Gemanutzele-s pe baricade... (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, nu s-ar spune ca ai nevoie de energizant! La cate detalii dai, nu cumva stai la intrarea in Galati dinspre Braila, pe unde s-a deschis Selgrosul? Ca daca da, stiu zona! Am fost cu sotul in interesul (lui) de serviciu de mai multe ori, insa nu am intrat si in oras. Si, vorba ta, la cate de apropiate sunt aceste orase ar putea sa devina usor o zona metropolitana. Asta cu nasul pe sus nu prea o inghit, caci rudele sotului sunt tare de treaba, oameni simpli si muncitori. Imi place Braila (zona veche si o parte din centru, m-am indragostit de oras inainte de a-l vedea propriu-zis numai din descrierile lui Mihai Sebastian din "Orasul cu salcami" ), daaaaaaaaarrrr.... cata saracie si la propriu (somajul este in floare din pacate ), si la figurat (saraci cu duhu'). Plus ca infloresc cateii, gropile din asfalt si gunoiul aruncat pe langa tomberoane. Sa numai spun de carciumile (numai langa blocul socrelei sunt 5-6 ) si-i vezi pe betivani trantiti in parculetul copiilor. JENANT!!! Na, ca mi-am spus si eu offul legat de Br!

Ce fetita dragalasa este Andra! Auzi la ea: surpriza!!! Sa inteleg ca faptul ca ati mers voi la ea nu (prea) a fost surpriza? Iar asta cu sa va treaca dorul de ea, este prea tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Liliac, ..., nu cumva stai la intrarea in Galati dinspre Braila, pe unde s-a deschis Selgrosul? Ca daca da, stiu zona! Am fost cu sotul in interesul (lui) de serviciu de mai multe ori, insa nu am intrat si in oras.

Vezi?? Greseala de strategie, ca si Ralu!! Da, pe-acolo stau! Altii pleaca la plimbare pe faleza...eu...ma duc sa vad ce mai este pe la Selgros

Citat:
Asta cu nasul pe sus nu prea o inghit, caci rudele sotului sunt tare de treaba, oameni simpli si muncitori.

Scuze m-am exprimat eu aiurea. Nasul pe sus ca nu-s moldoveni, mai, ci regateni! Nu, nu-s figuranti...ca unii dintre ei si-au luat neveste/soti de pe la noi in cele din urma...

Citat:
cata saracie si la propriu (somajul este in floare din pacate ), si la figurat (saraci cu duhu').

Si cica banatu'i fruncea! Eh, zona noastra este!!! Daaaar...la somaj Asta cu duhul...
Citat:
Plus ca infloresc cateii, gropile din asfalt si gunoiul aruncat pe langa tomberoane.

Pai suntem mai exotici, asa...ca-s reclamele alea: " - Domnu... v-a cazut hartia/sticla/etc! - Nu, dom'le, eu am aruncat-o "

Citat:
Sa numai spun de carciumile (numai langa blocul socrelei sunt 5-6 ) si-i vezi pe betivani trantiti in parculetul copiilor. JENANT!!! Na, ca mi-am spus si eu offul legat de Br!

Pai mancarea-i fudulie, bautura-i temelie! Stii ca ma gandeam si eu sa-mi deschid carciuma?? Da'... n-am avut nerv!

Ei, lasa, ca-ti desfiintam noi miturile

Liliana, Andra-Maria & cu 26+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Prezent!
Venit, citit, baut inka, admirat poze, bebe Dragos BESTIAAAL!!!! Mi-e drag de numa'! Il pup de mii de ori!
Liliana, simpatica tare fetita ta...parc-ar fi a mea!
Eu maine plec cu cortul, sa stiti! M-am hotarat!
Revin cu detalii, ma duc sa caut croasanturile de la Aida, poate-or mai fi ramas ceva firmituri macar...

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Liliac, uff ca nu ne intelegem! Nu-i vorba de mituri, este ceea ce vad la soacra din ograda (de pe balcon), intre blocuri. Este un parculet de copii( lucru bun, de altfel) po-pu-lat de catei (deja sunt la a treia generatie ) si de oameni care nu au altceva de facut (in lipsa unui serviciu, banuiesc) si beau. Seara mi-e frica sa ies neinsotita de sot. Ah, si nu am pus in balanta cutitarii de Braila, insa nu mi-e rusine nici cu Brasovul (dar noi avem pistolari ). Cat despre saracie cu duhu'... hai sa dau exemple:

1. la tara, varul sotului isi alunga prima nevasta (cu acte, o fetiscana draguta) ca ... manca dulciuri pe ascuns din banii mamei sale. Ea nu avea voie sa aiba banii ei!!! A doua nevasta (si asta tot cu acte! ) este alungata ca vrea sa munceasca si ea, sa aiba si ea banii ei (sa-ti spun ca de fapt eu am stat de vb cu ea si-am incercat sa o conving sa mearga la lucru si nu sa stea dupa sot?? Acum imi pare rau ca m-am bagat! ) Plus ca au o fetita dulcica foc, dar deja cu dg de autism (o fi doar ghinionul sortii ) care sta cu tatal si cu soacra ei (in loc sa stea cu mama ).

2. femeie (la 35 ani) din familie destupata la minte, din oras insarcinata cu al 2-lea copil. Mergem la ea in vizita, o intreb de una si de alta in legatura cu sarcina (analize si controalele la ginecolog), la care ea: "Ce controale? Sa dau iar bani la medici? Si-asa cand nasc merg direct la maternitate si cineva o fi de garda!" Eu am ramas pafff, insa nu am zis nimic. O fi avand si ea dreptatea ei!

3. asta-i din familie . Verisoara sotului termina liceul si vine in Brasov la noi sa se inscrie la facultate (minim o saptamana) cu o pereche de slapisori, o pereche pantaloni si 2 maieutze! , dar nu si-a uitat port-fardul plin ochi. Inteleg ca la Br sunt temperaturi de 30 plus, dar in Brasov mai avem si 14-16 grade vara . Io nu stiu cum de-a lasat-o matusa sotului sa plece asa. De fapt, la intrebarea mea, a raspuns candida: "Ca doar nu o trimiteam la straini! Stiam ca va sta la voi!"

Mergi la inceput

Lora ce traseu aveti? Unde plecati?? S-a anuntat vreme buna pentru sf asta de saptamana asa ca ar fi pacat sa stati sa va "coaceti" intre 4 pereti. Ce fain ca al tau sot e mai "haiduc". Al meu...e de-o comoditateeee, ceva de groaza! L-am dus o singura data la piata fara masina (facem 5 min mersu' leganatu' pana acolo) si m-a boscorodit o zi intreaga iar cand este vorba de plecat pe undeva, trebuie sa-l anunt cu muuult inainte. Deh, este Taur (cu ascendent Fecioara)...

Black, iubita mea, ce simpatica esti tu! Ce exemple tari ai dat!!
Stiu, stiu ca se bea la greu dar nu cred ca e doar apanajul zonei asteia. Cand spuneam de desfiintat mituri...generalizam asa la greu. Adicatilea eu te astept cu bratele deschise si-o sa vezi ca ne abatem de la regula generala.
Astea..ce-ai povestit tu acolo, sunt aberatii ale lumii civilizate. Am si eu la povesti de-astea...de-ti sta mintea-n loc. Dar am si mult mai multe exemple pozitive.
Hai, mai, cand vii incoace...o sa vezi ca se poate si altfel.

Si...da-i incolo de caini...
Betivii...fac parte din peisaj
Ti-am spus doar sa urmaresti pitorescul... dar sa te gandesti ca te afli totusi in Romania

Fug la treb'shoara!!!

Mergi la inceput

Pai tocmai ca de pitoresc pana acum nu am avut parte pe-acolo! Ca degeaba ceream eu la sot si soacra sa fiu plimbata prin diverse locuri, ei ma duceam la neamuri, tot intre 4 pereti! Ah mint, am ajuns odata si la Lacul Sarat! De-asta pana acum stateam la Braila maaaaaxim 3 zile. De cum ajungeam acolo, cum imi faceam planuri de intors acasa! Asa ca ma-ntelegi! Anul acesta (in lipsa de concediu alandala) daca tot stau acolo ataaaaataaaa, am spus: fara neamuri, vreau sa mergem la iarba verde (o mai fi ramas si pe-acolo ceva iarba verde! ), vreau sa vad si eu alte locatii (am inteles ca ar fi vb si de ceva statiuni) si, bineinteles, Galatiul. Si mai vreau sa merg si cu bac-ul!
Ai tu si alte idei? Ca degeaba il intreb pe sot: habar nu are!

Mergi la inceput

Uitati www.baicu.go.ro/" target="_blank">aici vrem sa mergem, de maine.
Noi toti 3 suntem cam plimbareti si ne place sa haladuim in special prin munti si paduri.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Oricum, noi nu vom sta la pensiune, ci la corturi, pe malul lacului de la Bicaz, la poalele Ceahlaului...abia astept!

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Black, soro, o sa vedem cum o sa fie vremea atunci, si in functie de-asta o sa vedem ce "trasee" se pot face. Da' sa stii ca mie-mi place la Lacul Sarat pacat ca vara asta plaja nu-mi poate fi prietena.

Lora, vazut harta. Este minunat si nici nu pare prea departe. Un fel de "in imprejurimi".
Dar, ai fost asa de simpatica in explicatii...parca te-ar fi acuzat/judecat cineva si tu explici ca nu te duci la cabana...stai la cort ce deh...vremuri de criza, dom'le!
Asta imi aminteste de noi acum vreo cativa ani in urma...

Poveste...

Plecam si noi intr-o statiune romaneasca...dar cu bilete prin serviciu...de-alea ieftine, doar cu cazare inclusa. Numai ca spatiul de cazare era...nu stiu cum sa explic...un fel de perete-n perete cu un hotel de 4 stele In parcarea hotelului masini bengoase cu nr de diplomati straini
Mai eram cu inca o familie...
Intr-o zi, intorcandu-ne din pelerinaj ce ne gandim...hai sa mergem pe seara la o discoteca, dar inainte de orice trebuiau masculii sa inspecteze locul... sa vada unde-si duc divele .
Nu va spun ce costumatii de scandal aveam...dar intram...
Dupa muuuulte insistente onomatopeice, apare un "gigel" sa ne intrebe ce si cum.
Prietenul nostru isi drege glasul, zice ce doreste si cere informatii suplimentare. "gigelul" n-are ce face si ne intreaba unde stam. Prietenul nostru, super tare..."Aici la Hotelul X". Mai, a spus-o cu atata naturalete si seriozitate incat noi n-am avut timp sa reactionam in niciun fel, dar impactul asupra "discotecarului" a fost profund Ne-a servit pe loc o bautura...din partea casei (n-am crapat!!), ne-a rezervat si masa...numai sa ne ducem seara la disco.
Plecam... eram nauci, inca nu constientizam cat este de snob romanul in general...da' prietenul nostru ne trezeste: "Baaai, asta n-a vazut ca-s cu tenisi Dragasani in picioare si am tricou chinezesc??? DA' voi daca n-ati scos niciun sunet o fi zis ca sunteti aia de-au venit cu gipanele!!"
Bineinteles ca am adormit ca pensionarii, n-am mai ajuns nicaieri...

Deci, Lora, cu incredere, poti sa zici ca ai fost la pensiune, mama

Mergi la inceput

Liliana, hai ca m-ai facut sa rad...o sa caut o poza cu o pensiune de vreo 5 stele si acolo zic ca ma duc... Sau pun deasupra cortului o pancarda pe care scriu 5 stele.

Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput