Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)
Raspunsuri - Pagina 6
guzelnico spune:
Monaaaaaa, n-ai plecat inca? Lasa-ne pe noi acum, du-te fuga, ca pleaca avionu' fara tine!
guzelnico spune:
Simonia, uite ceva interesant. Sper sa-ti fie de folos.
http://frunzalaura.wordpress.com/2009/02/20/traditii-de-botez/
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue am vazut la spital o fata care iesea de la fiv, saracuta cu perfuzii pe ea, ufff mi-era asa mila, si era adormita si f palida.... |
Venea de la punctia foliculara. Atunci te anesteziaza si te adoarme. Stai linistita, nu a simtit nimic. Cand ajunge in salon, o va pocni o foame, ca n-a mancat de ieri, cu siguranta.
La transferul embrionar esti perfect constienta, poti sa te tii de glume cu dr.
Dupa cum au explicat fetele, la IA este ca in ziua ET (embrio transfer). N-ai nicio durere. Stai relaxata in pozitia binecunoscuta, te rogi la DD sa aiba loc marea intalnire, chat-uiesti cu dr si ... atat.
babyblue spune:
doamne ajuta!
m-a impresionat fata aceea..ca era asa dulce si tanara.si ma uitam la ea saracuta, cu perfuziile alea si asa palida..sper sa fie fericita si sa=-i iasa bebe.
si pt voi toate ma rog si sper ca si eu sa reusesc de luna asta!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Mona40 spune:
Acum plec....
Puuuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
uratica spune:
holla gagici..eu tocmai am scris un mail in ungaria..vreau sa fac fiv la anul acolo si m-am pus pe tradus!ca si uitasem de cand nu mai lucrez cum e sa vb si sa scrii in engleza!
monule-drum bun!si autostopisti beton!
guze- fata!
galli-mai ia o pauza!
babyblue-cred ca trebuie sa dam militaria jos din pod ca deja nu se mai poate!si..eu nu inteleg ceva..poate sunt eu mai tuta..dar cum ai tu 3 floiculi pe ciclu natural?eu stiu ca o femeie intr-o luna are un singur folicul..doar daca esti stimulta ai mai multi!de asta cred ca te-a intrebat si amrinescu daca ai facut stimulare..
ellysor-inca nu te-si pus pe ingrasat?
la gagici!
guzelnico spune:
Uraticoooo, pune burta pe carte, ca, dupa ce iei carnetu' si te-o opri organu' aiurea, n-o sa stii sa te fofilezi si sa-i dai in cap cu legea.
Ellysor, treci la ingrasat!
menics spune:
salut gagici,
nico, ce sa fac stau cu nasul in site-uri... bai, barbatii astia sunt de groaza, cei dupa 38, majoritatea sunt casatoriti, dar atata se fandosesc pana recunosc de fapt, stau si ei la agatat pe net, cand le spui ca nu am de gand sa ies cu cei insurati, sunt ofuscati ca "nu are nimeni contract de exclusivitate" auzi, magari mai sunt...
altfel emuzant sa vezi reactiea: fara foto- mai nimeni interesat, cu foto- mi-au blocat calculatorul...hm, mma distrez... pe george nu l-am mai cautat si nici el nu s-a omorat...
altfel, ma bucur de vara, de soare si de credite hihi, ma descurc, nu ma las eu asa usor, astia nu stiu cu cine au de a face, azi dupa o sapt de tatonari am mai stabilit o intalnire... sa vedem ce ciudatel mai gasesc, hhihi.
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
babyblue spune:
nu stiu uratico..cum de am eu 3 folicululi pe ciclu natural.
in tot cazul, doar unul se va sparge pana sambata. sper.
eu n-am luat nicio pastila.deci stimulare nu am facut.
prb ca dupa chisturile alea am ramas cu 3 folicului, eu stiu?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
uratica spune:
baby-e posibil sa fie chistulete doua din ele..da ala babanu trebuie sa contina un ovocit sexos si iubitor tare!asa ca bafta multa fetita frumoasa!
menics-ca sa nu mai fie asa greu de ales..alege-i in functie de spermograma!daca e buna si trece proba - ala-i alesul!cat despre barbati..dupa interviurile pe care le-am avut..as zice eu cateva acum..sa ma mai racoresc nitel..insa ma abtin!toti barbatii sunt porcisori-mai mari sau mai mici-dupa cum ne e norocu!da stii cum se zice..rau cu rau..dar mai rau e fara rau!si las ca o sa'ti gasesti tu printul!frumoasa esti,desteapta esti,credite ai,neagra de la atata plimbat pe faleza esti..nu-ti lipseste nimic!asa ca..va veni si printu curand!
guze-pai cand o sa conduc o sa-mi iau o juma de fusta!si cand m-o opri nenea politistu l-oi vraji eu cumva..mi-oi scapa telefonul din mana si o sa ma aplec dupa el!acu lasand gluma la o parte..chiar am invatat!trebuie doar sa recapitulez!acu sunt insa mai linistita..am trimis si mailul in ungaria..asa ca stau geana pe net sa primesc raspunsul!
la gagici!