Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)
Raspunsuri - Pagina 13
uratica spune:
fata frumoasa!si eu tot de control intrasem!ca mi-am luat teapa zilele trecute..asteptau fetele sa adorm si apoi intrau pe susutache!
insa acum..ma lovira somnoriciu rau de tot!
asa ca..somnic usor!
la gagici!
ancamac spune:
Buna fetelor! M-am intors si eu cu bine. Ieri seara am mancat la o terasa pe malul marii, in seara asta sunt in patul meu.
Voi ati fost harnicute ca de obicei.
Mona, Blueflower - vacanta placuta sa aveti!
Soricico-bine ai revenit!
Guzelnico-iti multumesc pt urari, totul a mers mai bine decat speram, asa ca sunt satisfacuta.
Uratico, Micomic-ati fugit repede la culcare, puteati sa mai astepti putin!
-ici tuturor!
ancamac spune:
Lista pt azi, 17 iulie.
Ada29- Z25 CM
Amy2007- Z25 CM
Ancamac- Z15 CM
Babyblue- Z13 CM, 18 iulie marea IA
BlueFlower- saptamana 11 de sarcina
Dandana69- asteptam rezultat Bhcg
Ellyshor- Z22 CM
Galliciana- Z23 CM
Guzelnico- Z14 CM, spor la treaba
Libra- Z11 CM
Lumy_clt- Z26 CM
Lylymar- Z11 CM
MayanMistica- Z17 CM
Menics- Z9 CM
Micomic- Z20 CM
Mona40- Z20
Sorinake- Z16 CM
Soricica- nu are soricel, Z? CM
Simonia- Z27 CM, fara chistulete
Uratica- Z2 CM
-ici
soricica spune:
buna dimineata si poftiti la cafeluta .
azi m-am ganit sa citem despre prietenie, asa ca bunele mele prietene poftiti la lectura si la cefeluta.
Se spune ca a fi sincer inseamna a nu ascunde nimic celuilalt, a te deschide tot. Este exact, dar criteriul acestei sinceritati il are intotdeauna celalalt, nu tu. Esti considerat sincer nu \"cand nu ascunzi nimic\" celuilalt, ci cand nu ascunzi ceea ce asteapta de la tine sa ascunzi.
Este poate paradoxal, dar asa e; sinceritatea ta nu se verifica prin tine, ci prin celalalt. Esti considerat sincer numai atunci cand spui ceea ce vrea si ceea ce asteapta altul de la tine sa spui. Daca ii marturisesti unei prietene ca e frumoasa si inteligenta, in timp ce ea nu e nici una nici alta, nu esti sincer. Daca ii spui ca e urata si foarte putin desteapta, esti sincer.
Ceea ce intristeaza oarecum intr-o prietenie este faptul ca fiecare dintre prieteni sacrifica libertatea celuilalt. Prin \"libertate\" inteleg suma posibilitatilor lui, vointa lui de a se schimba, de a se modifica, de a se compromite.
Esti iubit pentru ca prietenii s-au obisnuit cu tine sa te vada pe strada, sa te intalneasca la un anumit local sau pe terenul de sport, s-au obisnuit sa mergi cu ei la cinematograf, in vizita la cunostinte, sa-ti placa, in general, ceea ce la place si lor, sa gandesti, in general, ceea ce gandesc si ei. Unde esti tu in toate aceste sentimente ale lor? Esti descompus, distribuit si asimilat dupa vointa sau capriciul lor; iar tu faci la fel. Daca intr-o zi vrei sa faci altceva decat ceea ce se asteapta de la tine sa faci, atunci nu mai esti un bun prieten, atunci incomodezi, obosesti, stanjenesti. Cateodata esti tolerat; aceasta e tot ce poate oferi dragostea prietenilor tai libertatii tale: toleranta.
pupici la fete cu pitici.
ps : a facut cineva IA cu menopur???sau stiti ceva de el?
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Galli, nu ne-ai zis ce-ai facut la dr. Asteptam vesti!
Soricica, ai incercat sa postezi intrebarea ta despre Menopur si in subiectul IA de pe DC. Aici se pare ca fetele s-au stimulat cu altceva.
Uratico, ai un program interesant de somnic.
Ancutica, sa stii ca am avut spor. Acum trecem pe modul de relaxare. Ma bucur ca te-ai intors "satisfacuta"?
Libra spune:
Buna ziulica, va spun cu drag si DOR!
Puteti sa ma spurcati cat vreti pt. ca n-am mai trecut pe aici, dar pe cravata mea de pionier ca nici mailul n-am avut timp sa-l deschid. Si pe aceeasi cravata va spun ca m-am gandit la voi, ca mi-ati lipsit! Sunt intr-o fugareala permanenta, nu stiu ce-i cu mine, nu-mi mai ajunge timpul deloc.
Imi pare rau sa vad ca nu a mai aparut nici graviduta, speram din toata inima sa reuseasca macar una dintre noi.
Asa cum spune lista, azi sunt in ziua 11 si maine mi-a picat drum la Bucuresti, la dr. Am luat clostilbegyt, estrofem, acid folic si tromboas... poate o pun si de-o inseminare ad-hoc.
Am vazut ca BabyBlue face maine inseminare: BAFTA BAFTA BAFTA de la o alta balanta razgaiata dar cu o singura pisica.
Pentru TOATE fetele, va urez un week-end placut, cu multa multa multa multa multa iubire!
Elena
z11
_
made in Romania, '73
uratica spune:
bey..pai e frumos din partea voastra sa-mi tot faceti pofta de iubire??
pai ieri soricica cu zambetele erotice..mai apoi ancuta care s-a intors satisfacuta..acum libra care ne zice sa ne iubim pai e frumos cand eu sunt in z2??
acum lasand gluma la o parte..are dreptate libra asta e cel mai bun sfat - iubiti-va mult!da nu voi pe voi!ci iubiti-va cu soatele,prietenii,iubitii etc etc..fiecare cu ce are!
guze..da..am un program de somn..mai bine zis de "insomnii"!oricum sunt pe calea cea buna..ieri am reusit sa adorm pe la ora 1 si m-am trezit la 8!asa ca..sunt fresh acum!nu mai adorm in picioare!
la gagici!si spor la toate!
soricica spune:
fetele am o mare nelamurire,
mi-a dat sa iau duphaston 2 pe zi , timp de 10 zile, daca imi vine cm intre timp intrerup si ma apuc de stimulare.
intrebarea mea este de cand consider ziua 1?
daca imi vine diseara de cand o consider ziua 1???de azi sau de maine???
am luat menopur.
abi astept sa imi vina sa ma apuc de treaba.
pupici