Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Broscuta, ba sa nu iti fie rusine deloc! sa dea domnul sa fie fara probleme pana la 40 s si sa ai o nastere usoara!

19+
POZE

Saru'mana!!! Pai uite fetele au probleme (candida, dureri de spate, etc.) si eu nici nu zici ca sunt gravida. Bine ca se vede burtikaaaaa

21+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lumi, eu cred ca e normal sa o simti asa. Am citit ca intre 24 si 28 de saptamani ii simtim cel mai tare. Noi suntem aproape acolo, asa ca eu zic ca e bine si e puternica :) Daca totusi esti ingrijorata, intreaba si un medic.

Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Laura,multumesc foarte mult pt raspuns,sper sa nu fie nimic altceva decat paranoia mea. Altele se ingrijoareaza ca nu misca,eu ca misca prea tare!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da vad ca ati bagat poze noi pe contul comun.
raluci - misto ariciul. plus felurile alea de mancare, is pt. noi?
broscuta - iti trimit eu parola, insa tre sa promiti ca pui si tu poze...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Altele se ingrijoareaza ca nu misca,eu ca misca prea tare!

stim, cunoastem...
daca e mica, de ce e mica, daca e mare, de ce e mare?
daca misca, misca prea tare, daca nu misca, ceva e in neregula...
daca am simptome, de ce am, ca e naspa, daca nu am, de ce nu am, ceva nu e bine...

PARANOIA scrie pe noi...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ei,Ramo,ce sa fac si eu,sunt incepatoare...asa rade si Richard de mine! La ultimul control,care a fost pe 10 Iulie,fetita era perfect dezvoltata, bataile inimii OK... Doar ca am avut probleme la inceputul sarcinii (era sa o pierd) si acum o luna (contractii dureroase...care au re-aparut acum cateva zile) si acum ma ingrijoreaza orice.

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Lumi, te inteleg perfect! Si eu sunt paranoica de fel, mai ales cand e vorba de copilul asta pe care ni-l dorim asa mult si pentru care am luptat cativa ani! Si noi am tras o sperietura imensa la 15 saptamani, cand am avut o sangerare foarte puternica si am crezut ca s-a terminat totul. Dar Doamne-Doamne a fost cu noi si trebuie sa avem incredere ca este si va fi in continuare! Daca acum 4 zile ai facut control si totul e ok, eu zic sa te linistesti. E foarte important sa nu ne stresam, pentru ca puii nostri ne simt si ii agitam si pe ei. Dar de cate ori ai nelamuriri sau temeri, cel mai bine e sa-ti suni doctorul, sa te linistesti! Pupici!

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Mercic Dankuta de urari, si tie sa iti traiasca puiuta!
Poate o sa stai mai mult acasa, nu doar o luna! Daca faci cezariana pana te recuperezi dureaza, cred, mai mult.

Despre miscari, eu il simt pe bebe, e o senzatie incredibila... dar de cand incepi sa simti pt prima oara devii instant paranoica in zilele in care nu il simti. La inceput nu simti zilnic, apoi, de prin sapt 19 simti zilnic, al meu are deja program: intre 3 si 6 dupaamiaza si dupa 12 noaptea :)

Va pup pe toate!

20+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am terminat curatenia...Doamne Ajuta!
Acum trec la mancare si prajiturica pt Dariusica ingeras...
Nu cred ca mai intru azi...nu stiu daca voi intra maine...nu stiu ce o sa fie si ce o sa fac eu maine.......stuiu ca o sa merg la cimitir cu multe flori si lumanari

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Camy, sa va ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput