta, cand am citit ieri despre prietena fetitei tale mi-am zis: "uau, ce copil" dar, sincer, nici Sofia nu e mai prejos.
Adra iti inteleg indignarile si iti dau dreptate, e groaznic sa afli ca e plina lumea de tot felul de ciudati. Mi se face scarba!
Pussi - multa sanatate tustelor, asta e doar inceputul. Eu am apelat la o bona tocmai pe considerentul asta: ca va lua toate bolile posibile si imposibile de la cresa (gradi). Evident ca de la orice varsta a-i incepe sa ii duci in colectivitate apar problemele de sanatate, dar am inteles ca altfel e imunitatea la 3 ani fata de 2 ani. Asa m-au sfatuit pe mine mamicile cu copii mai mari.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Andreea, zau daca-mi imaginez ce ar putea sa faca, singurul lucru care-mi da prin cap: sa se masturbeze, sa dea poza si altora la schimb, pe bani, dracu' ii stie, ca el ii pastoreste. Te rog sa nu te superi ![]() adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
doamne fereste draga mea...stai linistita, nu-i nici o suparare...doar ca eram foarte curioasa de ce anume ar putea ei sa faca cu o poza...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui pussi noi azi n-am fost la gradi... Anei i-a curs mucisorii siroaie de ieri si ... Eni mi-a facut aseara 39,4, asa ca bolim! A venit si pediatra, e viroza, nu primit antibiotic(ceea ce ma incanta). Dar azi am simtit ca mi-e greuuuuuuuuu, ele maraite, fara pofta de mancare, eu obosita de azi noapte ca am stat planton la febra Elenei. Asa ca bag un nani cat dorm ele sa-mi revinsi sa fac fata pana diseara cand vine si tati! cu temperatura, aseara cum eram speriata, le-am luat-o si la axila si anal. Ana axila:37, anal : 37,6 Eni: axila: 39, anal: 39,4 deci cele 5 grade ce se scad anal...trageti voi mai deaparte concluziile! si am luat si eu la 1 an si 7 luni batista bebelusului...ca nu mai faceam fata cu mucii Anei. Singura isi tinea pompa in nas! ca eu am fost cobaiul si m-a imitat! si fara experienta la raceli si febra, am dat Nurofen prima data, binenteles ca n-a scazut febra, abia la 12(dupa 3 ore) i-am pus supozitor cu Novocalmin! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
ofofofffffff...sanatate multa puiutelor..dragele de ele...
nasol rau cu bolile astea luate de prin colectivitate...fie si o banala raceala...ca nu mai scapi de ele...
sau cand crezi ca ai scapat, apar altele...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
am votat si noi la concursul ratustelor, asa: Eva, SIlviuta, Mariuca, Allesia...am uitat pe cineva???
amintiti-mi, please...![]()
ERIC IN 2009...
ERIC
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 am votat si noi la concursul ratustelor, asa: Eva, SIlviuta, Mariuca, Allesia...am uitat pe cineva??? amintiti-mi, please... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
da
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
da adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
upssssssss..
GASIIIIIT! VOTAT![D:]
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1anisor...
ERIC
mihuta spune:
Of Pussi, neplacute sunt racelile pe timp de vara ! Nici iarna nu-s faine, dar parca vara sunt si mai greu de suportat.
Genutu, sigur ca Sophia nu-i mai prejos, nici un copil nu e, pur si simplu fiecare se dezvolta in ritmul lui, unii au motricitatea mult mai dezvoltata (merg mai repede, se catara, sunt mai agili), altii dezvolta mai repede motricitaea fina (pigulitul, sortatul), altii snt mai vorbareti, altii mai fini observatori. In cazul meu fapul ca Sophia vorbeste binisor are avantaje (ca ne intelegem mai bine) dar si dezavantaje, ca tind sa o tratez uneori ca pe un copilas mai mare, cand de fapt e inca mica mica.
Am facut fursecuri cu lavanda si miroase asa de frumos ca s-a meritat caldura produsa !
Aaa, si prima incercare cu olita a fost un esec. A stat in fundul gol, am exersat, a pus si cativa maimutoi pe ea, apoi mi-am amintit ca aveam pe undeva o pereche de chilotei si i-am dat cu instructiuni precise sa nu ii murdareasca. A fost asa incantata de ei, dar la un moment mi-a cerut sa ii scot. Am zis ca poate o strang, dar de fapt a facut pipi pe scara...Partea buna e ca a inteles si nu a murdarit chiloteii. Partea mai putin buna e ca eu nu sunt pregatita sa sterg asa ca ne-am intors la scutece.
mami de Sophia