Gemanutzele-s pe baricade... (34)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Cand va aud ca stiti exact ce-oras-cum-arata imi pare rau ca am ales sa fac facultatea acasa... ![]() |
Vrei sa vorbim despre Cluj???
![](icon_smile_big.gif)
Chiar si despre Tg Mures, ca l-am vizitat si pe asta anul trecut.
![](icon_smile_big.gif)
Asta asa, ca sa nu te mai simti pe dinafara...
Ah, si am si eu o curiozitate: Galatiul face parte din Moldova sau din Regat? (caci din explicatiile sotului brailenii nu sunt moldoveni, ci regateni ![]() |
Mi-a zis frate-meu ceva de genul ca brailenii nu vor sa se considere moldoveni, de rusine, da' cica de fapt sunt mai nashpa decat moldovenii astia de pe la nord
![](radtare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui doinabita Hello!am avut ceva treburi.Am spalat covoarele din dormitoare(sunt din alea mici ovale) , am facut o curatenie mai amanuntita, am facut inca o tura de rosii si una de gem.Am fost la tara la soacra.Am fost harnica!!!! |
Auzi, Doina... de parca ar fi o noutate asta cu harnicia la tine, asa o spui. Oricum esti cea mai harnica de pe aici, asa cred eu. Nu stiu daca indrazneste cineva sa se compare cu tine
![](icon_smile.gif)
Dar o pauza mai iei, uneori macar?
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Sa ma las de-ale gospodariei?? |
Mai incearca o data. Daca-ti reuseste iar isprava, atunci lasa-te de treaba. Daca nu-ti reuseste, persevereaza
![](radtare.gif)
ralnied1 spune:
Olim, dar la medic ai fost cu baietii tai, daca e tot aiurea treaba?
Si da, ai mare dreptate cu neamurile
olim spune:
medic sa mearga la medic
antibiotic si antitermece lu marius, si antitermice lui alex si asteptam sa treaca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
si niste www.dunbarsystems.com/Images/enlarge/croissant1-enlarge 0byyf3 .jpg" target="_blank">croissante calde
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Aida, ce faci? Tot la Constanta? Am imcercat sa vad croissantele, dar nu am reusit! Sigur nu le-ai mancat tu pe toate?
Oricum, sunt deja la a doua cafea (de fapt 3/4 lapte si 1/4 cafea naturala, slaaaaba) si mananc pufuleti. Am avut o noapte mai zombie. Mai aveam putin si ma dadea afara din pat bb. Se foieste si se rasuceste pana isi gaseste pozitia de somn. Va arat si voua dovada
Raluca, vad ca tot seara intri in discutii. Sper sa ai azi o zi mai frumoasa, mai libera la munca!
Liliac, ce planuri ai azi, mamico? Cum a fost reintalnirea cu fetita?
Lora, trezirea! Hai cu inka si spor la munca!
Olim, cum se mai simt pacientii tai?
Doina, spor la treburi! Eu una recunosc ca esti cea mai harnica de aici. Nici nu indraznesc sa imi propun intr-o saptamana cate faci tu intr-o zi!
Azi:
Comportamentul tau prietenos te va ajuta sa gasesti informatiile de care ai nevoie si care au fost, pana acum, ascunse fata de tine. Foloseste-ti abilitatile native pentru a avea un raport cat mai bun cu persoanele care iti pot sprijini eforturile. Poti sa realizezi astazi ceva care sa iti ramana in memorie. Ai grija ca afacerile personale sa nu fie vizibile pentru toata lumea.
si
Familia si prietenii vor sta pe capul tau astazi cu problemele lor. Cineva trebuie sa faca o schimbare si se comporta de parca e un copil. Ii vei ajuta desigur si de data asta.
liliac1 spune:
Doina Iti inteleg descurajarea dar trebuie sa ai incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca toate se vor intampla la timpul lor cu toate ca noua ni se pare injust. Daca fortam lucrurile...este posibil ca dezamagirea sa fie mai mare. Ai sa vezi ca la un mom dat toata agitatia ta va da roade! si nu te lasa! Aici stim ca avem fete puternice!
Olim In situatia ta, nu pot decat sa-ti urez nervi tari!!
Si ca sa vezi ca nici Clujul nu dispare din discutiile noastre... sa te intreb un lucru...poate tu stii mai bine. Cica la vreo 20-30 de km de oras s-ar afla o mica "statiune" unde se face agroturism...si este cu lac de agrement, cu multa verdeata, linsite...si este recunoscut ca fiind oaza de refugiu a clujenilor. Poti sa-mi spui macar cum se numeste?? Ma batea un gand la un mom dat...sa ajungem pe-acolo...dar eu nici nu stiu cum se numeste localitatea/locul!
I-am spus sotului ce vreau si-a ras de mine cateva zile bune. Auzi, cica-l duc in codru... iar el e pe post de "baciul moldovean"
Ralu Vezi ce patesti daca ocolesti Galatiul pe la Shendreni?? Daca intrati prin oras drumul era mai lung un pic, da' ne puteam face cu mana macar...eu la balcon ca o adevarata Julieta
Asta cu "mi-e rusine ca-s moldovean" mi se pare asa o aberatie... si nu o spun pt ca eu sunt moldoveanca ci pentru ca am convingerea ca fiecare zona are uscaturi, dar caracterul omului nu este dat intotdeauna de arealul in care locuieste.
Din cauza asta (Galati in Moldova si Braila in Regat) s-a creat o adevarata legenda in zona. Eu de ex am avut si colegi braileni... fac naveta... aveau varful nasului cu muuult deasupra asupra altora....dar au descoperit ca pot ajunge cu el in troaca. Reciproca este valabila!
Aida Prea tareeeee faza cu croasanturile. Dau click...se deschide o fereastra unde scrie asa: "Looking for something?" Si eu...singura in birou, strig in gura mare: "Daaaaa, croasanturi!!!" In secunda respectiva ghici cine intra la mine?? Sefa Am lasat-o sa creada ca m-am dilit de la sarcina
Black Cum sa fie intalnirea de nivel III?? "Buna, mami, buna tati, sa stiti ca eu vin acasa doar 3 zile ca sa va treaca dorul...dar ma intorc repede inapoi " urmat de "sper ca aveti vreo surpriza pentru mine..." Si n-aveam, nu-mi trecuse nimic prin cap ca as putea sa-i ofer. I-am cumparat eu Enciclopedia Copiilor si magic english dar nu mi-a trecut prin cap sa-i iau vreo jucarie, ceva... Eh, am potrivit-o din condei...
Lora, baby, hai la o inka! Cu toate ca mie-mi trebuie un energizant, acum
Liliana, Andra-Maria &
cu
25+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
Black Bebul Dragos este BES-TI_AL!!! Ce-mi place cum sta el cu fundu's sus!!! Cam asta-i si pozitia mea de somn!
Sa-l eu pe gandacelul mic si somnoros.
Face pereche buna cu Iustina...
Liliana, Andra-Maria &
cu
25+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!