Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

si guze..as vrea si eu activitati nocturne "placute"..insa eu ce sa fac daca vine avalansa de urati peste mine?mai bine va stresez pe voi!
si..plus de asta..ma dor sanii de mor.aseara am stat cu comprese..ca mai aveau putin si explodau!am incercat sa-i intep cu un ac..da nu tine!poate daca as fi avut silicoane ar fi mers!
uff..si ptr prima oara in viata am aflat si eu ce sunt durerile specifice cm!pana acum niciodata nu am avut probleme..insa luna asta m-au lovit toate!da supravietuiesc-promit!doar nu credeti ca o sa scapati asa usor de mine?
fetele..ma pun cu burta pe carte!
o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Am intrat doar sa va spun ca am fost la ecograf si ca am un 'carabus' de 4 cm care da din maini si picioare si face tumbe.

Va pup, plec sa fac bagaje, la 5 am avion.

Sa aveti o saptamana super si sa va bucurati de viata in fiece zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Daca durerea persista, ia un calmant, nu sta cu durere! Spor la recapitulare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Floricico, daca pleci cu avionul, evita totusi portile detectoare de metale si banda cu raze X. Explica-le ca esti insarcinata si nu vrei sa risti. Vor intelege!
Drum bun si sa va intoarceti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

nico,
referitor la listuta . inca nu mi-a venit, mi-a dat sa iau duphaston 2 pe zi pana imi vine, iar din a doua zi de cm sa incepem sa iau menopur.

acum am si eu o intrebare cine cine a facut stimulare cu menopur?e la fel ca la gonal f?din cate imi amintesc eu gonalul trebuia sa il fac cam la ac ora.
si unde se face?

am fost asa emotionata si...batuta in cap ca am uitat sa o mai intreb.

iar din ziua 6 m-am chemat la monitorizare.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Dragele mele , ieri am fost la Rijksmuseum , cel mai mare muzeu din Amsterdam .Nu l-am vizitat pe tot , doar partea cu Rembrandturile si parterul.
A fost super.Am luat bilete la concert , am venit acasa , spalat , aranjat si plecat cu iubitul din dotare la concert.
Tineti cont ca stau la 40 km distanta de Amsterdam .
Redlight district am vizitat cand am fost data trecuta.Da poate mai dau o tura ca nu se stie.
Ma duc sa pun posta.Va pup

Mergi la inceput

yupii ie yupii ie..am primit raspuns din ungaria!ff promti si de treaba sunt drii astia!s-au crucit cand le-am detaliat acum problema mea si ce am facut pana acum in romanica..
uff..sunt pe drumul cel bun..abia astept sa treaca anul asta si sa incep fivul meu norocos!
guze- fata!am luat un algocalmin si m-am pus un pic la nani..mi-a mai trecut durerea si vad ca incep sa se desumfle si sanii!of of mai mai..acum parca mi-a venit si cheful de invatat!
la gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Am revenit si eu
De la serviciu iar n-am putut intra astazi....asa ca mai recuperez si eu pe seara.

Stau aici ....in stand by...ca lucrez ceva la PC....asa ca astept sa apareti

Pupicei

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Heyyy...nu mai spuneti nimic nimic?
V-a doborat caldura?

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

fetele!
somnic usor!