Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)
Raspunsuri - Pagina 7
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue ma simt mai bine... doctorita cu care am tot tinut legatura mi-a zis ca dc nu ma relaxez cu capu' e de rau, ca sunt prea anxioasa si stresata. marinescu parca avea pana de memorie, ma intreaba: dar noi am facut stimulare ovariana? zic, nu. cica: pai asa pare, avem 3 foliculi. sper sa nu-l lase memoria pana sambata sau luni. doammeennnneeeeee am vazut la spital o fata care iesea de la fiv, saracuta cu perfuzii pe ea, ufff mi-era asa mila, si era adormita si f palida.... _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Babyblue, fata cu perfuzie pe care ai vazut-o tu iesea - poate - de la punctie, nu de la embrio transfer. Embrio transferul e 'pe viu' si nu simti nimic.
Si daca era palida, n-are a face, important e sa se fecundeze ovulele si sa se prinda embrionul.
Uite, eu cred ca toate 'durerile' reale sau inchipuite ale unei femei difera la alta femeie. De exemplu eu mi-am facut toate injectiile de la FIV - alea in burta, la sfarsit cate doua intepaturi - singura, dimineata, la mine in baie. Si eram la un mom dat la usa la Dr. Cocei si o alta fata povestea cum strabate ea, condusa cu masina de sotul ei, aproape juma de bucuresti, seara la 6 fix, sa ajunga la o anume asistenta, sa ii faca injectiile in burta. Se plangea ca e un stres ingrozitor si ca de abia asteapta sa termine.
Deci, persoanele simt total si complet diferit acelasi lucru, mie mi s-a parut normal sa imi fac singura, doar la Pregnyl l-am pus pe sot, ca era in muschi si nu prea ajungeam sa tin seringa corect, nu mi-e teama, am privit toata procedura f ....normal, ma rog, ca se poate de normal sa fie un FIV...dar am privit ca pe un tratament.
Ei, la fel si la punctie. Eu anestezia, ca de altfel si la operatia laparoscopica, o privesc ca pe un somn bun, nu mi-e teama de nimic, sunt relaxata. Imi aduc aminte ca la laparoscopie glumeam cu anestezista ca ma doare capul pt ca nu am baut cafea si ca de abia astept sa dorm, eu fiind intr-o pozitie minunata pe masa de operatie si cu iod pe juma de corp . Revenind la punctia de la FIV, pai eu dupa 20-30 de min m-am imbracat si am plecat acasa. Zic asta pt ca am noroc sa am un corp care ma ajuta si asculta. Nu imi place sa zac. Nu imi place sa imi fie rau. Si reusesc sa imi mobilizez psihicul ca pot sa ma ridic.
Eu am plecat din spital dupa laparoscopie a doua zi dimineata, pe la 10, operatia avand loc la ora 3 in dupa-amiaza zilei precedente. Si erau fete in salon de 3 zile care nu se puteau ridica din pat singure si care vomau intr-una dupa aceeasi operatie de laparoscopie.
Concluzie: poti sa te auto educi ca ti-e bine, ca o sa iti fie bine, ca nu o sa iti fie rau, poti macar sa incerci. Poti sa incerci sa te relaxezi. Fiecare din noi poate.
Imi povestea o fata din salon ca atunci cand i-a injectat anestezicul pentru laparoscopie s-a speriat ingrozitor si a inceput sa se zbata ca ii e frica, ca ce se intampla cu ea. Ea era cea care voma intr-una si nu se putea da jos din pat nici la 3 zile dupa operatie.
Cum ti-a zis si Mona, relaxeaza-te, la tine poate fi total altfel decat la alte persoane, si nu neaparat mai rau. Ci mult mai bine.
Hai, ai sa vezi ca o sa fie niste gigei pupaciosi si lipiciosi.
Iar Marinescu e normal sa uite, ca doar nu esti tu singura care are proceduri. De aia intreaba, ca sa isi aduca aminte. Mie mi se pare normal sa nu ma stie dupa nume si dupa numarul de injectii administrate. Daca ar fi intr-un cabinet particular, da, as pretinde, dar cand sunt 30 de femei la coada zilnic, de unde doamne iarta-ma sa tina minte omul toate fetzele si toate tratamentele aplicate?!!
Dupa administrarea Pregnylului ovulezi la fix 36 de ore, pe mine m-au sunat sa ma intrebe la ce ora exact am facut injectia si peste 36 de ore eram pe masa.
NU te panica, nu te mai stresa. Ia-o incet si o sa iasa. Si daca nu iese acum, iese data viitoare.
Capul sus!!
galliciana spune:
hello,hello!!
am reusit sa ajungem si noi acasa, m-am chinuit sa reinstalez un antivirus,si gata.....acum va trebui sa fac ceva de mancarica!
am fost azi pt spermo,la medic de familie, si cam atat, la contabila nu am facut mare lucru, pt ca pleca de acasa. maine mergem la medic, ca deh...musai
fetelor, am nevoie, de numele voastre si a sotilor vostri pt o listuta la manastire, daca vreti,daca doriti. pm,va rog.nico,soricica,nu e nevoie.
fete, pt reteta,chiar nu stiu, cateodata nu mai pot nici eu de oboseala....si caldura....
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica baby-e posibil sa fie chistulete doua din ele..da ala babanu trebuie sa contina un ovocit sexos si iubitor tare!asa ca bafta multa fetita frumoasa! menics-ca sa nu mai fie asa greu de ales..alege-i in functie de spermograma!daca e buna si trece proba - ala-i alesul!cat despre barbati..dupa interviurile pe care le-am avut..as zice eu cateva acum..sa ma mai racoresc nitel..insa ma abtin!toti barbatii sunt porcisori-mai mari sau mai mici-dupa cum ne e norocu!da stii cum se zice..rau cu rau..dar mai rau e fara rau!si las ca o sa'ti gasesti tu printul!frumoasa esti,desteapta esti,credite ai,neagra de la atata plimbat pe faleza esti..nu-ti lipseste nimic!asa ca..va veni si printu curand! guze-pai cand o sa conduc o sa-mi iau o juma de fusta!si cand m-o opri nenea politistu l-oi vraji eu cumva..mi-oi scapa telefonul din mana si o sa ma aplec dupa el!acu lasand gluma la o parte..chiar am invatat!trebuie doar sa recapitulez!acu sunt insa mai linistita..am trimis si mailul in ungaria..asa ca stau geana pe net sa primesc raspunsul! la gagici! |
merci, m-ai inviorat, faza cu spermograma... iti dai seama : buna ! ce mai fcai? spermograma cand ai facut ultima data?
sunt neagra si in cerul gurii dar nu vede oricine
va imbratisez pe toate, tie mult succes la invatat... soferie si ce mai studiezi tu pe acolo...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
babyblue spune:
uratica: da, cred ca doi folicului sunt cele doua chiste care au tot scazut in dimensiuni de vreo 2 cicluri incoace. si acum au ramas si ele acolo, 2 mici chistulete. si cred ca noul locatar al ovarului si anume cel de-al treilea folicul e cel care are chef de itzy bitzy luna asta.
iti tin pumnii pt fiv ul din ungaria. sigur va reusi pana la urma!!!
blue flower: , mercic pentru raspuns si incurajari. m-am impresionat asa cand am vazut pe fata care iesea de la punctie. imi place de tine ca esti curajoasa! si eu am facut anestezie generala, la operatia de acum 4 ani, doar ca eu tremuram de frica, nu mai ziceam nimic, ma pierdusem complet, nu stiu dc se sesiza, doar ca n-am plans, dar pana la urma m-am dus singura la sala de operatie cu perfuzorul in mana si m-am asezat singura pe pat, tremurand cu tot cu pat pana cand m-au adormit. si dupa anestezie mi-a fost f bine. cu exceptia ca ma durea burta, dar in rest nu mi-era greata, rau sau frica. mi-era bine ca scapasem.
well..legat de IA, m-am mai linistit, ma bucur ca am un ovul, mkr unul care sa se sparga, sa speram ca si trompita nu e infundata si ca gigeii sotului vor face treaba cum trebuie wk asta.
eu am multa incredere in marinescu, pt ca tot el m-a si operat...sper sa fie ok si de data asta!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
soricica spune:
dragele mele, m-am reintors.
in primul rand vreau sa va multumesc si sa va pup pentru urari si recunosc ca m-au impresionat atat de mult incat era sa dau apa la soricei.
sunteti minunate si recunosc inca odata ca sunt dependenta de voi .
in al doilea rand, de ziua mea a fost "genial", cum zice nasu.
pe 11 iulie, am luat micul dejun in ungaria, pranzul la viena , iar cina la praga( elvetia era doar la deruta, pentru ca eu imi doream sa merg in luna de miere la praga si nu s-a putut, iar sorecul si nasii s-au gandit ca acum e momentul).
iar la praga am avut rezervare la un hotel de 5 stelute, pana la 5 nu am mai fost pana acum.
in concluizie am fost o rasfatata.chiar daca a fost f obositor in cele 4 zile, a fost intr-adevar o experienta de 35 de ani de neuitat.
in al treilea rand azi am fost la doctor.( din acest motiv nu am scris ieri cand m-am intors, ca sa va pot da si noutati pentru listuta).
nu este nici un soarec pe drum , dar simt ca o sa vina cat de curand.
mi-a dat sa iau duphaston pentru cm 2/zi timp de 10 zile, iar din a 2 zi de cm incep cu menopur.
asa ca IA nr 2 fi pe faza ca apar.
dragele mele, cam atat deocamdata, incerc sa citesc ce am pierdut in perd asta de absenta motivata .
intre timp ma pregatesc si de marea intalnire a fetelor cu pitici.
a ramas tot pe 28-29???
va pup pe toate mult, mult, mult si va multumesc ca existati.
stiu ca sun asa ....cam siropos, dar asta simt, asta scriu si sunt fff optimista.
deci, scoateti cascavalul ca apar soriceii
uratica spune:
hihi..nu stiam unde mi-a disparut cascavalul!
bine ai venit soricico!..si..noua ce ne-ai adus de pe unde te-ai perindat?macar o steluta norocoasa din cele 5 ai adus si tu cu tine?
uratica spune:
uff..pe mine ma enerveaza cu nervii rusii astia!incearca sa ma fenteze-acu o picatura peste o ora inca o picatura..ce-n pana mea..sa vina odata avalansa ca sa stiu una si buna!
deci..se preconizeaza azi..ziua 28 fix cm!
asa ca..guze-de maine z1!punct si de la capat!da o sa le vin eu de hac si rusilor astora..ma gravidesc..dispar 9 luni+inca cateva luni cat alaptez..iar apoi mai trantesc un plod si inca unul si inca unul pana oi ajunge la menopauza!si uite-asa scap si de uratii astia de rusi!
la gagici!
eu ma duc sa pap cartoafe prajite dupa care trag un pui de somn ca mi-a obosit neuronu de la atata invatat!si s-o scurtcircuita saracutul de el..asa ca pauza de masa!yupiiiiiiiiiiiiiiiiii!
guzelnico spune:
Menics, ia sa ne postezi si noua poze cu potentialii sau potentii , sa se bubcure si ochiu' nostru
Uratica, ce te-a determinat sa aplici pt FIV in Ungaria?
Galli, cum a iesit gigelograma? Multumim de listuta- DD ajuta! Iar pt harnicie ai tu un ingredient special, un inel a lu' Arabella, o lampa a lu' Alladin, o bagheta magica ...
Soricica, bine ai revenit de pe alte meleaguri! Sa stii ca noi am sarbatorit fara tine dar tot asteptam tortu' si sampania.
In principiu, da, intalnirea e pe 28/29, probabil detaliile vin atunci, in ajun, in fc de programul tuturor doritoarelor. Sper sa evadez si eu de-aici! Ok, am inteles ca soricelu' e cu barza inca dar in ce zi a CM esti?
galliciana spune:
soricico, well come back!!!! ne ingrijorai, lipseai prea mult de pe aici!
nico, nu am luat rezultatul,e prea cald, si mi-a fost lene sa ies...
mnealui e la peste........
deci nu stim inca nimic despre nostri!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!