Gemanutzele-s pe baricade... (34)
Raspunsuri - Pagina 6
liliac1 spune:
Black galatiul este in Moldova si Braila este in Regat... Sotul tau are dreptate Dar asa de apropiati suntem ca teritoriu si asa de multi galateni fac naveta la Braila si invers...incat ma si mir ca cele 2 orase nu s-au unit.
Lasa, sa nu-ti para rau de nimic in ceea ce priveste plecatul de-acasa...toate se intampla exact asa cum trebuie!
Lora Transmite-i salutari si toate cele bune prietenului tau!! Cred (sigur) am fost colegi. Moama ce mica-i lumea!
Liliana, Andra-Maria & cu 25+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
doinabita spune:
Hello!am avut ceva treburi.Am spalat covoarele din dormitoare(sunt din alea mici ovale) , am facut o curatenie mai amanuntita, am facut inca o tura de rosii si una de gem.Am fost la tara la soacra.Am fost harnica!!!!Suntem bine, dar ma preocupa mult ca nu avnsez de loc cu ce vreau sa fac cu Dan...si nu prea am ideiAcum am o tocanita la foc si dupa amiaza mai gasesc eu ceva de facut...dar se face o caldura
Ia sa caut un horoscop, sa vedem ce mai zice:
Miercuri, 15 iulie 2009
Relatiile cu persoanele apropiate devin extrem de importante pentru tine. Faci tot posibilul pentru a te intelege cu toti din familie. Este o zi in care sociabilitatea ta si capacitatea de a discuta cu oameni extrem de diferiti reprezinta un atuu major. Te adaptezi rapid la diverse medii si te arati diplomat atunci cand trebuie.
E bunicel...nu? Voi ce faceti?
LoraG76 spune:
Doina, esti cea mai harnica dintre noi, bravo!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
liliac1 spune:
Doina Chiar ca alea mici ovale sunt cele mai bune covoare!
Nu v-am povestit patania mea de luni...ca eram prea amarata atunci...
Deci, m-am uitat in stanga, in dreapta, in sus... toata lumea face cateceva... numai eu lancezeam si ma foiam de pe vatra pe cuptor....si pentru ca era racoare, ce-mi zic: hai sa-mi misca caroseria sa fac ceva contructiv. Ce?? Sa calc!! Si da-i si intinde-le si pregateste-le in fata TV in sufragerie (deh, cucoana )...si calca vreo 2-3 haine. La un mom dat nu stiu cum am atins fierul sau cablul sau ce-oi fi atins, ca mi-a zburat direct pe UNICUL meu covor. Acum, am un semn f frumusel, la vedere... sub forma talpei incinse
Sa ma las de-ale gospodariei??
Liliana, Andra-Maria & cu 25+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
olim spune:
mai ce spor la scris aveti
alex e la fel cu muci si lui marius nu ii coboara febra din 38.5-39 deja ma dispera
io is relativ bine, obosita, da asta e, mie imi trece, ei sa fie bine
in alta ordine de idei, io is din maramu la granita cu salaj, sotu e din targu mures, si mai am ceva neamuri la bistrita, sora mamei mele si cam atat.Mie nu prea imi plac neamurile ca te cauta doar cand au nevoie de tine asa ca prefer mai putine neamuri, de aia am si luat un apartament in cluj unde stam cand mergem in tara
doia ce harnica esti, ca de obiceilasa ca si cu dan o sa inaintezi asa cum vrei
liliac, ai grija mama de tine, alsa calcatu ca ai vreme
black sa va fie de bine, cred ca de atunci ati mai papat odata
loraralu
aida ce faceti, cum sunteti
tzuni distractie faina la targu mures
blackgirl0 spune:
Olim, ba am papat chiar de 2 ori!
Covoare din alea ovale are si mama (cica este benefic din punct de vedere Feng-Shui sa ai covoare fara colturi, circula energia buna mai bine) si imi plac tare mult. Noi suntem cu mocheta din perete in perete, nu-mi fac probleme ca se zgarie parchetul. Nasol este ca nu pot sa le scot sa le bat. Drept urmare le aspir la 2 zile si le frec cu peria cam la 3 saptamani. Se poate si mai des, insa avem grija sa nu intram incaltati ca de strada in casa.
Liliac, si io calc in sufragerie in fata TV-ului. Nu am patanii cu fierul de calcat. Ah, ba da! Sora mea a pus fierul direct cu talpa pe un birou masiv din lemn de stejar, lacuit, acasa la mama. Orice am fi incercat (creme, spray de mobila) nu am mai reusit sa scoatem urma.
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Raluca, deci esti sora cea mica! Nici nu te mai bat la cap cu bb, mai ai timp! |
in sfarsit am scapat
La cat bem cafeaua impreuna? Eu deja am baut-o pe prima! |
mda, dimineata inainte de a pleca din casa, imi este aproape imposibil sa mai deschid calc, sa intru, sa postez. Zic ca intru de acolo. Dar de fiecare data se intampla cate ceva. Ca "minunatele" mele foste colege fac numai belele tot mai mari de la o zi la alta si suna lumea in disperare dupa explicatii. Si eu incerc sa intermediez.
Si uite-asa nu mai apuc sa deschid pagina de net.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 In Pascani stiu unde stau cumnatele, dar nu stiu sa explic zona... Pe langa o biserica ce se construieste acum, undeva...cum cobori strada de sus pe stanga e biserica si pe dreapta blocuri...e o bisericuta din lemn unde se tin acum slujbe, pana se deschide cea mare, are si o poarta mare din lemn pe unde se intra in curte...daca gasesc o poza de la botezul de anul trecut pun. |
intuiesc eu ceva-ceva din ce zici tu...
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Ralu Tu esti buburuza noastra mica... Te alintam, te mangaiem pe cap...dar te si trimitem in "sat" dupa horoscoape si altele la tema De-aia, ca suntem mai mari |
mda, cineva trebuie sa faca si munca de jos Sunt invatata.
Deci, tu esti din Pascani! Am niste amintiri (din copilarie) si pe-acolo. Am ajuns intamplator, ca m-am incurcat intre 2 trenuri Eh, ce vremuri. |
Ihi, de pe acolo vin. Da' nu-mi mai place acolo.
Si, ce spui tu?? Ai frate la Braila?? Si te duci la frate-tu?? Si nu treci prin Galati?? Ba da!! Exact pe langa blocul meu |
Draga mea, frate-meu e abia de 2 ani acolo. Anul trecut, cand ne-am dus la mare cu masina lui (imprumutata de la el!), am trecut si prin Braila sa vedem Braila in viteza si pe el la locul de munca. Dar n-am ajuns in GL. De la o localitate cu #350; parca - un satuc, am luat-o spre BR. Si ne-am invartit ca nebunii prin BR ca nu nimeream sa ajungem la el. Apoi cand sa iesim din BR, am mai dat o tura aiurea, ca na, ne-am luat dupa capul sotului
Asta e prima si ultima vizita la BR a mea de pana acum. Deci nu te-am sarit.