Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Eu iar noctambula, din pacate ! Sophia este foarte incantata, a venit prietena mea draga Adriana din Belgia (care ne urmareste din umbra, asemenea multor alte mamici) cu micuta Irina, un alt bulgaras cu doar doua saptamani mai mare ca Sophia. Ei bine, Irina vorbeste cu advarat. "Urc scarile cu papusica si maimutia", "Hai sa dezbracam bebelusul", "Nu fac zgomot ca doarme Sophia, e obosita". E adorabila ! Am remarcat ca asta a motivat-o si pe Sophia sa vorbeasca mai mult in propozitii (dar fara prepozitii). "Nu scriem perete, nu nu nu" in timp ce picteaza de zor holul. "Ssst Irinush doarme" in timp ce pocneste cu lingura de lemn in mobila.... mami de Sophia |
uauu..mai, cand va aud cum vorbesc copiii vostri... si al meu in afara de cele formate din doua silabe terminate in A nu zice altceva...
cand si-o da si el drumu la vorba???*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mihuta Copiii vostri au cosmaruri? Sophia tot se cearta si plange in somn, nu cu lacrimi, dar e clar ca viseaza, ca o aud vorbind. mami de Sophia |
da mihuta...si eric viseaza, ba chiar plange sau scanceste...sau respira repede, de parca l-ar alerga cineva...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui pussi Anei ii curge nasul, de la gradi... am dus-o si asa. Idea e ca nu sta sa-i iau temperatura anal ... si sub brat e 37.... E corecta??? ![]() ![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
mie mi-a zis pediatrul sa-i iau anal, daca nu reusesc se paote cu acel termometru care se pune pe frunte sau cel de ureche...sanatate...

ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
si seara. Mare lucru nu mai suge, e mai mult de rasfat. adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
am vazut o papusica frumaosa si dulce...Evita...

doamne , cat e de frumaosa!*********************************************************
ERIC IN 2009...
ERIC
Genutu spune:
Buna seara!
Vasari noi nu mai avem curaj sa repetam experienta cu masina pentru ca am fost in Italia de Pasti si nu a fost usor. Drumul a fost de 16 ore si ceva, de asta am ales sa mergem noaptea, dar tot n-a mai avut rabdare la un moment dat. Pentru noi a fost un stres fantastic. De asta am decis ca pe drumuri asa lungi mai bine luam avionul. Anul trecut nu am avut probleme, dar se pare ca pe masura ce creste e din ce in ce mai greu. Un alt dezavantaj e faptul ca este foarte cald, am fost zilele trecute pana la Deva (160 km din Tm) si a transpirat cu toate ca am folosit aerul conditionat.
Si noi am fost la Halkidiki acum 5 ani, dar am stat la hotel, nu stiu nimic de vile.
Mihuta si Maria plange si scanceste in somn. Am citit intr-o carte ca pana la 3 ani copiii nu se joaca impreuna, le place doar compania celorlalti.
Maria tranteste jucariile atunci cand nu ii iese ce vrea, cand nu doreste ajutor sau cand e obosita.
Abramburika, Maria nu a vrut sa doarma deloc azi, o fi fost ceva in aer? 
Pussi nici Maria nu mai sta sa-i iau temperatura rectal, dar nici la subtioara. Cred ca e cazul sa cumparam termometru de ureche sau de frunte. Daca gasesti unul care sa fie bun, spune-mi si mie te rog.
mihuta spune:
Eu am termometru de ureche si de frunte (din acela ca o banda) si am luat ocazional temperatura si la axila. In caz de febra toate au aratat o crestere marcanta a temperaturii, cu diverse grade de estimare. Pussi, daca pur si simplu verifici prin comparatie cat de calda e o fetita fata de cealalta cred ca iti faci idee daca are febra sau nu.
Alina, eu la drumurile lungi sfarsesc prin a o tine in brate pe Sophia in timpul mersului. Are o limita pe care daca o depaseste nu mai exista nici un fel de cooperare. Iar oaia l-a imbrancit pe elefant pentru ca fara termen de comparatie tind sa fiu influentata de jocurile mai energice ale lui Raul cu Sophia. Uneori chiar mi se par ca devin usor violente, dar ma gandesc ca fiecare are propriul stil de a se juca cu copilul si atata timp cat Sophia le apreciaza incerc sa nu intervin prea des. Dar vad ca se ia si la mine...
Sophia vorbeste in somn, intr-o noapte era asa de suparata pe taica-su ca de cate ori se intorcea spre el incepea sa dea din maini si picioare "Nu, gata, du-te", sau incepe sa strige "Cateii au plecat" "Pap(us)ica a picat ". Uneori pur si simplu plange de ti se rupe inima. Si ma intreb, cu ce mi-oi fi traumatizat eu copilul ?
Adra, si la noi de cateva zile somnul de noapte vine foarte greu. Si asa se culca Sophia tarziu, dar deja trecem de miezul noptii si ea inca se plimba in picioare in pat, topaie, se arunca pe mine, are adevarate sesiuni de pupat (nu ma plang). Vorba lui Petro, o fi ceva in aer.
Ah, am cumparat si noi olita ieri, Sophia a fost foarte incantata, o tot polimba prin casa "scaunul Toti", azi ii facem testul sper.
mami de Sophia
ellis spune:
MIHUTA - da' frumos vorbeste Sophia!
Ieri am vazut pe blogul Adelei un super filmulet cu Ilana 'mancand', a vazut si Alessia si cand ii spuneam 'hai, mami, zi si tu cutare', ea imi zambea si imi intorcea spatele...sau, in cel mai bun caz, zice fara glas, precum crapul
- asa o mai alinta tati!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ancadragoman spune:
Am vazut si eu filmuletul cu Ilana ,ciuguleste ea ca o pasarica la mancare dar la bere luase ceva viteza![]()
Multam pentru voturi.am ratat pe cineva?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
adra_bell spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
am vazut o papusica frumaosa si dulce...Evita... ![]() doamne , cat e de frumaosa!********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Multumesc!
Si eu l-am admirat pe Eric in luna lui cuptor:), inclusiv la baita.Nu vreau sa supar pe nimeni, ce urmeaza sa spun, am mai spus si mai demult.
Eu monitorizez intrarile pe blogul meu, la nivelul ca stiu ce IP intra, de unde provine, si de unde anume a intrat, daca a intrat de pe google, ce cuvant a avut la cautare, etc.
Astazi am gasit, nici mai mult nici mai putin un IP care a intrat de pe google, cautand "sex cu copii". Imi va fi usor sa gasesc persoana este chiar din Gr, si am sa-l si raportez, dar, lucky me, nu am pe blog poze cu Eva goala, ba cenzurez si pozele in care se vede mai mult din picior, samd.
Deci va rog sa va ganditi de 10 ori inainte sa postati o poza cu copilul dezbracat. Va rog, lumea e plina de dementi.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui adra_bell
Multumesc! Si eu l-am admirat pe Eric in luna lui cuptor:), inclusiv la baita.Deci va rog sa va ganditi de 10 ori inainte sa postati o poza cu copilul dezbracat. Va rog, lumea e plina de dementi. adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
adra, uite ca tot veni vorba, chiar vroiam sa intreb si eu la un moment dat pe forum: sa nu radeti de mine, dar chiar nu stiu ce-ar putea sa faca un psihopat sau pedofil cu niste poze ale unor copilasi dezbracati...please, lamuriti-ma si pe mine...tks

ERIC IN 2009...
ERIC