Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

guze..de ce fiv ungaria?ptr ca..in romania unde am incredere in laboratoare nu am incredere in medici..iar unde sunt laboratoare bune nu sunt medicii buni!asa ca..eu am avut o experienta naspa in giulesti..chiar cu marele bogdan marinescu si am zis ca nu mai am ce calca pe-acolo!iar in cluj..sunt medicii de nota 10 chiar 20,insa laboratoarele sunt praf(din cate am inteles si unele asistente)!
si asa aveam de ales..ori ungaria ori austria..in austria merg multe fete ce au ptobleme pe partea masculina,in ungaria sunt multe care au probleme cu partea feminina..plus ungaria nu e asa departe..se vorbeste si in engleza si nu am nevoie de traducator-mai ales ca daca nu as fi inteles eu cu urechiusele mele tot ce zice drul..m-as fi enervat si stresat ff tare!asa ca..sunt pro ungaria!deasemenea sunt ff multe reusite!mult mai multe ca la noi si conditii mult mai bune!si daca fac un fiv-vreau sa fie reusit!sau cel putin sa ating marja superioara de reusita!si..mi-a mai placut ca am trimis un mail in ungaria si a doua zi am primit raspuns!sunt ff prompti!eu una zic si cred ca am mai multe sanse afara decat aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

va rog sa nu uitati de propunerea mea pt listuta pt manastire!
cine doreste. deci,pe pm, astept numele voastre si ale soatelor.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

aaaaa..si mai e si pretul..un fiv in ungaria cu totul ajunge la 100 milioane-maxim 2500 eur cu tot cu medicamente,drumuri,ecografii,nebunii si alte cele!in romania ajungeam si mai scump!si avand in vedere ca eu soata mi-am ales-o dupa spermograma(hihi..glumesc-atunci nici nu stiam ce-i aia)..am nevoie de fiv simplu-ptr ca eu sunt cu probleme..si ma costa fiv simplu 1500 eur..iar medicamentele si alte cele inca 1000 eur..deci e mult mai convenabil decat in romania mai ales ca sunt si "liber profesionista"!asa ca ma duc fain frumos in spania pana la sfarsitul anului si fac banuti de fiv..ca in romania cu interviurile mele nu am sanse!ca parca as avea lipici frate!nu se poate sa nu fie vreun mascul in calduri si sa rateze sa se dea la mine!ca de..stiti cum e..se cauta cele peste 30 de ani ca-s cu experienta!si mai ales..ce ma dispera..cand le zic ce salariu am avut la ultimul loc de munca toti raman perplexi-ma ocupam de contractele externe si de furnizorii externi si catigam destul de bine,plus ca luam si comision la fiecare contract semnat-dar astia vor acum sa muncim pe moca doar ptr ca suntem femei si daca se poate intre timp sa si prestam o tura-doar asta e menirea noastra!vorba lui menics,niste magari - "doar nu au contract de exclusivitate cu nevestele"asa gandesc majoritatea!insa uneori stim sa purtam pantalonii mult mai bine decat oricare mascul si sa ne descuracam de o mie de ori mai bine in multe situatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

hallo....hop si eu sa-mi iau portia de calorii

Doar ce am ajuns de la serviciu si sunt franta de caldura si....de foame
La job am avut o zi agitata si tocmai de aia nu am putut intra sa va pupicesc...dar....nu e timpul pierdut

Sunt in a 20-a zi de cm.....din 30 de zile.

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

gallicianule-vezi sa nu ma dai maine pe mana politiei!eu ti-am trimis numele insa acum ai grija ce lumanari aprinzi!si..daca iei credite de la banca pe numele noastre sa stii ca noi fugim din tara pana la sfarsitul anului!ca prea te duci tu asa des la contabila!
hihi.. fata frumoasa si Doamne ajuta la toate!sa ne tinem copilasii sanatosi in brate cat de curand!
multumim galli!

Mergi la inceput

ellyshor- si pofta mare!apoi baga si o portie de ras aici cu noi..si ai sa vezi cum merg toate de la sine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

fetelor,sunt rupta eu de foame, dar ellyshor......
uratico--don't be afraid
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

sunt in z. 25
la botez ma duc ca invitata si ma interesam cu cat se cotizeaza
scuze ellishor, ma gandeam la chestia aceea in care ovarele sunt marite si acoperite de chistulete, pentru care se face curatarea lor laparoscopica.

Mergi la inceput

simonia-fratele meu a fost in bucuresti la un botez si a dat 5 mil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Poooop you all....inca n-am fugit la masa....dar ma pregatesc.
Intre timp...Galliiiiiiiiii....iti trimit PM cu numele meu si al sotului

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput