Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

Buna dimineata , dragele mele.
Azi sunteti invitatele mele la cafeluta.
tortul si sampania ma gandeam a le dau vineri seara, ca sa pot sta si eu pe net alaturi de voi.

imi pare rau ca nu sunt mai activa, dar de la birou nu mai apuc sa scriu,ir de acasa tot am probleme cu netul.

iata ca am gasit pentru azi:

Cu totii stim sa zambim. Toti zambim, insa putini dintre noi sunt cei care cunosc cu adevarat lectia zambetului. Zambim pentru ca zambetul este un mod de autoaparare impotriva rautatilor. Zambim superficial, zambim pentru ca asa trebuie, zambim ca sa nu plangem, zambim ca sa ne aratam superiori, zambim ca sa ne simtim sufletul ca zambeste, zambim ca sa ne intinerim trupul.
Zambim pentru ca celalalt zambeste. Zambim ca sa alungam tristetea si sa inducem entuziasmul. Zambim pentru ca zambetul constituie cea mai subtila si rafinata metoda de a comunica, suplinind cu succes cuvintele. Zambim pentru ca ni s-a spus ca zambetul este calea cea mai sigura spre fericire si multumire.
Zambim pentru ca oamenii de stiinta sunt convinsi ca daca zambim des, sistemul nostru imunitar se intareste. Zambim pentru ca astfel ne cresc sansele unei vieti de lunga durata. Zambim pentru ca managerul nostru considera zambetul ca facand parte din indatoririle de serviciu. Nu zambim insa pentru ca asa simtim. Cuprinsi de febra grijilor si a cotidianului, de cele mai multe ori uitam sa zambim din suflet. Uitam sa zambim pentru a-i readuce celui de langa noi zambetul pe buze.Uitam sa zambim pentru ca ne vine sa zambim. Si uitam ca zambetul natural, deschis si spontan reprezinta calea cea mai sigura de a ne apropia de ceilalti. Exista insa o diferenta ca de la cer la pamant intre un zambet nesincer, disimulat si unul autentic. La fel si intre persoanele care abordeaza un astfel de zambet, spun psihologii caci zambetul reprezinta oglinda fidela a personalitatii. Zambetul, mai mult decat orice alt gest schitat, vorbeste despre felul de a fi si despre temperamentul unei persoane.

Zambetul poate fi considerat si o arma a seductie, o modalitate de exprimare a intentiilor erotice. Zambetul cu buzele rasfrante si umflate in care dantura este dezvaluita treptat este extrem de senzual si plin de incarcatura erotica. El reflecta dorinta si pasiune si poate tine locul cu succes unei invitatii erotice.

Va doresc o zi plina de zambete.
pupici si zambiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neata!!!!
hmmmmmmmmmmm, ce sa mai zambesc sau sa rid!!.............
nu am apa, .........azi treb sa mg la dct, deci, minunat!!!!
astia sunt nebuni si nesimtiti de-a binelea!!!
nici un pic de apa nu am........ no comment!........
multumim de cafea!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata fetelor, multumim de cafea soricica.
galli, uff nasol, ce faci? incerci o spalatura cu apa plata??

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

treb imi spal si parul, iar apa plata nu tin in casa.....sunt un car de nervi!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z24 CM
Amy2007- Z24 CM
Ancamac- Z14 CM
Babyblue- Z12 CM, 18 iulie marea IA
BlueFlower- saptamana 11 de sarcina
Dandana69- asteptam rezultat Bhcg
Ellyshor- Z21 CM
Galliciana- Z22 CM
Guzelnico- Z13 CM
Libra- Z10 CM
Lumy_clt- Z25 CM
Lylymar- Z10 CM
MayanMistica- Z16 CM
Menics- Z8 CM
Micomic- Z19 CM
Mona40- Z19
Sorinake- Z15 CM
Soricica- nu are soricel, Z? CM
Simonia- Z26 CM, fara chistulete
Uratica- Z1 CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mneata fetele!
ce mai ziceti ca faceti?
soricico,galli,guze,mencis- matinalele!

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete dragi!

Galli, cum sa-ti trimitem niste apa ?!
Dar n-a plouat destul?

Menics, tu nu poti spune ca n-ai apa, nu-i asa? Ca stai la mare.

Soricica, fff dragut articolul. Eu zambesc cand sunt cu voi chiar daca nu va vad. Si o fac din suflet pentru ca ma simt bine alaturi de voi, pentru ca imi luminati zilele si-mi aduceti o raza de speranta.

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Uratico, noi suntem matinale sa dormim noaptea sau avem "activitati" care confera o oboseala placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

!no ce sa-i faci..in functie de metri patrati de pitici ce-i avem pe creier!iar la mine se inmultesc pe zi ce trece!
uff..azi chiar ca ma apuc de recapitulat!sa aiba fata carnet sa duca apa de izvor la galli!da eu stiti ce zic??sa cheme pompierii..si cand ajung..sa le spuna ca i s-a aprins inimioara si sa-i faca un dus rece!
soricico-pai acu imi venii tu cu zambetele eroticoase-cand is eu pe brambburici??uffda uite bag un zambet asa de complezenta sau unu asa..merge?
menicsule-cum stai cu colectia de spermograme??ai reusit sa contabilizezi gigeii fiecaruia?uff..greu e tare!da si cand ti-ai gasi printul..nu mai scapa!
fetele frumoase si zambicioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

uff, repede am intrat si eu ca intru in sedinta.
alta zi pierduta.

mi-a placut mult soricica cu zambetul :) a mai inseninat ziua.

ei acum sa va zic ca sunt un pic debusolata, imi iau temperatura in fiecare zi in zilele 13-14 am avut un mucus cervical abundent gen albus de ou, si m-am gandit ca sunt la ovulatie, dar surpriza doar o singura zi am avut o temperatura usor mai ridicata caci pe urma toate zilele ce au urmat a fost jos si constanta. nu stiu cum sa mai interpretez.

Mergi la inceput