Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,te inteleg perfect!!!

Am trecut prin multe de cand sunt insarcinata,am schimbari de dispozitie,cad in depresie...etc. Btw,cred ca pateam asa si inainte de sarcina .
Nu trebuie sa te retragi....ramai cu noi!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

pt mama matzelor! Mercic!

20+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramonika, asa e, ai perfecta dreptate. De asta si spuneam ca starea mea nu are nicio legatura cu forumul, adica nu sunt in butoi pt ca nu sunt bagata in seama. Stiu ca fiecare a simtit asta la un moment dat, chiar sunt perfect constienta de asta. Va trece si voi reveni cu forte proaspete. 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ooffffffff.....de 2 ore ma chinui sa-mi fac unghiile si-am constatat ca nu mai pot sa-mi fac pedi ca nu ma mai pot indoi de la mijloc....de acum in colo ma duc la salon pt pedi

Mai fetele cat or mai creste astea????? nu ca mi-ar parea rau ca ma mai dotez , da ma dor si parca ma si pisca cateodata

Citesc din urma si revin!!!!

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi_Richard, asa voi face, asa incerc sa fac. 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Crlp, multumesc mult pt primire!!!

Fetelor,si eu am dureri mari de spate,gafai ca o batranica , si ma trezesc noaptea de cel putin 3 ori sa merg la baie....
Sa nu mai vorbesc de miscarile bebelushei,cateodata parca se zbate.....e normal? Simtiti si voi la fel?

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Si bebelusa mea misca cateodata atat de tare ca ma sperie. Probabil ca si tu ai placenta posterioara si probabil asta e motivul pt care simtim miscarile atat de bine. Mai ales cand stau pe spate...exact asta e senzatia...ca se zbate. Sper sa fie ok. Nu vreau sa-mi fac griji.

19

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

floricik - stai linistita, si eu simt la fel. cateodata ma mir ce putere are un gandacel asa mic... si eu am placenta posterioara.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Fetelor
V-am intrebat mai devreme daca simtiti vreo durere jos in abdomen.
Oare numai pe mine ma doare ?? Maine o sa-l sun pe dr ca deja nu stiu daca e normal. Sper sa fie ligamentele si nu apendicita, chist etc etc
Imi e tare frica ...

19

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

floricik - stai linistita, si eu simt la fel. cateodata ma mir ce putere are un gandacel asa mic... si eu am placenta posterioara.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Uff, m-am mai linistit. Multumesc pt raspuns Vad ca fetitzele sunt energice nu gluma
E clar ca-s paranoia

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Floricik, si pe mine ma mai doare cateodata jos in abdomen, dar nu puternic. Cred ca e de la ligamente - asa mi-a zis dr. Cateodata simt ca imi vine sa fac kk, chiar daca de fapt nu imi vine. Altfel n-am stiut cum sa descriu senzatia Dar spune-i si doctorului cand vorbesti cu el, ca asta niciodata nu strica.

Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput