Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(187)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
heloo
pussi, multa sanatate la printese!!!
mihuta.....ce bine "miroase"....
fursecuri cu levanda.....n-am mancat in viata mea....

adra, in legatura cu ce ai scris.....vreau sa iti spun ca dupa ce am citit m au trecut toti fiorii....si am sters toate pozele...si asa imi tot tinea sotzu' morala sa nu mai pun poze pe net.....![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta .... Partea mai putin buna e ca eu nu sunt pregatita sa sterg asa ca ne-am intors la scutece. mami de Sophia |
stiu si eu despre ce vorbesti......

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
pussi eu am termometru de frunte si ureche dar sincer nu sunt asa multumita de el...mi se pare asa dificil de utilizat....
l-am cumparat asta iarna cand dupa ec a avut iasmi intr-o seara temperatura mare si nu ma mai lasa nicicum sa ii iau temp si atunci am zis sa ca nu o mai chinui asa.
_
happy mom Lavi &
Genutu spune:
Mihuta si la noi e la fel si de aceea am revenit la scutece. Cu olita se va obisnui, la inceput Maria o folosea pe post de scaunel dupa ce inchidea capacul. Acum sta putin pe ea cu tot cu pampers.
g24hit spune:
hello
ar trebui sa ma apuc de calcat dar mi-e asa de cald.............
maine mergem la o nunta si nu stiu cu ce sa ma imbrac...of...
g24hit spune:
Iulia se apuca de urlat daca vreau sa o tin pe olita, de buna-voie sta si ea 4-5 secunde
-ca tot ati vorbit de olita
i-am cumparat si reductor pt capacul de wc si nici acolo nu vrea sa stea
bb_yasmi spune:
yuhuuuu 

_
happy mom Lavi &
sanduta spune:
Buna la toata lumea.
Eu din septembrie anul trecut lucrez, asa ca Cezar sta mai mult cu mama mea. Bineiteles ca zice bunica si bunicu mai mult decat mama sau tata :(. Asta e. Oricum e un baietel mare de 20 de kg, are toti dintisori si umbla foarte bine in picioare. Urca scarile singur, la coborare e mai greu. Spune multe cuvinte, repeta mai mult dupa noi.
Ne spalam pe dinti zilnic, e asa un dragut
. Se trezeste la 7 cand isi bea lapticul 250 ml de vaca de comert
. Apoi pe la 8 sau 9 micul dejun. La amiaza supica, apoi cina pe la 7. La 9 lapticul si culcarea. La amiaza adoarme singur dar seara face niste figuri, nu vrea sa doarma singur. Si dupa ce adoarme se trezeste plangand dupa noi. Cine mai pateste la fel?
Imi e asa de greu ca lucrez si vad ca creste atat de repede, parca nu apuc sa savurez momentele, dar altfel nu i-as putea asigura traiul asta.
O sa incerc sa pun si poze, dar doar daca am timp.
Noi nu plecam in vacanta, ca avem niste nunti lunii astea si ne-au papat vacanta. Pentru cei care pleaca le uram vacanta placuta !
bb_yasmi spune:
sanduta bine ai revenit!!! wooooowww 20 de kg??? ai un adevarat barbatzel!!!!
_
happy mom Lavi &
ellis spune:
sanduta
, nu ai poze noi?
si mie mi-e tare greu ca lucrez, vreau sa fiu mai mult langa mica mea;
la noi s-au inversat ierarhiile de o vreme, Alessia asculta de tati, face ce zice el, afara cu el nu face scandal...la mine totul opus, parca nu ma aude, afara urla cand plecam din parc...asta se intampla cam de vreo luna; cat am stat eu acasa era f atenta la mine si eram autoritate pt ea, acum ciu-ciu, numa pe ta-su il vede...ooofff gelozia asta din mine!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE