Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Lumi_Richard spune:
Camy,imi pare foarte rau pt Darius....am plans cand i-am vazut pozicile.... E un ingeras si ti-a trimis un cadou frumos! Doamne Doamne o sa te intareasca si o sa fii o mamica fericita!
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
Lumi_Richard spune:
Laura,multumesc mult! Sarcina usoara si tie si sa-ti traiasca bebelul!!! Foarte frumos nume i-ai ales!
BoboMom spune:
Merci, Lumi! Cand zici ca ti se pare ca se zbate, te referi la faptul ca simti ca iti tremura burta? Nu stiu cum altfel sa explic...Si eu simt ceva de genul asta si se pare ca atunci sughite
Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Lumi_Richard spune:
Nu,Laura,miscari mult mai puternice decat ar putea fi un sughitat..... Nu stiu daca sa fiu bucuroasa ca e bine si puternica,sau daca e un semn de ingrijorare....chiar si in momentul asta o simt....
broscuta_80 spune:
Buna ziua burticilor!!!!
Fac cinste cu un profiterol pentru fiecare....azi am schimbat semnatura!!!!
Imi cer scuze ca nu voi raspunde personal la fete ( mi-e ca va inchid capitolul), dar bun venit noilor gravidute, felicitari tuturor pentru rezultatele bune de la eco, si la mai multe saptamani.
Imi e rusine sa zic, dar nu am nici o problema, ba mai mult, bebe am meu misca!!!! Si acum doua seri s-a vazut si burtica cum se misca.
Va pup pe toate, va citesc in fiecare zi....
Ma rog la D-zeu pentru sarcini usoare si la termen pentru toata lumea.
21+
broscutza
bubu
larisel spune:
Prezenta la apel. Abia reusesc sa va citesc, de multe ori pe diagonala, ca aveti o harnicie...de nu mai apuc sa si scriu, as raspunde prea tarziu pt cine intreaba ceva.
Noi suntem bine, eco mai facem abia joia viitoare si mai este asa de mult pana atunci , gretzurile au cam trecut, am luat in greutate 3 kg de la inceputul sarcinii pana acum...parca doar mirosurile ma mai supara, in rest se pare ca trimestrul II imi prieste ...deocamdata.
Weekendul l-am petrecut la tzara unde este foarte foarte frumos, in schimb la intoarcere am gasit masina inundata; mi-o mutase o vecina (ca avea cheia de la casa pt urgentze) dar nu suficient de repede ca sa nu intre apa. Cert e ca presurile si mocheta de sub ele erau ude, cred ca s-o usca pana la urma si sper sa nu aibe urmari grave...saraca masina merge normal pana acum, nici un simptom de rateuri.
15+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
broscuta_80 spune:
Ah, Camy pus, numai ganduri bune pentru Darius.
Te rog sa fii tare ( nu stiu cat il ajuta lacrimile tale, cat l-ar ajuta un zambet si un gand bun ).
Ma gandesc la tine.
RamonaCopot La multi ani sotului....petrecere frumoasa...
Andrecluj cred ca e cam mare butoiul ala in care ai cazut. Fetelor, ce ziceti, decretam stare de urgenta???
21+
broscutza
bubu
larisel spune:
La multi ani! sarbatoritelor! (nu am fost pe faza sa le urez la timp)
Bun-venit noilor burtici si sarcini usoare tuturor va doresc!
15+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
Romanitza_31 spune:
Broscuta, ba sa nu iti fie rusine deloc! sa dea domnul sa fie fara probleme pana la 40 s si sa ai o nastere usoara!
19+
POZE
broscuta_80 spune:
Referitor la bai, eu am fost la PISCINA cu apa termala / sulfuroasa. Nu am patit nimic. Nu am auzit sa fie interzise baile in cada, ci doar apa sa nu fie fierbinte, indiferent daca faci dus sau baie in cada. Practica mea este de 2 bai in cada pe sapt., in rest dusuri ( chiar racoritoare, ca prind bine pe vremea asta ).
Simina, sunt curioasa, pentru ce e evaluarea?
Si as vrea si eu parola pentru contul comun, pls
21+
broscutza
bubu