Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Dankuta si Crlp,nu va faceti griji,eu am crezut ca e bebe la 19 s,dar am stiu ca e el,la 21,22s.Nici acum nu vad cum se misca burtica,cum spun alte fete,dar cand are el chef sau sunt eu mai relaxata,imi da niste picioruse...,aveti inca putina rabdare.

: 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Ionelamaria ce ma bucur ca e sotul langa tine.Nu mai retin daca te-ai mai programat la o eco sa vada si el minunea

Pirelia offf ce mult trebuie sa mai muncesti,sper sa fii si rasplatita cum trebuie...stii tu ,nu doar cu respect

Crlp sper sa treaca starea asta de rau.Si pe mine m-a durut foare tarul capul in zilele astea ploioase.

RamonaCopot pentru ca scriu la ora asta vreau si o savarina si o cola din partea sotului tau.Urarile mai tarziu ca poate nu ma prinde ora 0 cu mesajul asta.

Christinam ce sistem sanitar...asa e si la privat?

Lorelix ti-au raspuns mai multe fete decat ai enumerat tu ...poate se supara.

Cristinna ce super ca a iesit bine morfo si hai mai des pe la noi.

Lacramioara au zis fetele tot ce era de zis,esti o luptatoare

Simina sa te bucuri de noul look!

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 19+

Te pupa mamica Lacramioara luptatoare

Saptamana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

de Andrecluj mai stie cineva ceva?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ramonika, lipseste una dintre pisicile tale de la semnatura sau mi se pare mie? unde a disparut una?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

19+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, din pacate lipseste cu adevarat, nu numai din semnatura mea.
mama n-a mai putut s-o tina si a dat-o la cineva la tara, din pacate dupa 4-5 zile a disparut de la casa aia si n-au mai gasit-o.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

inseamna ca am vazut eu bine...ce spirit de observatie am ...imi pare rau ca a fugit...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

19+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si eu am intrebat ieri de Andrecluj si nimica. Sa speram ca e ocupata cu lucruri placute de nu a mai intrat sa ne dea nimic de veste zilele astea!

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

RamonaCopot, sa-ti traiasca sotul si sa te bucuri te toate momentele petrecute alaturi de el.

Camy, maine sunt alaturi de tine. Ma voi gandi toata ziua la tine si ma voi ruga la Dumnezeu pentru Darius.

Ma duc acasa acum, la un pic de somnic si apoi la treaba. Multumesc fetelor de sfaturi, cred ca raman la varianta Ramonikai si sa nu gust deloc.

ici tuturor.

Viitoare mamica in culmea fericirii 20+ (18+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lumi, bun venit! Sarcina usoara si bebita sanatoasa!

Camy, daca vrei ti-o imprumut pe soacra-mea un pic, ca e tare draguta! Da' sa n-o tii mult!

RamonaC, la multi ani pentru sotul tau!

Laura 22+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Crlp, multumesc mult pt primire!!!

Fetelor,si eu am dureri mari de spate,gafai ca o batranica , si ma trezesc noaptea de cel putin 3 ori sa merg la baie....
Sa nu mai vorbesc de miscarile bebelushei,cateodata parca se zbate.....e normal? Simtiti si voi la fel?

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput