Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Camy - multa putere sa treci peste ziua de maine.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Camy, esti o fire tare, sigur vei trece cu bine peste ziua de maine!
Suntem alaturi de tine!

20+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Camy-nu uita ca nu esti singura, toate ne rugam sa treci de perioada asta grea si iti trimitem multe imbratisari, sin ne rugam pt sufleteul lui Darius, el este in cel mai fericit loc acum de unde va priveste cu dragoste si va va ocroti toata viata.

18 , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Camy,suntem alaturi de tine,fii tare!

Dienutze,sarcina usoara si bebel sanatos!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetele, ma declar prezenta, desi degeaba. Ramonika, Ramona C, Broscuta, sunteti niste lady, multumesc ca v-ati amintit de mine. Broscuta, te rog eu, declarati stare de urgenta, cele care sunteti mai puternice adunati-va si ma cer la o mama de bataie sanatoasa, poate termin cu figurile din cap. Eu una ma las. Sincer, nu ma asteptam ca cineva de pe forum sa ma fi remarcat, asa ca va multumesc, promit sa apar cand trece butoiul, in rest nu vreau sa va deprim sau sa va incarc negativ si pe voi. 18 +

Mergi la inceput

Andrecluj, trebuie sa fii constienta ca de vina sunt hormonii, nu tu!
Si eu cad des in ...butoi. Dar realizez ca va trece!
In fiecare din noi exista acea "puternica", care ne ridica!
Hai aici, la barfa de fiecare zi! Se discuta orice si e f bine, mai iesi din ale tale!
Hai mai des printre noi!

Mergi la inceput

Mie nu imi trece nimeni puiul in prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dienutze, pai tocmai asta e, ca la cat de urat fac si la cat plang, mi-e sa nu fie numai hormonii. Iar aici scriu, scriu, scriu si de multe ori nimic, sunt perfect constienta ca suntem fiecare cu ale noastre, dar de multe or lipsa de reactie doare si atunci ma retrag. Oricum, asta nu are legatura cu butoiul, o caut pe aia puternica sa iasa la suprafata, dar va citesc. 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Andre, te intelegem si te pupam! Fiecare face ce simte, in ritmul ei.

Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dienutze - am trecut eu pe prima pagina.

Andre - ma bucur ca ne mai vizitezi. eu zic sa ramai cu noi, nu te retrage, daca noi nu te mai intelegem, atunci cine? vorbeste cu noi si spune-ne tot ce ai pe suflet. speram sa-ti putem fi de ajutor. cel mai important pas spre vindecare e sa vorbesti despre problema ta si sa ai un grup de suport.
si nu te supara ca uneori nu te simti bagata in seama, cred ca toate am simtit asta la un moment dat sau altul, insa cu cat vei scrie mai des, cu atat te vom cunoaste mai bine si o sa fii mai remarcata.
curaj

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput